bence rize yeterince önemli bir şehir. bir sürü insan yetiştirmiş bence her rizeli rizesporu tutsun.ancak büyük şehirlerde fb gs yi tutan rizelilere çok rastlıyoruz bence hiç gerek yok kendi külüpleri yeterince iyi bir kulüp
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği
Daraltma
X
-
Burada yazı yazan Rizeli arkadaşların samimiyetinden asla şüphemiz yok ama sizde takdir edersinizki Rize'lilerin bir çoğunun ikinci takımı Rize.Renklerimizden başka hiç bir farklı tarafımız olduğunu düşünmüyorum.Fakat burada atılan dostluk tohumları sayesinde ard niyetli olan arkadaşlarımızın gün geçtikce azaldığını hissediyorum.Burası bir başlangıçtı.Gördüğüm tüm rizeli arkadaşlara bu topiği okuması tavsiye ediyorum
Yorum
-
Forumla ilgilenen bütün rizeli arkadaşlar burayı takip ediyor,bu dostluğun oluşmasında bordomavi.net in çok büyük katkısı olmuştur.İlk olarak lazanist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada yazı yazan Rizeli arkadaşların samimiyetinden asla şüphemiz yok ama sizde takdir edersinizki Rize'lilerin bir çoğunun ikinci takımı Rize.Renklerimizden başka hiç bir farklı tarafımız olduğunu düşünmüyorum.Fakat burada atılan dostluk tohumları sayesinde ard niyetli olan arkadaşlarımızın gün geçtikce azaldığını hissediyorum.Burası bir başlangıçtı.Gördüğüm tüm rizeli arkadaşlara bu topiği okuması tavsiye ediyorum
Herkesin aşık olduğu renklere gönül vermesi doğal,önemli olan iki kardeş kentin insanlarının birbirinie olan bağlılıklarının perçinlenmesi,
Yıllardır süren düşmanlık bir anda bitiverdi,neden acaba ? çünkü iki kentin insanları birbireriyle bütünleşmek için bir kıvılcım arıyorlardı,bu kıvılcımda rize-trabzon maçında oluştu ( ben o maçtaydım) ve akabinde trabzonlu taraftarların rize-a.gücü maçına rizeye gitmeleri perçinledi dostluğu.
İnsanlar bu dostluğa ne kadar açmışki rize-sakarya maçında ekrem cengiz maçtan sonra trabzonspor formasını sallıyordu,trabzona olan bağlılık-sevgi ve birlikteliğin dışa vuruşudur bu.
Bu dostluğu kinmse bozamayacaktır artık,sadece rizeli değil tüm trabzonlu arkadaşlarında bu topiği okuyarak artık geçmişi unutmaları ve geleceğe iki takım adına sağlam ayaklarla ve sağlam dostluklarla bakmaları gerek.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
Bundan sonra aynı bu şekilde devam ederse ( iyi günde kötü günde yensen de yenilsen de ) geçmiş unutulur ...Aksi halde tek bir yenilgide olay çıkarsa hiç bir anlamı kalmaz ..."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
"Yiğidi öldür hakkını ver" demişler. Bugünlere gelinmesinin baş aktörü Rizespor'un Başkanı Ekrem Cengiz'dir. Bazılarının yaptığı gibi iyi zamanlarda eline bayrak alıp sallamadı. 3-4 yıl önce Rize Meydanına Trabzonspor, A.Sebatspor bayrakları astırmış bütün söylenenlere rağmen, o ısrarla ve inatla kardeşliği savunmuştu. Bunun gibi bir çok girişimde bulunmuş zaten kendisi 96 yılındaki Yönetim Kurulu kadromuzdaydı. Zannedersem bu günlere gelinmesinde bunca emeği olduğu için en çok sevinen de kendisidir. Haketmiştir "helal olsun" diyorum.
Bize düşen denizinden deresine, yemeğinden havasına, müziğinden folklorüne kadar bir olduğumuz kardeşlerimizle bu bütünlüğün üzerine titrememizdir.
Rekabetse sonuna dibine kadar rekabetten yanayım onuda söylüyeyim. Çünkü dostluğun terk edilmediği rekabet başarıyı da beraberinde getirecektir. Böylece Rizespor düşme hattı ile anılan bir takım olmaktan kurtulacaktır. Rizespor'un önünde Trabzonspor gibi bir örnek varken başka yönlere bakması da büyük hata olur.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
şu an bir şey demiyoum önümüzdeki yıl iki mçaıda biz kazanırsak bve aynı dostluk mesajlarınıda burda bulursak o zaman inancağım kardeş olduğumuza.....
yoksa 2 maçta 6 puan böyle kardeşliğe can kurban.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
-
Aynı bayraklardan bizde uzun sokakta asmıştıkİlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir çok iyi hatırladığım A.sebat'ın süper lige çıktığı yıl TRABZONSPOR, A.sebat ve Rize bayrağı yanyana Zağnos köprüsü girişine asılmıştı. Demek ki bu güne kısmetmiş
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
bu seneki rizede oynan maçta kendini bilmez bir iki dallama fener forması giyip maça gelmişti ama bizim uyarılarımızla üzerlerinden cıkardılar cıkarmasalardı biz cıkaracaktık artık rize tribünlerinde MEKANSIZLAR tribününde rizespor ve trabzonspor flaması atkısı forması hariç hiç biri girmeyecek giremeyecek yeter artık istanbul hayranlıgı zaten iki şehirin birbirine düşman olmasının başlıca sebebide buydu inşallah seneye biz trabzondaki maçlara teşfik edecez tayfamızla özellikle bursa maçına (inşallah o gün yine rizesporumuzun bir maçı olmaz)İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahçe formalı Rize taraftarlarnı görmek için o kadar uzağa gitmek gerekmiyor aslında.Her sene Rize'de oynanan Rize-Trabzon maçlarında, Rize tribünlerinde bunlar mevcut.
Açıkcası Rize'nin kalmasına ne sevindim ne de üzüldüm.İlgilendirmiyor beni!
trazbson bizi yensede yenilsede bu dostluk sürecek bu dosttlugu bozmak isteyenlerede izin vermeyeceğiz.sizleri forumumuzda açmış oldugumuz kardeş kulupler başlığındaki trabzonspor topine davet ediyorum
www.rizesporluyuz.bizseneye şampiyon karadenizden
Yorum
-
Dövmette ne kelime,stadyumun ortasında sallandırmak lazımİlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman ezik forması ile Rize türibününe gelen adileri turnikeden girerken dövün
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum