Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Rıza Çalımbay
Daraltma
X
-
İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH=CONFIG]15226[/ATTACH]
Yorum
-
kimse eleştirmesin kadrosu çıkarmaya başladığında işin biter. kendi oyun görüşünde ısrar edecek irade yoksa ilerleyemezsin zaten. 40 yaşında topçularla oynayan rakibi enerjik bir takımla yenebilirdin en azından maçın belli bölümlerini planlayabilirdin ama işin kolayına kaçtın.
Yorum
-
O girseydi, bu böyle olsaydı diyerek bahaneler üretmeye gerek yok. Son 8 maçında galip gelemiyorsan şapkayı önüne koyup düşünmek lazım. Üstelik bu su seri öyle kolay kolay bozulacağa da benzemiyor. Önümüzde 3-4'lük travma yaşadığımız ve geçen sezonki deplasman maçında 3-0 yenildiğimiz Alanya, son 12 maçta 1 kez yenebildiğimiz BJK ve hâla sezonun en farklı yenilgisi olan Akhisar maçları var...En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 18.02.2018, 23:56.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Rıza Hoca Ne yapıyorsun?
Haftalardır yazmayayım, yazmayayım diyorum ama artık yeter!
Amacım Rıza gitsin, yönetim istifa etsin vs. değildir, bunu en baştan söyleyeyim. Çünkü o başka bir tartışma konusudur.
Ben daha çok bir göz boyamaya dikkat çekmek istiyorum. Bir kaç haftadır kazanılan beraberliklere ve ondan önceki galibiyetlere baktığımız zaman, Trabzonspor'un futbol oynamadığını net olarak görüyoruz.
Sürekli Burak Yılmaz'a top şişirme üzerine olan oyun yapısını ne zaman değiştirmeye ve bir takım taktiği oluşturup, onu bir takım iskeletine ne zaman bağlamayı düşünüyorsun Rıza Hoca?
Haftalardır şunu hala anlamıyor musun? Bu takım her kazandığı topu Burak'a oynamak zorunda mı? Sanki çok kolay top kazanabiliyormuşuz gibi, kazandığımız nadir topları da Burak'a atarak, ya ofsayta düşüyoruz ya da rakip stoper topu alıyor!
Belki bir kaç maç bu taktik işe yaradı ama, kaliteli bir stoper olunca ya da rakip teknik direktör ofsayt taktiği yapınca Burak Yılmaz ilerde sadece duruyor! Hücum pres zaten sıfır! Onu geç, maçın her anında her top atılacağı sıra sürekli rakip defansın arkasında duruyor Burak Yılmaz.
Burak Yılmaz kötü forvet demiyorum ama bu şekilde bir sonuç alınmasının mümkünatı yok.
Hele hele, rakip daha kompakt ve takım halinde top çeviriyorsa ve takım oyunu oynuyorsa, Burak Yılmaz maçı terlemeden bitirir!
Trabzonspor'a gelince, kötü bir kadroya sahip değiliz, ama oynadığımızın ne olduğunu bilen yok! Takım oyunu hiç yok, pası atan geriden yürüyerek geliyor, pası alanın ise başında hemen iki adet rakip futbolcu beliriyor. Adam sıkışıyor ve pas atacağı boş alanlar içerisinde bir tane Trabzonspor'lu futbolcu yok! Hal böyle olunca çok rahat top kaptırıyoruz. Ben şahsen daha cezasahası içine verkaç yaparak girdiğimizi hatırlamıyorum. Hiç olmazsa, rakip stoperlerin arasında kaleye sırtın dönük pivotluk yaparsın da geriden gelene alan açıp şut çekme imkanı tanırsın.
Ne Burak pivotluk yapıyor ne de geriden biri geliyor! Kanatları kullanmaya kalksak, o kadar yavaş ve ağır kalıyoruz ki, rakip takımı kanatları açık bir şekilde bile yakalayamıyoruz! Gerçekten tam bir facia bu!
Bu neden kaynaklanıyor peki? Hala daha takımda kim nerede ne oynayacak, nasıl oynayacak belli değil! Bir taktik yok, takımın bir iskeleti yok! Şu ortasahada kim oynuyor ya Allah aşkına? Kuco mu? Sosa mı? Okay mı? Onazi mi? Kim? Kimsenin birbirinden haberi yok.
Hele defanstan çıkışımız rezil ötesi! Defanstan çıkarken sürekli top kaptırmak nedir? O kadar ağır ve vurdumduymaz oynuyoruz ki, defanstan çıkarken baskı yediğimizde yardıma gelen bile yok.
Hücumda adam boşa kaçıyor, pas atmıyor geri dönüyoruz. Kanattan boş adam var, biz dönüp geriye oynuyoruz. Rakip takım olduğu yerde stabil yani hareketsiz dursa bile bizden topu rahatlıkla alır!
Benim bu gördüklerimi kaç haftadır görmüyor musun Rıza hoca? Ya da görüyorsun da düzeltemiyor musun?
Yahu birazcık kompakt bir futbol oynatabilmek bu kadar mı zor? Şu takımın iskeletinde kim var? Kimse bunları görmüyor mu? Bu futbolla gerçekten bir şeylerin olabileceğine inanıyor musunuz?
Türkiye kupasından bizi eleyen takım, dönüp aynı hafta bize yine iki gol atıyorsa, daha ne diye oradasınız? Ki kupa, Avrupa'ya gitmenin en kestirme yolu, sanki şampiyonlukta iddian varmış gibi bir de kupayı sallamadınız be! Ayıptır be!
Üzülüyorum,kahroluyorum lakin benim duyduğum acının azını bile siz duymuyorsunuz! Ne diyeyim ki!!!Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum