Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ohooo mimlendik desenize Yaw gönül rahatlığı ile yazamayacakmıyız buraya .İlla bişi arıyosunuz
    Dediğim gibi ben beklemedeyim ama asla ikinci bir takımım olmadı olmayacakta
    Elif hnm hadi bişiler yazda cevap verelim,baksana 3 gündür kimseler bişe yazmamış
    Son ağaç kesildiğinde,
    Son nehir kirlendiğinde,
    Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• gecen gun rizeye gittim... rizeye giderken 3 yerde cok buyuk fb bayragı vardı. ve rizeye gittigimde 2-3 kiside fb forması gordum. ayrica arabaların arkalarında rize flamaları vardı. rize-trabzondan cok rize-fb kardes gibi geldi bana...
      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gecen gun rizeye gittim... rizeye giderken 3 yerde cok buyuk fb bayragı vardı. ve rizeye gittigimde 2-3 kiside fb forması gordum. ayrica arabaların arkalarında rize flamaları vardı. rize-trabzondan cok rize-fb kardes gibi geldi bana...
        Yazınca birLAZ abimiz kızıyor bana ama daha 3 saat önce üstümde Trabzonspor forması ile minibüse bindim.Minibüse ayağınızı atıyorsunuz, karşınızda Rize atkısı.Şöföre yöneliyorsunuz üstünde republic fenerbahçe yazan bir tişörtTüm süs eşyaları sarı-lacivert veya yeşil-mavi.Oturdum yanındaki koltuğa "vayy hemşerim" dedi gençte bir çocuk kendisi.Ne hemşerisi dedim yahu sen Rizeli'misin yoksa istanbul'lumu tişörtünü gösterek.Eee sustu tabi.

Gerçek Rizeli'ler başımızın tacı.İstanbul yalakası olanlara diyecek söz yok.Ama bu gerçeği yokmuş gibi göstermek de yakışmıyor.

Yorum

• İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yazınca birLAZ abimiz kızıyor bana ama daha 3 saat önce üstümde Trabzonspor forması ile minibüse bindim.Minibüse ayağınızı atıyorsunuz, karşınızda Rize atkısı.Şöföre yöneliyorsunuz üstünde republic fenerbahçe yazan bir tişörtTüm süs eşyaları sarı-lacivert veya yeşil-mavi.Oturdum yanındaki koltuğa "vayy hemşerim" dedi gençte bir çocuk kendisi.Ne hemşerisi dedim yahu sen Rizeli'misin yoksa istanbul'lumu tişörtünü gösterek.Eee sustu tabi.

Gerçek Rizeli'ler başımızın tacı.İstanbul yalakası olanlara diyecek söz yok.Ama bu gerçeği yokmuş gibi göstermek de yakışmıyor.
          Bazı şeyleri bir anda değiştirmek zor,bizi feneri tutan rizeliler ilgilendirmiyor,
          bizi trabzonsporu tutan rizeliler ve trabzon-rize kardeiliği ve dostluğunu geliştirip değer verenler ilgilendiriyor.
          Bu arada bende 2 gün önce rizedeydim,fener bayrağı filan görmedim,eğer var isede iannın bana birkaç densizin işidir,
          Trabzon-rize dostluğuna son noktayı sakarya maçında ekrem cengiz maçtan sonra trabzonspor formasını sallayarak koymuştu.
          Son ağaç kesildiğinde,
          Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gecen gun rizeye gittim... rizeye giderken 3 yerde cok buyuk fb bayragı vardı. ve rizeye gittigimde 2-3 kiside fb forması gordum. ayrica arabaların arkalarında rize flamaları vardı. rize-trabzondan cok rize-fb kardes gibi geldi bana...
            Arkadaşlar sizden rica ediyorum,birkaç olumsuz şeyleri,birkaç kişinin olumsuzluklarını buraya taşımayın,
            Şimdi rizede 3 kişinin üzerinde fb forması gördünüz,rizenin nüfusu 50 bin,bu forumu binlerce kişi takip ediyor 3 kişinin olumsuzluğunu buraya taşırsanız buradaki forumu takip eden binlerce kişinin zihinlerini karıştırırsınız.
            Yeni filizlenen bu dostluğa yazık edersiniz.Lütfen...Bizim hedefimiz seneye rize ve trabzondaki maçları iki kardeş takım taraftarlarıyla içiçe izlemek ve tüm türkiyeye örnek teşkil etmektir.
            (bu arada elif hanımada malzeme çıkarmış olduk)
            En son İsmail Alkan tarafından düzenlendi; 08.06.2007, 23:28.
            Son ağaç kesildiğinde,
            Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• bu tür olumsuz şeyleri düşünerek bir şeyler elde edilemez.Artık bir yerden başlanması lazım.Bu konuda forumda çok güzel düşünceler var bir de hayata geçirilirse muhteşem olur.Aslında taraftar arasında olmayan dayanışma hissettiğim kadarıyla iki camia arasında oluşmya başladı bile.Belki çok hoş birşeyler değil ama rizenin lige çıktığı sene son akçaabat rize maçını hatırlayanlar bilir nasıl bir dostluk olduğunu(akçaabat son maç garantilemişti zaten çıkmayı)..Sonra yine akçaabatın düşeceği sene de yanlış hatırlamıyorsam rize sebata karşılığını vermişti hatta onun yüzünden bursada taşlanmışlardı bile(yanlış hatırlıyor olabilirim).Aslında kardeşlik derken bu şekilde değilde taraftar ve camia olarak dostlukların pekiştirilmesine dair organizasyonlar düzenlenilerek çok daha iyi yerlere gelinebilinir.Hatta tüm karadenize yayılarak seneye giresun ve ordu ilerleyen yıllarda ilçe takımlarımızın gelmesiyle de karadenizi bir cehenneme çevirebiliriz.Gerçi çok uç şeyler gibi görünebilir ama başlamak bitirmenin yarısıdır..

Yorum

• Ekrem Cengiz istifâ etmiş. Bu dostluk suya düşebilir.
                Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Kokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ekrem Cengiz istifâ etmiş. Bu dostluk suya düşebilir.
                  Doğru mu bu
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Ne yazık ki.

İlk olarak ligtv.com.tr tarafından gönderildi

Ç.Rize'de şok istifa!

Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Cengiz, 10 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevinden ayrılma kararı aldı.

Çaykur Rizespor'un bugün İstanbul'da gerçekleşen Yönetim Kurulu toplantısından şok kararlar çıktı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın da katıldığı toplantıda, Kulüp Başkanı Ekrem Cengiz görevini bıraktığını açıkladı. Ekrem Cengiz, yönetim kurulundan aralarından bir başkan çıkartmalarını veya kongreye gitmelerini istedi. Ekrem Cengiz'in görevi bırakma nedeniyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.
                    Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Kokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ekrem Cengiz istifâ etmiş. Bu dostluk suya düşebilir.
                      çok üzücü.çok emeği var rizespor'a ve rize'ye ama hersene sıkıntılı günler geçiriyordu.trabzon-rize kardeşliğine de çok büyük katkıları vardı yazık oldu.
                      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Cengiz gönül rahatlığı arıyor!

Çaykur Rizespor Başkanı Ekrem Cengiz, Çaykur Rizespor'u gönül rahatlığı ile teslim edecek bir başkan adayı bulununcaya kadar görevinin başında olduğunu bildirdi.

8 Haziran 2007, 20:16

EN ÇOK OKUNAN HABERLER (Son 24 Saat)
                        >> NİHAT: ''ÖNCELİĞİM BEŞİKTAŞ''
                        >> NECATİ TRANSFERİ DOĞAN'A BAĞLI
                        >> Adriano belirsizliği!
                        >> TUNCAY'LA ANLAŞMA SAĞLANAMADI!
                        >> Kasımpaşa'ya 3 yabancı
                        >> ILIC DE GİTTİ!
                        >> Beckham'ın hayatı tehlikede!
                        >> F.Bahçe'den Tuncay açıklaması!
                        >> CARLOS: 'TÜM KUPALARI İSTİYORUM'
                        >> Fenerbahçe 16 takımı geride bıraktı!
                        FOTOĞRAF GALERİSİTürkiye Brezilya
                        Tugay Kerimoğlu'nun vedasına sahne olan, 0-0 sona eren büyük yıldızların forma giydiği maçtan kareler..[Tüm Galeriler]Cengiz, yaptığı yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında çıkan 'görevi bıraktı' şeklindeki haberlerin gerçek dışı olduğunu, görevine devam ettiğini belirtti.

Uzun yıllar görev yapmanın yorgunluğunu hissettiğini kaydeden Cengiz, açıklamasını şöyle sürdürdü:
                        ''Çaykur Rizespor'u gönül rahatlığı ile teslim edecek bir başkan adayı bulana kadar görevimin başındayım. Hep birlikte, kulübe çok iyi başkanlık yapabilecek bir arkadaş bulalım, gönül rahatlığı ile ben de görevimi bırakayım. Ama şu anda görevimin bilincinde ve başındayım.''

Cengiz, Çaykur Rizespor'un yeni başkan adayının belirlenmesi için Onursal Başkan Mehmet Cengiz'in çalışmalar yürüttüğünü de kaydetti.

Yorum

• İlk olarak abdalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu tür olumsuz şeyleri düşünerek bir şeyler elde edilemez.Artık bir yerden başlanması lazım.Bu konuda forumda çok güzel düşünceler var bir de hayata geçirilirse muhteşem olur.Aslında taraftar arasında olmayan dayanışma hissettiğim kadarıyla iki camia arasında oluşmya başladı bile.Belki çok hoş birşeyler değil ama rizenin lige çıktığı sene son akçaabat rize maçını hatırlayanlar bilir nasıl bir dostluk olduğunu(akçaabat son maç garantilemişti zaten çıkmayı)..Sonra yine akçaabatın düşeceği sene de yanlış hatırlamıyorsam rize sebata karşılığını vermişti hatta onun yüzünden bursada taşlanmışlardı bile(yanlış hatırlıyor olabilirim).Aslında kardeşlik derken bu şekilde değilde taraftar ve camia olarak dostlukların pekiştirilmesine dair organizasyonlar düzenlenilerek çok daha iyi yerlere gelinebilinir.Hatta tüm karadenize yayılarak seneye giresun ve ordu ilerleyen yıllarda ilçe takımlarımızın gelmesiyle de karadenizi bir cehenneme çevirebiliriz.Gerçi çok uç şeyler gibi görünebilir ama başlamak bitirmenin yarısıdır..
                          Son ağaç kesildiğinde,
                          Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• Rizede GÜNEYCE var ki,bura insanınınTrabzonspor sevgisi çok

etkileyici.Trabzonspor'un kötü gittiği dönemde Ankara 19 mayıs stadyumunun

tribünlerdeki tek Trabzonspor pankartı onlara aitti yıllarca.(Bu satırlar Hakan

Kulaçoğlu'nun fırtına,ihtilal,efsane adlı kitabından alıntıdır).Merak ediyorum o

trübünlerdekilerin çocuklarından varmı aramızda.?
                            En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 21.06.2007, 19:52.

Yorum

• Arkadaşlar hiç dikkat ettinizmi,
                              Karadeniz Oyunlarında avniaker de oynanan karşılaşmalar boyunca maraton tribününün üstünde kocaman Ç.RİZESPOR TARAFTARLAR DERNEĞİ pankartı asılı duruyor.
                              Teşekkürler rizesporlu taraftarlara.
                              Son ağaç kesildiğinde,
                              Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• İlk olarak birLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar hiç dikkat ettinizmi,
                                Karadeniz Oyunlarında avniaker de oynanan karşılaşmalar boyunca maraton tribününün üstünde kocaman Ç.RİZESPOR TARAFTARLAR DERNEĞİ pankartı asılı duruyor.
                                Teşekkürler rizesporlu taraftarlara.
                                Bir teşekkürde benden
                                ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                                "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X