2. yarı az biraz oynamaya başladık yaptın müdahaleni. tebrikler hoca
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Rıza Çalımbay
Daraltma
X
-
Kanat oyuncusu olmayan, 1.90'lık Ndoye sol açık ve Rodallega sağ açık oynadı.
Bu kadar ödlek bir hoca olamaz.
Onun dışında oyunu bozmaya çalışan, pas sürekliliği olmayan takımda Sosa, Abdülkadir ve Yusuf günah keçisi olamaz.
Çünkü tercih ettiği futbolcular pas oyununa ve atak futbola uygun değil.
Yorum
-
Üstad o nasıl hamleydi, Okay'ı resmen imha ettin. Takımda Abdülkadir dahil performansı dibe vurmayan oyuncu kalmadı. Sayende ''bu mal bi harika dostum'' dercesine top oynayan takımımız var. Geldiğinden beri 35342345 maçtır aynı taktik aynı düzende devam ediyorsun stoperden forvete 500 metrelik uzun toplarla 90 dakika futbol dersi veriyorsun iyi ki varsın hocam büyüksün."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Telafisi olmayan maçlar...... derken çakacaksın tokadı. Utanmada yok. Taktik hatam yoktu Hubocan kart görebilirdi ondan çıkardım diyor Ulan her sarı yiyeni oyundan mı çıkarıyorsun kafaya bakarmısın.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
yine kendine yakisani yapti..riza calimbay esittir haysiyetsiz korkak ezik futbol..kulubun sitesine konan aciklama sayet dogruysa senin ben olmayan beynine tukureyim adi herif..sanki tek sorun savunmadan cikarken yapilan hatalar..laaan kitapsiz sen kayseri-konya deplasmanindada ayni taktikle oynayan adamsin kime ne anlatiyosun..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum