Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Rizesporlu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sitelerdeki mesajları bastan asagıya kontrol edersenız ne demek ıstedıgımı anlayacaksınız bence..bu tamamen konu dışı olsun isterseniz..biz bir el uzattık size..siz uzatırmısınız bunu bilemem..bu sizin gorusunuz..bu dostluk once burda baslasın dıye dusunduk..zaman ilerledikçe zaten reele de tasınacaktır..Uefa yolunda Allah yardımıcınız olsun...
    Sevgili Hemşerim bize 1 adım gelene biz 10 adım geliriz yeter ki samimi olalım yeter ki farklarımızı degil ortak noktalarımızı konuşalım...
    En son tigin tarafından düzenlendi; 22.04.2007, 10:48.

Yorum

İnşallah dostluk ebedi olur,
      Yalnız,aradaki olayları başlatanlar hep rizesporlular oldu malesef,
      Ve malesefki puana ihtiyacı olan hep rizespor oldu...

Acı bir tesadüf...
      Herkese Merhaba

Yorum

İlk olarak Salih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sevgili Hemşerim bize 1 adım gelene biz 10 adım geliriz yeter ki samimi olalım yeter ki farklarımızı degil ortak noktalarımızı konuşalım...

Dostum Sence Samimi Olunmasaydi Bu Kadar Konusulurmuydu ?
        "İmza BMN Forum Kurallarınca Düzenlenmiştir"

Yorum

arkadaslar bu dostluk son derece samimi bi sekilde baslamistir ve bir maclik olayin sonucuda deildir sadece abilerimizde daha once taraftar gurublari liderleriyle gorusmelerde bulunmuslardir..bmn yonetiminden ricam umarim bmn nin sadece Trabzonsporlulara has olmasi durumunu kardes takimimiz icin degisik bir uygulamayla kolaylik saglarlar
          Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

Haklı olabilirsiniz belki ama BMN sadece TRABZONSPOR luların sitesi ise ve ne şekilde olursa olsun başka takımlara (rakip) kapalı ise bu duruşundan taviz vermemeli diye düşünüyorum. Çünkü evet içlerinde mutlaka samimi duygularla gelenler olacaktır ama ya diğerleri ... !! Nasıl engel olucaz?
            Bu arada bu sadece benim fikrim .Bir öneri sunuldu , herkesin fikrini belirttiği bir ortamda benim de düşüncem bu şekilde.Yok sen düşmansın yok sen çekemiyosun gibi eleştirilerle karşılık verilmesin lütfen .
            Yine de son karar BMN yönetiminindir....
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

rizeliyim ve rizesporluyum..son mactan sonra rize ile trabzon arasında cereyan eden dostluk ve kardeslık havası cok mutlu etti bizleri dileğimiz bu tablonun somut adımlara donusmesidir,,

gemileri yakalım,herşeyi bir kenara bırakalım el ele dostluga ve kardeslıge yürüyelim..
              bu konuda adım atan caba sarfeden herkesi tum samımı duygularımla kucaklıyorum...

Yorum

anladım demek ıstedğini düşüncene saygı duyarım tabı kı yalnız bır noktaya değnmek ıstıyorum 'diğer takım taraftarları'kavramı Rizespor için gecerli değildir bundan sonra onlar diğer takım değil bizim taraftarımızdır şeklinde bir yaklaşım gösterelim diyorum bu duruma.tabı dediğin gibi bazı art niyetliler cıkar ama bu iyilerin bundan zarar görmesine sebep olmamalı.ayrıca biz yasak koysakta zaten art niyetli olan her şekilde siteye üye olup ceşitli isimlerle yapacaklarını yaparlar..yazımı umarım yanlış anlamassın sana yapılanlardan ötürü bir cekincen olduğunuda anlıyorum.muhalefet olmak için yazmadım bu yorumu.
                Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

Keşke bu dediğiniz olay yıllar önce başlasaydı .Keşke geçen yıl 6-1 yendiğimiz maçtan sonra başlasaydı ...Ne diyelim umarım herşey istediğiniz gibi olur. Sonuçta aramıza kaç saatlik yol var ki
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

İlk olarak ShekiL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dostum Sence Samimi Olunmasaydi Bu Kadar Konusulurmuydu ?
                    Konuşulmazdı ama yine bu dostlugu istemeyenler var aranızda ilk önce bunlardan arınmalıyız...Sonrası tabi ki gelir...
                    En son Salih61 tarafından düzenlendi; 21.04.2007, 12:37.

Yorum

Bence rizeli arkadaşlara sadece bu ortak topic de yazma imkanı tanınsın.Böylece hem kurallardan taviz vermemiş oluruz hem de yeni oluşan bu havayı da bozmamış oluruz
                      Zaten biz 2 seyden çekiyoruz:
                      1-Mahmut Hoca
                      2-TRABZONSPOR

Yorum

Rize herzaman Kardesimdir. Çok sevdiğim dostlarim var rizeden,
                        T R A B Z O N S P O R

Yorum

Hayırlısı olsun.
                          En son mHİÇYILMAZ tarafından düzenlendi; 21.04.2007, 15:56.
                          Ana Sütü Gibi Güzel,Ana Sütü Gibi Temiz TÜRKÇEMİZ

BİZ İNANMAYA DEVAM EDİYORUZ !

Yorum

Saygıdeğer Nihat Genç Abimiz şöyle diyor bir yazısında:

"...Trabzon Samsun’dan Sarp’a kadar olan yerdir. 1924’te ayrıldı sınırlar. Rize Giresun falan. Bütün Karadeniz’in simgesel lafıdır Trabzon. Biz kendimizi Trabzonlu değil Karadenizli olarak görürüz. Ben hem Rizeliyim hem Artvinliyim... O bölgenin çocuğu olarak görürüz. Zaten bölgenin adıydı Trabzon..."

Felsefi bir yaklaşımla anlatmış abimiz bu başlıkta yaratılmak istenen dostluğu.

Dostluk sürecinin olumlu işlemesi dileğiyle.
                            Ana Sütü Gibi Güzel,Ana Sütü Gibi Temiz TÜRKÇEMİZ

BİZ İNANMAYA DEVAM EDİYORUZ !

Yorum

bizim dostumuz olabilecek tek takım rizedir başkası yalan inş. bu dostluk hep sürer..
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Rizsporlular her daim kardeşlerimizdir... bu böyledir ufak tefek kırgınlıklar her aile arasında olur....

ancak kötü bir mesaj yazmış olmamama rağmen almadıkları aile terbiyesini her fırsatta belli eden hayvanat bahçesi firarileri krdeşlerim değildir.....
                                En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 21.04.2007, 16:54.
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X