3 hafta veriyorum. Sonrasında burası şenlenecek. Rıza Hoca'nın gelmesini isteyenlerdendim onun için yanılmayı da çok isterim. Fakat saçmaladıkları bini aştı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Rıza Çalımbay
Daraltma
X
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Büyük takım gibi oynamak" tarzı 1980'lerde kalmış klişelerle bu adama vurmak ayıptır. Geldiğinden beri gayet başarılı, devam edilmeli. Hücum oynayacağım diye gelenden geçenden 3-4 gol yediğimiz "Büyük takım oyunu" yerine, kabız futbol oynayıp, 1-0 yenmeyi tercih ederim.
ama topu ayağımıza aldığımızda bir giderimizin olması lazım. topu kaptıracağı başından belli takım görünce çıldırıyorum. göz göre topu çıkmaza sokup kaptıran, arkadaşı zordayken top almaya gitmeyen, şu topu kaptırsak da defansa koşsak zihniyetindeki oyunculara da tahammül edemem.
Yorum
-
Hocam, Allah aşkına Olcay'ı 80 dk izlemeyi anlat bana. Lütfen, rica ediyorum. Samimiyetle; çok merak ediyorum!Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
5 pas üst üste yaptığımız maç yok.
Isterse bir tane oyuncu değiştirmesin.
Benim icin sorun bu.
45 dakika rakiplerden korkuyor ve defansa çekip bekletiyor takımı.
Dun belki de ikinci yarıda oynadığımız futbol, kendi dönemindeki en akıcı futboldur.
Bunda da Sosa'nin kipirdamasinin payı var.
5 galibiyetlik seri herkes tarafından hocaya kredi açtı ama 2 maçla bu krediyi sıfırladı.
Kupada elenmemiz büyük olasılık. 1 gol yememiz garanti gözüyle bakarsak, 3 gol atmak gerekecek.
Sonra da ligde Konya deplasmaninda kazanamazsak lig de gider.
Sene sonu vedalasiriz kendisiyle de.
Bu kafayla, bu oyun planiyla, bu korkaklikla olmaz Riza hoca...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesinlikle büyük takım adı altında yumuşak, koşmayan bir takım istemem. zaten o tip takımı taşımak için baya kaliteli defans oyuncularına sahip olmak lazım. ben dirençli winner takımları seviyorum.
ama topu ayağımıza aldığımızda bir giderimizin olması lazım. topu kaptıracağı başından belli takım görünce çıldırıyorum. göz göre topu çıkmaza sokup kaptıran, arkadaşı zordayken top almaya gitmeyen, şu topu kaptırsak da defansa koşsak zihniyetindeki oyunculara da tahammül edemem.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Orta sahadan, adam akıllı, topa sahip olup oyun kurulmasını özlem ve öfkeyle bekleyen bir tek ben miyim?
Sevseniz de sevmeseniz de gol atmak için tek yapmamız gereken Burak'ı topla buluşturmak, colman ve selcugun ara paslarını arıyoruz, ki bunu sosa ve kucka yapabilir.
Bir şekilde 5 maç kazandık ama oyun olarak hiç de üstüne koymuyor takım, umarım devre arasından sonra farklı olur.
Bu bir oyun degil ama fm mantigiyla:
defanstan kisa pasla cik, gobekten oyna, topa sahip ol
bekleri ileri cikart, ceza sahasina paslasarak gir...
lutfen7
Yorum
-
belli bir dönem başarı getirir kendisi Trabzonsporla beraber reklamını yapmış oldu iyi de oldu bize de iyi geldi ama kısa süreli bir macera olacak istediği takviyeler yapılırsa bir şeyler olur ama şampiyon yapamaz ilk üç maçı alırsak şampiyonluk iddamız var demiş hoca
iddan olabilir ama bu kadroyla zor
hoca farkında şampiyonlar ligine de gidemez bunlarla lig sonunda ya şenol hoca gelir ya yabancı sağlam bir hoca buluruz
devre arası takviyeler iyi olursa belki ikinci oluruz şampiyonlar ligi olabilir
başarılı olması bir kaç takviye +elindeki kadroyu iyi kullanması lazım bir de oyuncu değişikliklerini güzel yaparsa ısrarak oynatır bol presli oynatırsa çok acayip bir sezon yaşarız kiritk takviyeler olmassa olmaz hocaya daçok kabahat bulmam bu durumda
taraftara gelince yorum ve eleştirlerini yaparken küfür etmeden sanalda olsun maçta olsun futbolcusuna saygı göstererek eleştirmeli kazma dersin hay senin ayağına dersin ama aile maile hakaret bunlar olmamalı yapıcı da eleştirmeliyiz arada denge olmalı şampiyonluk beklentisine girmemeliyiz hatta takviye olsa bile oynanan futbola bakmalıyız sonuçta kadron velli takımımızdaki zayıf halkalar belli hoca da biliyor bunu o yüzden gitsinler diyor kalmak istemeyenlere rıza hoca sakıbı takıma alıyorsa zaten çok kalıcı olmaz
şampiyonlar ligi ve şampiyonluk için ilk on haftayı muazzam çat bam güm diye puanlar alarak ısırarak alırsak maçları bir şeyler olur imkansız değil ama çok çok zorEn son erenslash tarafından düzenlendi; 29.12.2017, 14:41."Annuit cœptis"
Yorum
-
Aslında küçük maç büyük maç fark etmez, rakibi kendi sahamızda beklememiz bizim işimize geliyor. Rakibi üzerimize gelmeye zorlamış oluyoruz topu onlara bırakarak, kaptığımız toplarla da tehlikeli pozisyon yakalıyoruz ama bunu kaliteli bir şekilde yapamıyoruz. Problem budur. Bu taktikle oynamasın demiyorum ama hücuma çıkışları kaliteli yapacaksın, topu Burak'a gönder tarzda olmaz. Bunu çözemezse ikinci yarı çok zor geçer.
Yorum
-
Mustafa Akbaş'ı Kasımpaşa ve Antalyayı çalıştırırken transfer etmek için baya ugraşmıştı belli ki hocanın çok beğendiği bir oyuncu bir şekilde yer açacak ona ilk 11 de en azından solda dursun stoperden uzak olsunEn son Mithridates tarafından düzenlendi; 29.12.2017, 17:38.
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu hocayla olmaz diye bir şey yok bu taraftarla olmaz.
Yorum
-
ben ilk günden beri düşüncemde aynıyım rıza çalımbay kişilik ve karakter olarak çok düzgün bir insandır ama ben büyük takım hocası olduğuna hiç bir zaman inanmadım klasik anadolu takımı hocasıdır ilk geldiğinde takımını bir canlandıtır ama orda kalır daha ilerisi olmaz bu mersin rize sivas kasımpaşa ve antalyada hep böyle oldu beşiktaşı hiç saymıyorum bile bence bu sene rıza hoca ile bitirilmeli gelecek sezonun planlaması şimdiden yapılıp kaliteli agrasif başarıya aç bir hoca bulunmalı.yksa gelecek sezonda heba olacaktır
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum