Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rıza Çalımbay

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Varsa getirin.

Namağlup Gs'yi ilk yenen de o. Enteresan filan değil, bakış açısı... Herkes istediği şekilde görüyor.

İşte buna saygı duyarım. Yalnız arada bir fark var. Ersun'la çıkıştan sonra çöküş sürecini yaşadık. Ve yetinmeyip fanboyları savundu, yola devam edildi. Rıza Hoca ise açık seçik söyledi, isterseniz seneye yokum. Tablo da yukarıdaki gibiyken niçin istifası istenir? Yerine uzun soluklu çalışacak hoca bulup getirilecekse amenna... İyi de kongre senesinde böyle bir şeyi yapacak yönetim var mı?
    yapmasa kongrede hic bir sansi olmayacak

riza hoca ile olmayacagi asikar, oyunplani sadece rakibe uyarlanmis birisinin büyük bir kulüpte basarili olmasi imkansiz
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yunus Emre Sel'e verdiği cevapla gözümde irtifa kaybetmeye devam ediyor. İsteyen takımın youtube kanalından bakabilir. Basın toplantısındaki ilk soru. Zihniyet olarak hedeflerimizin gerisinde bir hoca
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Trabzspor hocasıı değil. feneri yensede değil yenmesede. zaman gçirsin diye getirilmiş biri.
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Hayır YES soruyu nasıl soracağını bilmiyor ki. "70 dk 10 kişi oynayan bir takımdan neden baskı yedik, neden maçı ilk yarıda koparamadık?" diye sormayı akıl edemiyor mu anlamıyorum. Neden soru sormayı bilen muhabir yok bu Trabzon'da ?
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hayır YES soruyu nasıl soracağını bilmiyor ki. "70 dk 10 kişi oynayan bir takımdan neden baskı yedik, neden maçı ilk yarıda koparamadık?" diye sormayı akıl edemiyor mu anlamıyorum. Neden soru sormayı bilen muhabir yok bu Trabzon'da ?
            Sonrasında sordu zaten. Adam " Kötü başlangıç yaptık" diyor teknik direktör "Ne demek kötü "diyor." Bir puan alıp iki takımı altımıza aldık "diyor.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Rıza Çalımbay | Teknik Direktör

İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yunus Emre Sel'e verdiği cevapla gözümde irtifa kaybetmeye devam ediyor. İsteyen takımın youtube kanalından bakabilir. Basın toplantısındaki ilk soru. Zihniyet olarak hedeflerimizin gerisinde bir hoca
              “Deplasmanda oynadık, aldığımız puan bana göre iyi bir puan. Biz o bir puanla üstümüzdeki iki rakibi altımıza aldık”

[emoji17]

Yorum

• Kısacası "Takım umrumda değil. Elde ne varsa defans yaparım. Burak atarsa tamamdır. Yenilirsek de oyuncu almadık rerere rörörö" Şimdi bunu dedim diye yine banlanırsam şaşırmam. Daha taraftar forumunda karşı görüşü hazmedemeyen gruplar varken takımın yöneticilerinin de çok akıllı olması beklenemez. Zaten akıllı olsalardı bu "Savunma Efendisi"ni başımıza getirmezlerdi.

Yorum

• Deplasmanda 17 puan içerde 51 puan 3. falan olursun e iyi iyi. Yahu hocam sen büyük maçlarda ve deplasman maçlarında beraberlik iyidir mantığı ile bakarsan mutlak kazanman gereken maç diye tabir ettiğin maçlarda da tökezlersin. Bu senin ruhuna işler bir süre sonra çünkü. Oyuncu buna adapte olur. İleri çıkmaya korkar. Konya gibi bir takımla berabere kalmayı fena bir sonuç olarak göremezsin sen. Gelen vurmuş giden vurmuş ama Trabzon takılınca iyi sonuç. Neyiz biz amatör takım mı? Söylüyoruz söylüyoruz nankör oluyoruz sonra. Bu takım başında hoca olmasın herkes mevkisinde oynasın en kötü 5. 6. Olur en kötü. Madem hoca değilsin bırak o zaman etki etme ayarlarıyla oynama. Maça iyi başlamadık bilmem ne maça altı defans oyuncusu ile başlıyorsun kanatlara da geri dönmüyor diye kızıyorsun. Amacın fırsat bulunca bi tane sallamak sonra deli gibi kapanmak. Son dakikada bir gol yiyince de basit şanssız bir gol yedik deyip işin içinden sıyrılmak. Eleştiri kabul edemiyor beyefendi Antalya değil burası Sivas değil kimse beşinciliğe ya da beraberliğe sevinmez burada. Farklı mağlubiyet almakmış kötü olan. Aklınca Ersun dönemine laf çakıyor sizi ben getirdim buralara diyor. Ortada yönetim olsaydı daha bu iş en başta buralara gelmezdi. Yerli düşmanı değil kimse ama bir ligde şu kafa yapısında bir ton hoca görünümlü el freni olursa insanlar yerlilerin kendilerini yetiştirmediğine inanır illa da yabancı olsun der. Adam habire skandal açıklamalar yapıyor kimse çıkıp tek ses etmiyor. Sebebi de belli başkan trabzonsporu işlerinden daha az önemsiyor. Bu iş böyle gerçekten gitmeyecek. Şimdiden söylüyoruz.
                  OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    “Deplasmanda oynadık, aldığımız puan bana göre iyi bir puan. Biz o bir puanla üstümüzdeki iki rakibi altımıza aldık”

[emoji17]
                    Resmen Küme oynayan bir hocanın konuşması. Trabzonspora yakışmıyor. Bu çapsızın yaptığı açıklamalar terbiyesizlik.

Yorum

• Rıza Çalımbay: "Rodallega oynayamadığı için mutsuz ve üzülüyor... Ama onun olduğu yerde Burak var, N'Doye var."

N'doye ne ara Rodallega dan iyi oldu.

Yorum

• capsiz aciklamalara bugunde devam etti.ligin sonuncusu karabuk ve ligin 17.si konya maclarinda 4 puan birakmis adam hala utanmazca bunlari savunabiliyor.neymis konya basit bir takim degilmis can havliyle oynuyorlarmis..iste burada yonetim yonetim olsa cikip agzinin payini verirdi,paketlerdi.hadi tamam anladik hedefin ilk 6 icerisinde kalmak(ki bunun icin hocaya zaten gerek yok) ama bari bunu direkt soylede insanlar umutlanmasin..kaybettigimiz her takim icin bir bahane bulmak cok zor bir is degil ve riza denen vasifsiz bunu surekli yapiyor..
                        kazanirkende soyluyoruz bu takimin oynadigi seyin adi futbol degil..kadro anadolu takimlarindan kaliteli oldugu icin orta karar gidiyoruz,iyi bir yabanci hoca lig sonuna kadar yarisin icinde cok rahat kalir..damdoyu cikarip bero'yu oyuna sokan bu bagnaz geri kafali yerli hocamsi seylerin bu kulube yaklastirmamak gerekiyor..

geldiginde puan olarak altlarda oldugumuz icin saniyor ki topladigi puanlari kendisine borcluyuz..hayir riza hoca sana bizim bir sey borclu oldugumuz yok, takimi aldiginda puanimizin dusuk olmasi tamamen onceki hocanin is bilmezligi ve sansizlik..bugun o ezikledigin takim basaksehir,besiktas,sikebahce'yi deplasmanda elinde kacirdi..milyonda bir olacak sey oldu ilk yari uc attigimiz alanyadan ikinci yari dort yedik.bu maclarda sans biraz bizden yana olsa ne ersun kovulurdu ne sen burada olurdun..yani demem o ki eksikleri olmasina ragmen bu takim zaten kaliteliydi sadece sansizliklar yasadi ustune ersun'un forma adaletsizligi bas gosterince istenilen sonuclar gelmedi..

ayrica herseye ragmen ersun'dan iyi olmadigini bilmen gerekiyor..kim ne derse desin savunma o kadar ozurlu olmasaydi futbol olarak daha iyi oynuyorduk..hayir senin ersun'dan farkli yaptigin sey nedir allah askina?yanlislikla hubocan'in stoper oldugunu kesfettin baska da bir sey yok..sirf ersun'dan farkli gozukecegim diye gittin ilk maclarda abdulkadir'i kestin sonra baktin olmayinca cocugu oynatmak zorunda kaldin..sadece tabelaya bakip yorum yapan taraftar gibi konusmaktan vazgec..gerceklerle artik yuzlesme vakti yoksa cok degil 2-3 mac sonra ersun'un basina gelen seninde basina gelir.

son donemlerde beni bu kadar ayar eden bir ersun olmustu..o kadar hocayi savunmamiza ragmen castillo ve rodallega saplantisindan gram taviz vermedi.hubocan'i dogru yerinde oynatmadi.yerine bu sahis geldi bu da ayni yoldan ilerliyor..elinde rodallega varken damdoyu kullanan adam net bir sekilde eziktir,futbol bagnazidir,futbol yobazidir,korkaktir..

Yorum

• Bu takım zamanında Liverpool'a karşı Burak-Umut-Teo 3'lüsüyle oynadı. Haftasonu ise 10 kişi kalmış sıradan bir Anadolu kulübüne karşı tek forvetle oynadı. Biri, Rıza hocaya hangi takımın teknik direktörü olduğunu hatırlatmalı.
                          En son Oruç tarafından düzenlendi; 25.01.2018, 18:58.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Basın toplantısında kötü bir başlangıç yapmadıklarını söyleyen ve buna gerçekten inanan bir teknik direktörümüz var.
                            . .
                            . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                            . .

Yorum

• Derhal maasina zam, isine son verilmeli.
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tebrikler..

2 sıra birden yükselerek 5.sıraya çıktık..!
                                Basın toplantısında bunu söylemiş ya cidden.. deplasmanda 17.sırada ki bir takıma karşı üstelik 10 kişi 1 puanı başarı olarak görüp bu sonuçla 2 takımın üzerine çıktık diyor ve bana göre aldığımız puan iyi puan diyor..!

Yaptığı oyuncu değişikliklerinden de memnunmuş

Damdoy'u da Rodallega'dan önde görüyor..

Basın mensuplarımızda da iş yok arkadaş.. biri de çıkıp diyemiyor ki adamlar 10 kişi maçı kazanmak için hamleler yapıyor,pozisyonlar buluyor sen ne yapıyorsun ? Damdoy*Bero değişikliğinden memnun adam ya doğru bir değişiklik diyor.. 10 kişilik takıma karşı gol yedikten sonra ancak Hugo'yu oyuna alıyor.. en tuhafı da hata yaptığını falan da düşünmüyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X