Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rizeli olup Fenerbahçeyi tutanlar olabilir,ben yinede Rizesporu destekliyorum,çünkü her haliyle bizim ligdeki tek hemşerimiz ve dostumuz Rizespordur(Folklorden şiveye,insanlara kadar her şey büyük oranda aynı abi daha ne olacak)

Yaşasın Trabzon&Rize Kardeşliği!!!
    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• bu dostluğu kardeşliği bir de maçlarda olay çıkaranlara anlatsak

Yorum

• 3.ncü Hafta Allah Nasip Ederse Trabzonspor-Rizespor Macında Oradayız.
        Süper Bide Pankartla Geliyoruz

Çay,Hamsi,Muhlama Bizim İşimiz
        TRABZONSPOR Kardeşimiz

Pankart Bu Sekilde Olucak KabuL edersiniz Herhalde

Yorum

• Muhlama değil kuymak

Yorum

• İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Muhlama değil kuymak
            Yok ula yok havitz
            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Arkadaşlar merhaba.Bir Rizeli ve RizeSporlu olarak sitenize yeni üye oldum.Burada yazılanlara çizenlere bakıyorumda rizeyi seven sevmeyen ne kadar trabzonlu kardeşim varsa 3 ay önce geriye dönüp bakmasını istiyorum.Rize Trabzon kardeşliğini tüm türkiye konuştu.Bunlar 20 yılın en güzel manzaralarıdır.İnanıyorumki Rizespor taraftarıda en kısa zamanda yanıt verecektir.Törelerimiz adetlerimiz gelenek ve göreneklerimizin bir olduğu bir topluluğu ayırd etmek yanlıştır.Arkadaşın birinin mesajı dikkatimi çekti.Rizeyi süper lige çıkartan Trabzonspor dur ve seneye rize biz 2 maçı versin bakalım o dostluk mesajları gerçekmi diye.Öküzün altından buzağı aramamak lazım.Rizesporu zamanında 2.lige düşüren trabzon değilmiydi.SebatSpor için Bursaspor düşmanlığı rizede başlamadımı.Sebatı düşme pahasınada olsa maç verilmedimi.Geçen yıl 6-1 maç sonucu olmasına rağmen son maçta gençleri yenip Uefaya katılmadınızmı.Bunlar maval.Bunlar tarihte kaldı.Ne güzel barış rüzgarları eserken artık o oldu bu bitti dememek lazım.Bize bizden başka dost yoktur.Doğrudur avni akerde sizi yendik.ama bir hafta sonra galatasarayı rizede çimlere gömmedikmi.Rizeli feneri tutanlara fenerbahçenin rizespordan çektiğini bilmezmisiniz.Geçen yıl fener rizespor sayesinde şampiyon olamadı.keza rizesporun sürekli hem içerde hem dışarda beşiktaşı yendiğini.dedimyaa.bize bizden başka dost yok.Bu kardeşliğin bitmemesi dileğiyle.
              En son Lazrail53 tarafından düzenlendi; 23.07.2007, 12:45.
              Yan Sanayi DeğiL
              OrjinaL
              A
              Z

Yorum

• Arkadas 5 Nci Kattan Resimleri Cekmiş.Allah Nasip Ederse Ücüncü Hafta Trabzonda Asıyoruz.Sonrada Rize Ataturk Stadında Hep Asılı Duracak.

Yorum

• İlk olarak Lazrail53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar merhaba.Bir Rizeli ve RizeSporlu olarak sitenize yeni üye oldum.Burada yazılanlara çizenlere bakıyorumda rizeyi seven sevmeyen ne kadar trabzonlu kardeşim varsa 3 ay önce geriye dönüp bakmasını istiyorum.Rize Trabzon kardeşliğini tüm türkiye konuştu.Bunlar 20 yılın en güzel manzaralarıdır.İnanıyorumki Rizespor taraftarıda en kısa zamanda yanıt verecektir.Törelerimiz adetlerimiz gelenek ve göreneklerimizin bir olduğu bir topluluğu ayırd etmek yanlıştır.Arkadaşın birinin mesajı dikkatimi çekti.Rizeyi süper lige çıkartan Trabzonspor dur ve seneye rize biz 2 maçı versin bakalım o dostluk mesajları gerçekmi diye.Öküzün altından buzağı aramamak lazım.Rizesporu zamanında 2.lige düşüren trabzon değilmiydi.SebatSpor için Bursaspor düşmanlığı rizede başlamadımı.Sebatı düşme pahasınada olsa maç verilmedimi.Geçen yıl 6-1 maç sonucu olmasına rağmen son maçta gençleri yenip Uefaya katılmadınızmı.Bunlar maval.Bunlar tarihte kaldı.Ne güzel barış rüzgarları eserken artık o oldu bu bitti dememek lazım.Bize bizden başka dost yoktur.Doğrudur avni akerde sizi yendik.ama bir hafta sonra galatasarayı rizede çimlere gömmedikmi.Rizeli feneri tutanlara fenerbahçenin rizespordan çektiğini bilmezmisiniz.Geçen yıl fener rizespor sayesinde şampiyon olamadı.keza rizesporun sürekli hem içerde hem dışarda beşiktaşı yendiğini.dedimyaa.bize bizden başka dost yok.Bu kardeşliğin bitmemesi dileğiyle.
                  rizeli kardeş sen aldanma öle dediklerine ,biz hep dostuz ve dost kalacağız ,ayrıca rizede en çok fb li yoktur ,bunu herkes yanlış biliyor,rizede en çok ts ve gs taraftarı var
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yazınca birLAZ abimiz kızıyor bana ama daha 3 saat önce üstümde Trabzonspor forması ile minibüse bindim.Minibüse ayağınızı atıyorsunuz, karşınızda Rize atkısı.Şöföre yöneliyorsunuz üstünde republic fenerbahçe yazan bir tişörtTüm süs eşyaları sarı-lacivert veya yeşil-mavi.Oturdum yanındaki koltuğa "vayy hemşerim" dedi gençte bir çocuk kendisi.Ne hemşerisi dedim yahu sen Rizeli'misin yoksa istanbul'lumu tişörtünü gösterek.Eee sustu tabi.

Gerçek Rizeli'ler başımızın tacı.İstanbul yalakası olanlara diyecek söz yok.Ama bu gerçeği yokmuş gibi göstermek de yakışmıyor.
                    yav orası öle tamam bende rizede ts formasıyla dolaşıyorken sanki bütün rize bana bakıyormuş gibi geldi,kendimi bi garip hissetmiştim,hatta bi spor mağazasına girdim ts forması sormaya adam yok dedi,millet hep yan gözle bakıyor,ama gerçek rizelilerin trabzonsporu sevdiğinden eminim,hatta bana gelen müşterilerin yüzde 50 si rizelidir her zaman maç muhabbeti edeirz ve hepside neredeyse ts yi tutuyorlardı,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yav orası öle tamam bende rizede ts formasıyla dolaşıyorken sanki bütün rize bana bakıyormuş gibi geldi,kendimi bi garip hissetmiştim,hatta bi spor mağazasına girdim ts forması sormaya adam yok dedi,millet hep yan gözle bakıyor,ama gerçek rizelilerin trabzonsporu sevdiğinden eminim,hatta bana gelen müşterilerin yüzde 50 si rizelidir her zaman maç muhabbeti edeirz ve hepside neredeyse ts yi tutuyorlardı,,,
                      o dediklerin artık mazide kaldı kardeşim rize sokaklarında trabzonspor formalı arkadaşların sayısı gittikçe artıyor kimsede tepki vermiyor inanıyorumkı trabzondada rizespor formalı arkadaşlar geziniyordur ve kimse bişey demiyorduk biz taraftar olarak bazı şeyleri artık aştık öylde olması gerekiyor yeter artık bizanslıların bizi sömürdüğü buna son vermemiz gerekiyordu ve verdik bundan sonra elele verip trabzonu şampiyon rizesporuda uefa kupasına göndereceğiz allahın izniyle
                      seneye şampiyon karadenizden

Yorum

• En son Lazrail53 tarafından düzenlendi; 24.07.2007, 18:05.
                        Yan Sanayi DeğiL
                        OrjinaL
                        A
                        Z

Yorum

• Rizede sadece RizeSPorlu olacak....Kardeşimizde Trabzondur.
                          Yan Sanayi DeğiL
                          OrjinaL
                          A
                          Z

Yorum

• Pankartlar muthis insallah 3. haftadaki macimizi yanyana izleriz

Yorum

• TRABZON RİZE el ele kupa KARADENİZ'E
                              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• güzel çalışmalar,inşallah böyle devam eder

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X