Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yan Sanayi DeğiL
    OrjinaL
    A
    Z

Yorum

• Bu pankartlar gereken mesajı veriyordur sanırım.İnanın RizeSpor Taraftarı arasında çığ gibi büyüyen bir kardeşlik havası var bu havayı bozmayın bozdurmayın.İki kardeşe yazık olur.Allah kardeş kavgası çıkartanlara fırsat vermesin.Ayrıca Sitemizde Kardeş takımımızın trabzonspor olduğunu üzerine basa basa ve taraftar gurubumuza söylüyoruz.Bunun içinde sitemizin ilk giriş sayfasında Kardeş Takımımız TRABZOBSPOR topici açtık.kardeşlerimizle burada sohbet muhabbet ediyoruz.Ama sizinkisini göremedik.
      En son Lazrail53 tarafından düzenlendi; 27.07.2007, 22:47.
      Yan Sanayi DeğiL
      OrjinaL
      A
      Z

Yorum

• Yasin'in febeye gitmesini istemezdim ama kardeş Rizespor camiasını da töhmet altında bırakmamak lazım. Sadece orada görülebilecek bir olay değil bu. Bunun en yakın örneği de Gökdeniz Karadeniz. Herkes hatırlıyor olsa gerek olayları.

Yorum

• tabi ya eskiden bütün karadeniz bir degilmiydi hatta ^^ordu trabzon rize varmı yan bakan bize^^diye pankartlar acılırmıs kavga etmenin bi anlamı yada ne rızeye ne trabzona bı yararı var artık tek yurek olma zamanıdır dostlugun ebedıyyen bozulmaması dılegıyle...
          Söylesem tesiri yok
          Sussam gönül razı değil.
          adrenalinn

Yorum

• biz kardeşiz rize ordu samsun trabzon giresun hepimiz kardeşiz

Yorum

• uşaklar 3 hafta sonra ordayuz bekleyun bızıda hacen habu istanbul uşakları bi kardeşlik görsün
              En son bordobluex tarafından düzenlendi; 17.08.2007, 03:40.

Yorum

• Bu saatten sonra Yasin febe'ye gitmiş Rize ufukhan'ı istemiş bizimkiler vermemiş gibi sudan sebeblerle bu

dostluğun bozulacağını zannetmiyorum..Bence bu dostluğun temelleri BMN de çok sağlam olarak

atılmıştır.Futbolcu alım satım olayı işin profosyenel ve ticari kısmıdır.Bu gibi sudan bahaneleri buraya

yazıp insanların midesini bulandırmaya hiç gerek olmadığını düşünüyorum..

Yorum

• Bu KardeŞlİk BÖle Gİdecek Bunu Kİmse Bozamayacak Rİzenİn En Son Sakarya Macinda Bunu En İyİ ÖrneĞİnİ GÖsterdİk Herkese Azimsanmayacak Kadar Trabzonsporluda Vardi Her Zaman Yaninizdayiz ÇÜnkÜ Bİz Karadenİzlİyİz....
                  BU VATAN BÖLÜNMEZ BU BÖYLE BİLİNE
                  BU VATAN UĞRUNA HAZIRIZ ÖLMEYE
                  APO'NUN İTLERİ SABRIMIZ KALMADI
                  GURBETÇİLER GELİYOR S..... ANANI!!!!
                  ŞEHİTLER ÖLMEZ BU VATAN BÖLÜNMEZZZZZ!!!!!!!!

Yorum

• Uzun zaman sonra girdim siteye,tatil filan derken ancak fırsat buldum ve sevindim.
                    Hep beraber atmış olduğumuz kardeşlik tohumları yeşermeye-filizlenmeye başlamış artık mahsulünü alma zamandır dostlar,
                    3 ncü hafta avni akerde sanırım trabzon-rize dostluğunun şhovu olacak,tüm karadeniz şahlanırken istanbul medyasıda yine öküz altında buzağa arıyacaktır.
                    Son ağaç kesildiğinde,
                    Son nehir kirlendiğinde,
                    Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• inaşllah dediğiniz gibidir arkadaşlar ....
                      Bordomavi.net

Yorum

• yaşasın trabzon-rize kardeşliği
                        SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                        CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Turkcell Super Lig Artık Başlasın..

Yorum

• Trabzon-Rize kardeştir ölümüne
                            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              dün akşam lig tvde rizespor başkan yardımcısı yılmaz zehiroğlunun röportajını izledim aynen dediği laf şu fenerbahçe türkiyenin 3 büyük kulübünden birisi yasin yaptıkları teklif bize onur verdi
                              bu açıklamayı bende dinledim.3 büyükler lafına sinir oldum.
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• sen lafına sinir oldun biz bizzat kendisine siniz oluyoruz soyadı gibi zehirliyor rizesporumuzu
                                türkiyede iki büyük vardır biri trabzonspor öbürü rizespor gerisi hikaye

Zehiroğlu istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                                seneye şampiyon karadenizden

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X