Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gecen akşam karadeniz tv dekı rızelılerın gecesıydı galıba orda bir adamla roportaj yaptılar adam dıyokı trabzonspordan allah razı olsun bıze 6 puan verdı gercekten buyuklugunu gosterdi ayrıca sakarya macında da bir sürü trabzonspor taraftarı vardı dedi bizi destekleye gelen onlardan allah razı olsun dedi adam bızı yalnız bırakmadılar

artık siz düşünün
    BMN|KOCAELİ

Yorum

• Bu yıl Trabzonspor üzerine düşeni fazlasıyla yapmıştır.İnşallah bundan sonra ki Trabzon-Rize maçlarında bir arada maç seyrederek örnek davranışlar sergilemeye devam edilir.

Yorum

• Rizespor bu sene tüm sezon boyunca aldığı puanların %15'ini Trabzonspor'dan aldı..
        Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Rize için her zaman gerekeni yapmaya hazırız...seneye de puan hariç her türllü iyilik yapılmalıdır futbolcu vermek vb.
          ama sakarya maçının sonunda sahaya inen bir rizelinin omuzundaki fenerbahçe formalı çocuğunu görünce kızmadan da edemiyoruz..

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Rize için her zaman gerekeni yapmaya hazırız...seneye de puan hariç her türllü iyilik yapılmalıdır futbolcu vermek vb.
            ama sakarya maçının sonunda sahaya inen bir rizelinin omuzundaki fenerbahçe formalı çocuğunu görünce kızmadan da edemiyoruz..
            Fenerbahçe formalı Rize taraftarlarnı görmek için o kadar uzağa gitmek gerekmiyor aslında.Her sene Rize'de oynanan Rize-Trabzon maçlarında, Rize tribünlerinde bunlar mevcut.

Açıkcası Rize'nin kalmasına ne sevindim ne de üzüldüm.İlgilendirmiyor beni!

Yorum

• İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fenerbahçe formalı Rize taraftarlarnı görmek için o kadar uzağa gitmek gerekmiyor aslında.Her sene Rize'de oynanan Rize-Trabzon maçlarında, Rize tribünlerinde bunlar mevcut.

Açıkcası Rize'nin kalmasına ne sevindim ne de üzüldüm.İlgilendirmiyor beni!
              Bir çocuğun üzerindeki fener formasını burıya taşıyacağınıza,maçtan sonra ekrem cengizin elinde sevinçle salladığı trabzonspor formasını taşısaydınız keşke buraya.
              Ve,
              Yine ekrem cengizin canlı yayına bağlandığında tüm trabzn ve trabzonspor taraftarlarına teşekkür ettiğini taşısaydınız bence daha hoş olurdu.
              Son ağaç kesildiğinde,
              Son nehir kirlendiğinde,
              Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak birLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir çocuğun üzerindeki fener formasını burıya taşıyacağınıza,maçtan sonra ekrem cengizin elinde sevinçle salladığı trabzonspor formasını taşısaydınız keşke buraya.
                Ve,
                Yine ekrem cengizin canlı yayına bağlandığında tüm trabzn ve trabzonspor taraftarlarına teşekkür ettiğini taşısaydınız bence daha hoş olurdu.
                Bir çocuğun üstündeki formadan bahsetmiyorum ki ben.Rize'de, Rize tribünlerindeki fb formalı insanlardan bahsediyorum.

Gerçek Rizespor taraftarına diyeceğim söz yoktur.Benim de çevremde birçok Rizeli arkadaşım, abim var.Yarısından fazlası İstanbul takımı tutuyor diyebilirim.Babam da o maçtaydı.Gerçek Rİzespor'lu taraftarlarla kalkıp İstanbul'dan Rizespor'u desteklemeye gitti.Ve orada gördükleri onu bir kere daha şaşırtmış.fb formalarıyla Rize'yi desteklemeye gelen onlarca Rize'li insan varmış tribünde.

Yorum

• İlk olarak birLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ve,
                  dostum televizyonda herşeyi izledik, oldukça mutlu da olduk...bir iki ufak eksik vardı, seneye de bunlar belki düzelir inşallah..

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    dostum televizyonda herşeyi izledik, oldukça mutlu da olduk...bir iki ufak eksik vardı, seneye de bunlar belki düzelir inşallah..
                    ,Güzellikler insanı mutlu eder,mutsuzluk sayılacak şeyleri görmemezlikten gelecez ne yapalım,
                    Ona bakarsan fenerin şampiyonluk gecesi kutlamalarında eski trabzonsporlu yöneticilerde oradaydı,
                    Bize düşen bu birkaç olumsuzlukları buraya taşımamamız,güzellikleri taşımak-konuşmak varken,çirkinliklerle muhattap bile olmamalıyız
                    Son ağaç kesildiğinde,
                    Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir çocuğun üstündeki formadan bahsetmiyorum ki ben.Rize'de, Rize tribünlerindeki fb formalı insanlardan bahsediyorum.

Gerçek Rizespor taraftarına diyeceğim söz yoktur.Benim de çevremde birçok Rizeli arkadaşım, abim var.Yarısından fazlası İstanbul takımı tutuyor diyebilirim.Babam da o maçtaydı.Gerçek Rİzespor'lu taraftarlarla kalkıp İstanbul'dan Rizespor'u desteklemeye gitti.Ve orada gördükleri onu bir kere daha şaşırtmış.fb formalarıyla Rize'yi desteklemeye gelen onlarca Rize'li insan varmış tribünde.
                      Ben göremedim,acaba nerdeydi bu fenerliler merak ettim,hatta bu linkte http://www.rizespor.biz/rizesporforu...p?TID=193&PN=2 bütün trübünün ve sakarya maçının bir sürü resmi var trabzonsporun formasını gördüm ama fenerlileri göremedim,
                      Son ağaç kesildiğinde,
                      Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• Selamun Aleykum dostlar..www.rizespor.biz sitesinde gördüğünüz resimleri bizzat ben çektim..ve orda tribunde resimlerde çıkmayan onlarca trabzonspor formalı arkadaşlarımız vardı..Hapsinden Allah razı olsun..Hakikaten bu dostluk çok iyi aşamalar kaydetti..Öyle ki ynaımdaki Trabzonsporlu arkaşa yeri geldi benden fazla bağırdı tribunde..Başka bişey söylemeye gerek varmı..
                        [HTML]www.rizespor.biz[/HTML]

Yorum

• Neymiş Rizespor sana yakınından fayda varmış dimi. TRABZONSPOR umun verdiği 6 puan helal olsun sana .
                          Yalnız geri ödemek kaydı ile
                          Ligte kalmana sevindim ..Neden mi ?... Bu sene başlayan bu dostluk seneye daha da pekişeceği için .. Yaşayıp görecez hep birlikte
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Neymiş Rizespor sana yakınından fayda varmış dimi. TRABZONSPOR umun verdiği 6 puan helal olsun sana .
                            Yalnız geri ödemek kaydı ile
                            Ligte kalmana sevindim ..Neden mi ?... Bu sene başlayan bu dostluk seneye daha da pekişeceği için .. Yaşayıp görecez hep birlikte
                            Elif kardeşim bu topikteki güzel yazılarında arada inceden inceye dokundurmadan edemezdi,bu sefer eleştirecek hiçbirşey bulamadım,
                            Tebrikler

Son ağaç kesildiğinde,
                            Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• E dokundurmadan olmaz daaaa Bırakta o kadar söz söyleme hakkımız olsun .Linç edilecektim nerdeyse
                              Seneyi 9 göz bekliyom ama haberin olsun
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                E dokundurmadan olmaz daaaa Bırakta o kadar söz söyleme hakkımız olsun .Linç edilecektim nerdeyse
                                Seneyi 9 göz bekliyom ama haberin olsun
                                Arada,birbirini kırmadan-incitmeden yapılan ufak tartışmalar olmasa rekabetin tadı olmaz,inanki forumlarada kimse uğramaz
                                Seneye hepimiz buradayız,bu dostluğun baki kalması için ne gerekiyorsa yapacağız hep beraber,
                                Son ağaç kesildiğinde,
                                Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X