Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hobaa , A.Villa 1-0 yenik Cska önünde

Yavaştan tv'ye geçelim , kalbimiz Bordeaux ile

Yorum

• Lig'de tökezlemeleri adına gs'nin bu turu geçmesini istiyorum ben.Bu maçı saymazsak fazladan 3 maç demek bu.Bordeaux kazanırsa da eğlenceme bakarım

Yorum

• Bordeux cok iyi basladi,bir toplari direkten döndü...

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bordeux cok iyi basladi,bir toplari direkten döndü...
          GAlatasaray egerki toplanamazsa dagilir paramparca olur
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Gs mutlak golü kaçırdı..

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              GAlatasaray egerki toplanamazsa dagilir paramparca olur
              toparlandilar gibi,buarada mutlak bir golü kacirdi kewell...

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                toparlandilar gibi,buarada mutlak bir golü kacirdi kewell...
                Beraber e bitebilir ozaman
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• oyun ortada geçiyor..

(UEFA)

Yorum

• Yahu bu Bordeaux bu kadar beceriksiz degildi nedir ya bi gol bile atamadilar? Hadi ama Bordeaux...
                    YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• İlk olarak vurgun_kiz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yahu bu Bordeaux bu kadar beceriksiz degildi nedir ya bi gol bile atamadilar? Hadi ama Bordeaux...

Yapmayın ya! Sonuç da bir türk takımı kazandığımızda türkler yendi diyecekler.
                      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Gs yensin sora almanlara elenirler zatii....
                        " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yapmayın ya! Sonuç da bir türk takımı kazandığımızda türkler yendi diyecekler.
                          Herkesin fikrine saygi duyuyorum ama ben boyle dusunuyorum..
                          YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• İlk olarak vurgun_kiz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Herkesin fikrine saygi duyuyorum ama ben boyle dusunuyorum..
                            Tşk ederim.
                            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Aston Villa attı

Yorum

• Yavrum Gsliler be her pozisyonda kendilerini yere birakiyorlar hakeme bakiyorlar hakem devam ettiriyor tabi.. Alismislar Turkiye'deki hakemlerin verdigi beles faullere..
                                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X