Zaman çok hızlı akıp geçiyor.RİZE ve TRABZON'dakiarkadaşlar bu saatten sonra icraat zamanı.Dostluk gösterileriyle ilgili neler yapacağınızı açıkcası çok merak ediyorum
Valla Rizeden bı organızasyon varmı bılmıyorum fakat ben Rize formamı gıyıp gelıp Trabzonsporumu Desteklıcem bunu uzun yıllar once yapmak ıstıyordum ama olmuyordu Rize forması ıle avnı akare gıremıyecegımı dusunuyordum ama bu dostluktan sonra oyle bı dusuncem yok bırlıkle olup cok guzel yerlere gelecegıme ınanıyorum Rıze ile Trabzonu ayıranlar gorecekler nasıl bır bırlesme oldugunu bırlık oldukmu kımse karsımızda Duramaz Bİ Ankara-Bursa dost oluyor aralarındakı mesafede bayaa var bıze aramızda 1 saat var herseyımız aynı tum huyumuz suyumuz aynı yorenın ınsanı bırbırımızı yıcez Ama karadenız ınsanı akıllandı artık HODRİ MEYDAN bundan sonra ANTİ İSTANBUL hadı usaklar gosterelım İST usaklarına bı karadenızlının dunyaya bedel oldugunu SAMPIYON RİZE-TRABZON
En son bordobluex tarafından düzenlendi; 17.08.2007, 03:17.
Sebep: Mesajın tamaminda kalın font kullanmak..
Trabzon Rize birliği artık böyle olmalı ve lazımdıda cok güzel oldu..
************************************************** ****** »Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi / Moderatörü Tarafindan Düzenlenmistir. » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari) » Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir. » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir. » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net ************************************************** ********
En son bordobluex tarafından düzenlendi; 17.08.2007, 03:47.
Sebep: Site reklamı yapmak ve Mesajın tamaminda kalın font ve kalın harf kullanmak..
Geçen gün televizyonda bir haberin ortasına yetiştim, Rizesporla ilgili bir seminer vardı zannedersem temsilciler başkanlarda hazır bulunuyordu. Konuşmacı taraftarlık adına birşeylerden bahsedip konuyu Trabzonspor'a ve onun taraftarlarına getirdi. "Trabzonsporluların bizi nasıl karşıladığını kendi sahalarında mağlup olsalar bile bizi nasıl bağırlarına bastıklarını gördünüz yeterli mi ? elbetteki yeterli değil, her anlamda entegre olup daha da yakınlaşmalıyız, bir model olarak önümüzde duruyor Trabzonspor" gibi bir şeyler söyledi.
Bu sene gittiğim memleketimde Trabzonspor formalı çocukların artmış olduğunu ve benim için süpriz olan Rizespor formalı çocuklarında artmış olduğunu birebir gözlemledim. Ama fenerbahçe rezilliği ortada duruyor. Bu cenazeyi defetmek lazım. Zafer Biryol'un röportajı çok şeyi anlatıyor diyor ki bir bölümünde " Taraftar Rizespor taraftarı olacak buna yöneticiler de dahil " normalde kavgada söylenmez bu laf ama Zafer Biryol'da görüyor Rizespor'a hayatları boyunca bir kuruş vermeyenlerin İstanbul takımların formalarına her sene 100 ytl para ödediğini, ikili konuşmalarda hep başka takımları konuşulduğuna şahit oluyor.
Bütün bu olumsuzluklara rağmen on yıllarda bir değişim var ama istenilen düzeyde olduğu söylenemez. Hızla bu değişimi gerçekleştirmeliler.
Trabzonsporlu Rizelilerden çok zor bir şey istemiyor, çok saf çok temiz bir talebi var "Allah aşkına memleketinizin takımı Rizesporu tutun kaldırın destekleyin " diyor. Bu kader net ve samimi isteğe gelecek cevap Rizesporun yolunu çizecektir..
Trabzonspor √
Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
Geçen gün televizyonda bir haberin ortasına yetiştim, Rizesporla ilgili bir seminer vardı zannedersem temsilciler başkanlarda hazır bulunuyordu. Konuşmacı taraftarlık adına birşeylerden bahsedip konuyu Trabzonspor'a ve onun taraftarlarına getirdi. "Trabzonsporluların bizi nasıl karşıladığını kendi sahalarında mağlup olsalar bile bizi nasıl bağırlarına bastıklarını gördünüz yeterli mi ? elbetteki yeterli değil, her anlamda entegre olup daha da yakınlaşmalıyız, bir model olarak önümüzde duruyor Trabzonspor" gibi bir şeyler söyledi.
Bu sene gittiğim memleketimde Trabzonspor formalı çocukların artmış olduğunu ve benim için süpriz olan Rizespor formalı çocuklarında artmış olduğunu birebir gözlemledim. Ama fenerbahçe rezilliği ortada duruyor. Bu cenazeyi defetmek lazım. Zafer Biryol'un röportajı çok şeyi anlatıyor diyor ki bir bölümünde " Taraftar Rizespor taraftarı olacak buna yöneticiler de dahil " normalde kavgada söylenmez bu laf ama Zafer Biryol'da görüyor Rizespor'a hayatları boyunca bir kuruş vermeyenlerin İstanbul takımların formalarına her sene 100 ytl para ödediğini, ikili konuşmalarda hep başka takımları konuşulduğuna şahit oluyor.
Bütün bu olumsuzluklara rağmen on yıllarda bir değişim var ama istenilen düzeyde olduğu söylenemez. Hızla bu değişimi gerçekleştirmeliler.
Trabzonsporlu Rizelilerden çok zor bir şey istemiyor, çok saf çok temiz bir talebi var "Allah aşkına memleketinizin takımı Rizesporu tutun kaldırın destekleyin " diyor. Bu kader net ve samimi isteğe gelecek cevap Rizesporun yolunu çizecektir..
babacan ağzına sağlık doğru söze ne hacet dediğin gibi trabzonspor vede rizespor formalı gençlerin adeti gittikçe artıyor rizede bu haftaki gençler maçında iki fenerli linç ediliyordu dağ dibinde kendilerini zor attılar polislerin yanına ardındanda bir ton küfür yediler artık stadyumda izin vermiyoruz böyle şeylere sonuna kadar bu kardeşliğin öncüsü olma yolunda devam edeceğiz allahın izniyle bu haftaki maçta 3 puan hiç umurumda bile deil ama üzüldüğüm nokta maçın seyircisiz olamsı ah keşke orda olabilseydik ve bu kardeşliğe inanmayan rizeli ve trabzonlu kardeşlerimizi bu kardeşliğin nasıl bir boyuta gldiğini gösterebilseydik ma olmadı nasip haluk buna izin vermedi inşallah ikinci yarıdaki maçta böyle bir talihsizlik yaşanmaz ve sizleri rizede geçen senedeki gibi karşılarız En büyük kardeşlikler kavgayla başlar diye bir söz vardır inşallah bu böyle olacak yaşasın rize&trabzon kardeşliği
İnşallah dostluğumuz artarak devam eder...kafama ise bir şey takılıyor bu iki güzide kulübümüz niye birbirinden futbolcu alıp vermez ? her sezon yazılır çizilir,Trabzonda kadroya giremeyen herhangi bir topçuya Rize talip diye ama genelde bu futbolcular başka kulüplere giderler..
Yorum