Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rıza Çalımbay

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2. yarı az biraz oynamaya başladık yaptın müdahaleni. tebrikler hoca
    3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Kanat oyuncusu olmayan, 1.90'lık Ndoye sol açık ve Rodallega sağ açık oynadı.

Bu kadar ödlek bir hoca olamaz.

Onun dışında oyunu bozmaya çalışan, pas sürekliliği olmayan takımda Sosa, Abdülkadir ve Yusuf günah keçisi olamaz.

Çünkü tercih ettiği futbolcular pas oyununa ve atak futbola uygun değil.

Yorum

• defol git artik, defol
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bjk ve bu maçı katletti resmen. Takim iyi oynarken, hamleleriyle bu maçların içine etti.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Kötü oyun bir yana, Trabzonspor’un geleceğine de zarar veriyor bu.

Performansını artıran bir oyuncu yok. Hepsi düşüşte. Yarın adam satmak istesen bunun yüzünden hiç biri değerini bulamayacak.

Yorum

• la sen hala burada mısın?

takım yanlışlıkla iyi oynamaya başladı mı şaşırıp böyle olmaz diyip vuruyor baltayı büyük deha(!)
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Onuru olsa kendi istifa eder. Neyse yeni yönetim gelsin ilk iş bu adamı postalamak olur.
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Üstad o nasıl hamleydi, Okay'ı resmen imha ettin. Takımda Abdülkadir dahil performansı dibe vurmayan oyuncu kalmadı. Sayende ''bu mal bi harika dostum'' dercesine top oynayan takımımız var. Geldiğinden beri 35342345 maçtır aynı taktik aynı düzende devam ediyorsun stoperden forvete 500 metrelik uzun toplarla 90 dakika futbol dersi veriyorsun iyi ki varsın hocam büyüksün.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bugün 2 takımın teknik adamlarının yerini değiştir en az 3 atardık
                    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Telafisi olmayan maçlar...... derken çakacaksın tokadı. Utanmada yok. Taktik hatam yoktu Hubocan kart görebilirdi ondan çıkardım diyor Ulan her sarı yiyeni oyundan mı çıkarıyorsun kafaya bakarmısın.
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Beşiktaş ve Galatasaray maçındaki göstermiş olduğun anlamsiz cesareti Karabük ve Konya maçlarında gosterseydin şampiyonluğa oynuyorduk şimdi..

Yorum

• Gördüğüm en kötü hoca. Hiç abartmıyorum Rıza Hoca. Hayatımda gördüğüm en kötü antrenörsün.
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Hoca şaşırtmadı herzamanki gibi , hayatımda gördüğüm en kötü hücum bilgisine sahip td.
                            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• yine kendine yakisani yapti..riza calimbay esittir haysiyetsiz korkak ezik futbol..kulubun sitesine konan aciklama sayet dogruysa senin ben olmayan beynine tukureyim adi herif..sanki tek sorun savunmadan cikarken yapilan hatalar..laaan kitapsiz sen kayseri-konya deplasmanindada ayni taktikle oynayan adamsin kime ne anlatiyosun..

Yorum

• Sir Riza Calimbay.. elde ki kanatlari yollatip kanatsiz kalan Sir Riza. İlk devre susmak bilmedin kadro sisik diye. Elde kanat birakmadin simdi Damdoy, yusyftan kanat yaratmaya calisiyorsun. Muthis stratejist, taktisyen Sir Riza.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X