Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rıza Çalımbay

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Öyle cümleler kuruyor ki vallahi dinlerken utanıyorum. Böyle kötü diksiyon ve cümle kurma kabiliyeti olamaz. Ve kesinlikle eleştiri kabul etmeyen bir yapısı var.

Yorum

• ben bu adama diyecek bişey bulamıyorum çünkü suç bunda değil suçun en büyüğü bizde iki maç alan adamı göklere çıkarırız iki puan kaybeden adamı yerin dibine sokarız benim merak ettiğim anladığım kadarıyla bunuda bi şekilde göndercezde peki ya bundan sonra kim gelecek farkı ne olacak yabancıyla olmadığını anladık peki yerli şenol güneşten başka kim var kim gelecekte bişeyleri değiştirecek kim bize tahammül edecek arkadaşlar herşeye eyw ama birazda hatayı kendimizde aramamız gerekiyor sanki iki senelik başakşehir her sene ligin en tepesindeyse doğru yaptıkları bişeyler var demekki sadece hükümet desteğiyle olmuyo olsa kasımpaşada her sene avrupaya gider her maç sahip çıkmamız lazım hiç bişey için geç değil başakşehire o sahayı dar edebiliriz yeterki korkak çıkmayalım

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Suçun büyüğü yönetimde ve futbolcularda. Adam doğru teşhisi koymuş sezon başında takımı kuran kişinin beceremediği transferi istemiş.

Defansif oynuyor diye eleştirilen adam stoper, solbek ihtiyacinin bile önüne koymuş bu transferi.

Bu kanat forvet transferi yapilabilseydi takım ve taraftar havaya girebilirdi. 4 maç da bıçak sırtı geçti, skorlar bize yakındı, şanslar geldi ama takım üzerine çökmüş uyuşukluk galibiyete izin vermedi.

Sezon başında ofansif oynayacağım diye Akhisar'dan 6 yiyen, 3-0'i koruyamayan takımın ipleri gevşetilmez. Bu gevşek oyuncular bunu haketmiyor. Rıza hocanın yapabileceği de bu kadardı. Ufak tefek hamle hatalarının sonucu değil bu, devre arası takımın hedefini yükseltemeyenlerin, idare edenlerin suçu.

Hedefi zorlamak için ideal bir sezon olduğunu göremediler. Rıza hoca da idare etti.
        Aynen katılıyorum, güzel tespitler.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Rıza Çalımbay, iyi bir teknik direktör olmayabilir, bu sürecin sonunda çok başarısız da olabilir.
          Fakat hiç kimsenin hocaya ''Hakaret'' etmeye hakkı yok. Ben de bir maçta kızıp ''Allah belanızı versin'' dedim.
          Fakat lakaplar, yakıştırmalar vb. gerçekten hoş değil...

Kötü bir taktisyen olabilir, oyunu okuyamayabilir. Bunların hepsini kabul ediyorum. Ben de eleştiriyorum.
          Fakat kalkıp hocanın karakterine, adamlığına, kişiliğine laf etmek tek kelime ile ''Basitlik'' olur.
          Rıza Çalımbay, şu kirli futbol aleminde ender kalmış ''Temiz'' insanlardan biridir. Menajerle iş tutmaz.
          Cefakardır, kulübü düşünür, ekonomi kötü ise transfer istemez. Kendini çalıştığı kulübe adar. Bunlar güzel meziyetler.
          Eksik yanı da var. Bence oyuncu tercihleri ve değişikleri biraz defansif kalıyor. Ve yaratıcı düşünemiyor.
          Fakat Allah var bir yandan da maç kaybetmiyor! 5-6-7 yiyen Ersun gibi değil...

Lakin bir Şenol Güneş olmadığı da aşikar!
          En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 15.02.2018, 12:29.

Yorum

• İyi niyetinden şüphem yok. Ancak cesur olmadığı bir gerçek. Korkak olduğu konusundaki sorudan sonra ise iyice gerginleşmesi dikkatimi çekti. Hoca hala büyük takım çalıştırdığının farkında değil maalesef. Transfer yapamadık ona tamam ama farklı şeyler deneme noktasında kimse elini tutmuyor sonuçta. Azıcık cesur olsa şu anki puanımızdan 8-10 fazlamız olurdu bana göre.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İyi niyetinden şüphem yok. Ancak cesur olmadığı bir gerçek. Korkak olduğu konusundaki sorudan sonra ise iyice gerginleşmesi dikkatimi çekti. Hoca hala büyük takım çalıştırdığının farkında değil maalesef. Transfer yapamadık ona tamam ama farklı şeyler deneme noktasında kimse elini tutmuyor sonuçta. Azıcık cesur olsa şu anki puanımızdan 8-10 fazlamız olurdu bana göre.
              Hep bir bahanesi var. Devre arası diye bağırıyordu devre arası geldi iş yok, sol bek diye bile bağırdı resmen gelen adam Akbaştan kötü.
              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hep bir bahanesi var. Devre arası diye bağırıyordu devre arası geldi iş yok, sol bek diye bile bağırdı resmen gelen adam Akbaştan kötü.

Kötü oyunu hocaya, kötü transferi yönetime yazarım.
                Zira ''Para yok'' kisvesi ile Ersun'a yapamadıklarını Rıza'ya yaptılar.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kötü oyunu hocaya, kötü transferi yönetime yazarım.
                  Zira ''Para yok'' kisvesi ile Ersun'a yapamadıklarını Rıza'ya yaptılar.
                  Bizden kat ve kat düşük kalitedeki takımların oynayışınıda görüyoruz. Evet bir kanat oyuncusu yok ancak bu takım bukadar kötü oynaması imkansız. Dediğin gibi bu oyunun tek sorumlusu hoca.
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Suçun büyüğü yönetimde ve futbolcularda. Adam doğru teşhisi koymuş sezon başında takımı kuran kişinin beceremediği transferi istemiş.

Defansif oynuyor diye eleştirilen adam stoper, solbek ihtiyacinin bile önüne koymuş bu transferi.

Bu kanat forvet transferi yapilabilseydi takım ve taraftar havaya girebilirdi. 4 maç da bıçak sırtı geçti, skorlar bize yakındı, şanslar geldi ama takım üzerine çökmüş uyuşukluk galibiyete izin vermedi.

Sezon başında ofansif oynayacağım diye Akhisar'dan 6 yiyen, 3-0'i koruyamayan takımın ipleri gevşetilmez. Bu gevşek oyuncular bunu haketmiyor. Rıza hocanın yapabileceği de bu kadardı. Ufak tefek hamle hatalarının sonucu değil bu, devre arası takımın hedefini yükseltemeyenlerin, idare edenlerin suçu.

Hedefi zorlamak için ideal bir sezon olduğunu göremediler. Rıza hoca da idare etti.

Ben de aynı fikirdeyim. Kesinlikle suçun büyüğü yönetime ait!
                    Abidik gubidik adamlara para saçıp durdular. En kritik dönemde bir kanat forvet transferi yapmadılar.
                    Bugün takımın sol kanadı öksüz kalmışsa sebebi yönetimdir. Hocanın yana yakıla kanat istemesine değinmiyorum bile...
                    Onazi ve Okay varken Kucka'yı isteyen Ersun'a tek edemediler ama Kanat Forvet isteyen Rıza'ya sol beki dahi fazla gördüler!
                    Vizyon vizyon diyerek boka bulaşmak bu olsa gerek...

Tüm bunları söylerken Rıza Çalımbay'ın da hatalarını görmezden gelemeyiz.
                    Tüm eksiklere ve her şeye rağmen daha iyisi olabilir miydi? Bence olabilirdi. Bunun için yalnızca biraz ''Cesaret'' gerekliydi.
                    Mesela Gençlerbirliği maçında gol lazımken Rodellega'yı çıkarıp N'Doye'u almak skordan memnunum demekti.
                    Yedek kulübünde Olcay, N'Doye ve Castillo varken Bero ile maça başlamak beraberliğe çanak tutmaktır.
                    Bu ve bunun gibi birçok tercih hatası var. Kısacası Rıza Çalımbay, kazanmak için ''Risk'' almak zorunda!
                    En azından Yusuf'u çıkarıp Sosa'yı koymakla değil, ikisini birlikte oynatmakla maç kazanabileceğini fark etmeli...
                    Rıza Hocanın kişiliği konusunda tereddüt yaşamıyorum. Kulübü fazlası ile benimsemiş, bunlar güzel şeyler.
                    Fakat biraz daha cesur olmazsa Rıza Çalımbay ile başarı yakalanamayacağını düşünüyorum.
                    Hoş bu yönetimin başarılı olma şansı yok ya neyse...

Yorum

• 13 maçta 1 yenilgi almış bu takım diyor. 6 beraberliği hiç söylemiyor. 6 beraberliğin 4 ünü bunun yüzünden aldık hiç demiyor. Adam takımı küçültüyor
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Rıza Çalımbay | Teknik Direktör

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yıllar önce Trabzonspor sıradanlaşıyor diye feryat ediyordum. Geç fark ettim, Trabzonspor bitmiş!
                        Trabzonspor sıradanlaşıyor diye feryad ederken Rıza Çalımbay’ı bu kadar sahiplenmek de tezat.

Belki “sıradanlaşma” tabirine atfettiğimiz anlamlar farklı.

Evet, Trabzonspor Rıza Çalımbay tercihinde de gördüğümüz gibi hızla sıradanlaşıyor.

Yorum

• Korkak futbol oynatmiyor ona katiliyorum. Fakat sorunu kadro kurmakta. Sen abuk subuk yeteneksiz futbolculari oynatirsan zaten cesaretli oynasan bile birsey olmaz. Yetenekli oyunculari oynatacaksin ki 'cesur' futbolun sonu iyi olsun. Bero'yu kanatta ve Damdoy'u herhangi mevkide oynatmak kendi halince sacma zaten
                          .

Francesco
                          Totti

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            13 maçta 1 yenilgi almış bu takım diyor. 6 beraberliği hiç söylemiyor. 6 beraberliğin 4 ünü bunun yüzünden aldık hiç demiyor. Adam takımı küçültüyor
                            aynen kardeşim 6 maçta 6 beraberlik eşttir 6 puan tersini düşün yine 6 maçta 4 malubiyet 2 galibiyet yine 6 puan değişen bişey varmı bence yok.

Yorum

• riza hoca gun gectikce kendini daha fazla kaybediyor.bir hoca basarisizliga kilif aramaya basladimi orada duracaksin.simdi diyor ki biraz sansli olsaydik berabere kaldigimiz maclari kazanirdik..dogru soyluyor eyvallah da ayni sekilde kazandigin maclarida kaybedebilirdin..karabukte son top girseydi,konyada son saniye yemeseydik,sikebahce macinda ikinci yarisi cok iyiydik 80 kusurde yemeseydik,gencler macinda penalti girmediyse ben ne yapaym gibi savunma mekanizmalari gelistiyor..kendisine hocayim diyen bir adam bunlari soyluyorsa o adamin futboldan anladigi sey sinirlidir,hata yapsa hatasini gormez.cunku bu mantik bu dusunce sistemi en fazla gunu kurtarir..
                              yani simdi orada hoca bunlari anlatirken bir gazeteci cikip kendi silahiyla vurabilirdi..kazandigimiz maclar hakkinda da benzer seyler soylenebilir..osmanli macinda son saniyede alinan penalti olmasa ne yapacaktin?keza sivas macinda toplasan 5-10 dakika baski yaptik golu de 83te bulmustuk.ya atamasaydik riza hoca?ayni sekilde 3-0 biten kasimpasa macinda mac 1-0 devam ederken dakika 88de kasimpasa'nin kacirdigi cok net bir pozisyon var..onu atsalar oyle biter miydi?sikebahce macinda ilk yarida ezildik,adamlarin net 2-3 pozisyonu var, onlari atsalar puan alabilir miydin?

yahu arkadas bu adamlar insanlari aptal olarak mi goruyor.ayrica bu adama efendi falan diyordum ama kendini begenmisin tekiymis..gram elestiriye tahammulu yok.garip garip seylerle insanlari teselli ediyor.trabzonspor gibi bir takimda karabuk-konya-goztepe-gencler-sikebahce maclarindan sadece 5 puan cikartabiliyorsan, turkiye kupasinda iki macta konyayi yenemiyorsan elestirilirsin..

bide 9.haftada geldi bu ne artisliktir.sanirsin takim kume dusuyordu oradan kurtardi.ikide bir ayni muhabbeti yapip duruyor.geldiginde liderle 13 puan farki vardi simdi 11..o donem lig ikincisiyle 7 puan fark vardi simdi 10, onu gectim simdi ligin dorduncusuyle arada 7 puan var..ee ne olacak simdi?ne basarisindan bahsediyorsun, butun bunlarin ustune kume dusmeye oynayan takim seni kupadan eledi..

Yorum

• Her basın toplantısında aynı cümleler, aynı konular. Baygınlık verdi artık.
                                Çalışkanlığına, iyi niyetine, samimiyetine sözüm yok. Deve, eğri doğru hikayesinden dolayı adama da kızamıyorum.
                                Kime kızacağımı şaşırdım ... Ama....

Bir başka kulüpte makul olsa da, 6 beraberlik Trabzonspor için övünülecek bir şey değildir.
                                Birinin Rıza hocaya geçen seneki beşiktaş maçını izletip mağlubiyete rağmen taraftarın takımını ayakta alkışladığını, bu kulübün futbol kültüründe boyun eğmeye, korkaklığa yer olmadığını hatırlatması lazım.
                                En son Adem CAKIR tarafından düzenlendi; 15.02.2018, 14:42.
                                .
                                Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X