Orta sahaya Bero, Kucka, Okay'ı koyarsan, top yapamazsın, sürekli atak yersin, atak yedikçe güven kaybolur, güven kayboldukça yapabildiklerini de yapamazsın. Bunun yerine dengeli bir orta saha düzeni lazım. İşin 2 yönünü yapan oyuncuların yoksa, bir tane defansif, bir tane de ofansif koyarsın, bunların arasında bağlantı kurmaya çalışırsın. Topu tepen adamları bir araya toplayıp gereken sonucu alamazsın
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Bak hoca, gayse rodriguesi oynata oynata topçu yaptı. Sen her maç farklı 11 ile macera arıyorsun az kendinde hata arasanda futbolcuların la ilgilensen.
Allah aşkına burada hala 'ben hocaya suç bulmuyorum,elindeki kadro belli,kim olsa ancak bu kadar olur' diyen arkadaşlar var.Yazık elindeki kadro kötümü beyler hoca zaten elindeki kadroya göre taktik yapar ama bu çapsız hoca yenilmemeyi marifet sanıyor,gülüyor,basın toplantısı düzenliyor ve trabzonspor camiasını futbol'a bakış açısını bilmiyor bile bu adam.
Şimdi elindeki kadro kötü dimi bak şimdi yazıyorum çünkü daha kadroyu bilmeyen arkadaşlarım var belliki.olay şudur elinde kaliteli pas oyunun oynayabilecek kafadan 3 adam var sosa,yusuf,abdulkadir takımda böyle oyuncuların varsa ve sen hala kadro yetersiz diyorsan allah senide kahretsin
Arkadaşım..
Bu arada forvetlerin burak ve rodellega savunmandada durica sakatlanmazsa iyi adam ve hubocan bu adamlar dururken uğur demirok gibi bir arkadaşı oynatıyorsun futbolun şansından falan bahseden bir hoca var ve bizde masallarını dinliyoruz hafta araları 2 adet basın toplantısı hafta sonları maçtan sonra maç analizleri.
Sen suç yok suç seni bu göreve layık görüp getiren zihniyette..
En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 13.02.2018, 10:53.
Bir insana alakasız bir bağlamda
"kapıcı","köylü" ifadelerini kullanan insan kötü insandır,zavallıdır
Yerleşim yeri köy ise köylüdür Geçim kaynağı kapıcılık ise kapıcıdır bu kadar
Bu kelimeleri bunun dışında kullanan fikirlerin, dusuncelerin,bilginin,futbol taktiğinin ! yetersizliği yüzünden bir insana bu kelimeleri kullananinsanlar ahlaksızdır.
Yıllardır Fenerbahçe zümresini bir kenara koydum ben bunun yüzünden
Trabzonspor taraftarı bunu en kötü niyetli teknik adama bile yapmadı
En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 13.02.2018, 16:01.
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Gerçek Rızayı devre arasından sonra göreceksiniz..Bütün kayıpları bana yazın diyen sen değilmiydin.. Şimdi gelmiş baskıdan bahsediyorsun. Senin yerin Trabzonspor değil efendi. Vizyonun yetmez.
Bir insana alakasız bir bağlamda
"kapıcı","köylü" ifadelerini kullanan insan kötü insandır,zavallıdır
Yerleşim yeri köy ise köylüdür Geçim kaynağı kapıcılık ise kapıcıdır bu kadar
Bu kelimeleri bunun dışında kullanan fikirlerin, dusuncelerin,bilginin,futbol taktiğinin ! yetersizliği yüzünden bir insana bu kelimeleri kullananinsanlar ahlaksızdır.
Yıllardır Fenerbahçe zümresini bir kenara koydum ben bunun yüzünden
Trabzonspor taraftarı bunu en kötü niyetli teknik adama bile yapmadı
Bunu diyen de yerelliği ile övünen Trabzonsporlular! Sorsan, Faroz'dan girip Yoroz'dan çıkar. Üretimden alt yapıdan dem vurur. Fakat gerçek öyle değildir. İstanbul dükalığının, kendinden olmayanları aşağılarken kullandığı "çomar" vasatlığını, bu ve benzeri saldırılarla ondan daha ileri götürme şuursuzluğunu sahiplenir. Söz konusu terbiyesizlik sosyal medyada yüzünü, ismini, cismini saklayan embesillere yakışıyor. Buna bir şey demem... Ülkenin küçük örneği. Geçen başka bir başlıkta yazmıştım, Prof. Dr. İskender Öksüz'ün tabiriyle Toplam Kalitesizlik...
Ancak camianın akil isimlerinden Erdal Abi'nin bir yorumuna denk geldim bugün. Neymiş, hoca "vizyonsuz" olduğu için Antalya'dan gönderilmiş. Vizyonlu Antalya başkanı şimdi nerede? Hocanın istemediği, menajer dayatması süperstar transferleri nerede? Vizyoner Antalyaspor puan tablosunun neresinde?
Hocayı, yönetimi, diğer unsurları eleştir, başarısız de. Eyvallah... Ama endüstriyel futbola karşı olup, o çarkların en kirli parçası menajerlerin dayatmalarına karşı durduğu için görevine son verilen hocayı "Vizyonsuz" diye göstermek birbiriyle çelişmiyor mu? Erdal Abi'den duygu yüklü yeni hikayeler beklerken, toprak sahaların tozunu çamurunu, emeğini anlatmasını beklerken o -sanırım- yanlış bilgiden kaynaklı böyle garip bir yorum yapmış. İnsandır, belki de skor alamadığımız için hepimiz gibi üzülmüştür. Tıpkı göreve geldiğinde (Kazanırken) rakip izlediği için övgü düzüp ancak şimdi kazanamadığı için rakibi seyretmesini bilet masrafı olarak niteleyen renktaşlarımız gibi...
Kısaca, her zaman ve her koşulda ümitvar olduğum Trabzonspor hakkında ilk defa karamsarlığa kapıldım Erdal Abi'nin bu yorumu sebebiyle. Keşke hoca ikinci yarı başında istediği transferler yapılmadığında bıraksaydı. Bıraksaydı ve dördüncü, beşinci, otuz beşinci... defa çok geniş vizyonlu Ersun Yanalvari biri gelseydi. Altı yerdik, 3-0'dan maç verirdik ve vizyonun hazzını yaşardık.
Yıllar önce Trabzonspor sıradanlaşıyor diye feryat ediyordum. Geç fark ettim, Trabzonspor bitmiş!
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Suçun büyüğü yönetimde ve futbolcularda. Adam doğru teşhisi koymuş sezon başında takımı kuran kişinin beceremediği transferi istemiş.
Defansif oynuyor diye eleştirilen adam stoper, solbek ihtiyacinin bile önüne koymuş bu transferi.
Bu kanat forvet transferi yapilabilseydi takım ve taraftar havaya girebilirdi. 4 maç da bıçak sırtı geçti, skorlar bize yakındı, şanslar geldi ama takım üzerine çökmüş uyuşukluk galibiyete izin vermedi.
Sezon başında ofansif oynayacağım diye Akhisar'dan 6 yiyen, 3-0'i koruyamayan takımın ipleri gevşetilmez. Bu gevşek oyuncular bunu haketmiyor. Rıza hocanın yapabileceği de bu kadardı. Ufak tefek hamle hatalarının sonucu değil bu, devre arası takımın hedefini yükseltemeyenlerin, idare edenlerin suçu.
Hedefi zorlamak için ideal bir sezon olduğunu göremediler. Rıza hoca da idare etti.
Yorum