Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok güzel ve anlamlı olmuş pankart Elinize sağlık..
    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Pankart güzel ve anlamlı olmuş bencede.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Biz BMN olarak bu dostluk tohumlarını yaklaşık 5-6 sene evvel İstanbulspor-Rizespor maçında atmıştık.O zamanlar Rizespor'un düşme tehlikesi vardı ve bizler Rize'ye destek için o maça gitmiştik.Gerçi İstanbulspor o maçı yanılmıyorsam 3-1 kazanmış ve Rize'de küme düşmüştü galiba ama biz ogünlerde bu dostluğun olacağını ispatlamak adına bordo-mavi formalarımızla oradaydık.Gerçi biraz sıkıntılar yaşadık ama olsun.Yanımızda çok değerli Rize'li dostlarımız sayesinde sıkıntılar unutuldu.Şimdi ogünlerden bu günlere gelmek insanı gerçekten sevindiriryor.

Paylaşılamayan neydi?Karadeniz uşağı birbirine vururken aradan Bizans sıyrılıp puanları alıp gidiyordu ama sağolsun Ekrem Cengiz'de bu işte çok büyük ön ayak olmuştur.Samsun-Sebat-Trabzon-Rize bayraklarını ilk defa bir araya getirerek dosta düşmana mesaj vermiştir.Sonraları yanılmıyorsam Samsun-Trabzon-Rize... İstanbul'a yok vize...pankartı ile bu dostluk mesajları tavan yapmıştır.

Önemli olan bu dostluğu sürdürebilmektir.Yıkmak 2 dakikalık iş ama ebedi dost kalabilmek daha zordur.Karadeniz uşağıda zorlukları sever.Bu dostluk hiç bozulmasın yüzyıllarca sürsün.
        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Pankartlar süper Rizeli Uşaklar helal olsun size sonuna kadar kardeşimizsiniz Anne tarafıda Rize Hemşinlere dayanıyor sempatim var daa Helal olsun sizlere arkanızdayız her zaman bu senede Rizespor ilk 5 için oynar İnş. Ueafa vizesi almanız dileğiyle ..

Yaşasın Rize % Trabzon Kardeşliği:meşale1:
          Kazimişi gzas vorert

Yorum

• amin inşallah inşallah sizde bu sene şampiyon olurusunuz
            seneye şampiyon karadenizden

Yorum

• pankartlar anlamli ve güzel...
              her anadolu şehri once kendi takımına böyle sahiplensin...
              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• rize geçen sene çok istediğimiz yasin çakmakı fenere vererek kardeşiliğini?? gösterdi!!
                Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Holigan53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  amin inşallah inşallah sizde bu sene şampiyon olurusunuz
                  Bu saatten sonra ne denilebilir ki?
                  Abinin gösterdiği bu kardeşlik örneği Tüm RİZE-TRABZON insanına örnek olur inşallah.
                  Pankartlar süper olmuş, elinize, yüreğinize sağlık.

RİZE --TRABZON kardeştir, bizi ayıranlar kalleştir. (bizans -34)
                  avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    rize geçen sene çok istediğimiz yasin çakmakı fenere vererek kardeşiliğini?? gösterdi!!
                    fatih ne alaka şimdi,onlarda bu sene ufukhanı bizden istediler ama biz denizliye verdik
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      rize geçen sene çok istediğimiz yasin çakmakı fenere vererek kardeşiliğini?? gösterdi!!

İmza Attıgını Gördünmü ?

Yorum

• dün akşam lig tvde rizespor başkan yardımcısı yılmaz zehiroğlunun röportajını izledim aynen dediği laf şu fenerbahçe türkiyenin 3 büyük kulübünden birisi yasin yaptıkları teklif bize onur verdi
                        Bordomavi.net

Yorum

• Bi Nuri başkan da orda var desene ...Onur duyan
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Dünkü gazetelerden birinde ben de böyle bir haber okudum, bu haber gerçekse başkana yazıklar olsun..Güya sırf fener İstedi diye yasini vermek istiyorlarmış , yoksa paraya falan ihtiyaçları yokmuş..

Yorum

• böyle sudan bahaneler üreterek rizeli ts'lileri yada başka il'lere mensup ts'lileri
                              ts'dan soğutmaya gerek yok,lütfen biraz daha dikkat

Yorum

• Arkadaşım güzel kardeşim toprağım aynı tavanın balığı havasını birlikte soluduğumuz insan.Biz burda pankartları hazırladık ibrete alem olsun düşmanlarımız çatlasın diye.Siz yasinin transferinden bahsediyorsunuz.Yasin 22 yaşında bu yıl sonu sözleşmesi bitecek.ve 1,5 milyon euro ya satıyoruz eğer satarsak tabi inşallahta satarız takımımız içim bu büyük kazanç.illa fener diye değil yasini geçen sene galatasayda istedi ama vermedik.bizim fenere sempatimiz yok aksine antipatimiz var.pankartlarda bunu söylüyor zaten.Peki siz marco aurelloyu neden fenere sattınız.ogünü abdullahı..yapmayın arkadaşlar.burda kulübümüzün menfaatleri söz konusu.Tayfun corayı istedik ısrarla ufukhanı istedik siz kime sattınız.işte sorunlar burdan çıkıyor yaa.baba biz rizeliyiz.biz mekansızız.bizim bu alemde tek kardeşimiz trabzon dur bunu kimse bozamaz bozamıcakta.Biz istanbullu mekansızlar olarak bunu bu yıl istanbula ibreti alem olsun bizi kimse birbirine düşüremez diye Rİzespor fener maçında pankartı görün yeter.o pankart yeterli mesajı verecektir değil karadenize tüm türkiyeye.Herkesi seviyorum.Selametle..Allah yar ve yardımcınız olsun UEFA kupasında başarılar dilerim.Bu sene şampiyon KARADENİZDEN....
                                Yan Sanayi DeğiL
                                OrjinaL
                                A
                                Z

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X