Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• rizenin bizden bile daha iyi forvetleri var onları iyi beslemeleri lazım...

ama defansı berbat halde basir ve yasin gittikten sonra...

şuan yeni aldıkları kürşat ve suat ustanın başarılı olacağını zannetmiyorum çok vasat futbolcular...
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İnanun uşaklar bu sene karadenizin senesi olacak.İlk 3 haftada fırtına öncesi sessizlik vardı.İ.B.B maçında kıyamet koptu artık rizenin önüne kimse geçemez.Feneride kadıköye gömecez.Bu sene şampiyon karadenizden..
      Yan Sanayi DeğiL
      OrjinaL
      A
      Z

Yorum

• İlk olarak Lazrail53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İnanun uşaklar bu sene karadenizin senesi olacak.İlk 3 haftada fırtına öncesi sessizlik vardı.İ.B.B maçında kıyamet koptu artık rizenin önüne kimse geçemez.Feneride kadıköye gömecez.Bu sene şampiyon karadenizden..
        İnş. kardeşim bizde Kardeş Rizemizin yanındayız eskiden sevmezdim Rizelileri ama şimdi severim hatta anne tarafım Rize-ÇamlıHemşin olduğu halde sevmezdim Helal size Rizeli kardeşlerim abilerim her zaman arkanızdayız
        Kazimişi gzas vorert

Yorum

• bu nasıl fikstür gs-trabzon-fb deplasmanları üstüste.rize'nin talihsizliği burda.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İşte dediğim gibi EZİKBAHÇEYİ kadıköye çimlere gömdük...şerefsizleri elimizden kaçırdık...olsun 2 puanlarını ellerinden aldık.Şimdi sıra sizde yenin şu ankaragücünü hadi trabzon yen şu ankaragücünü.haftaya sizin intikamınızı alacaz sivastan hepinizi rizeye bekliyoruz..
            Yan Sanayi DeğiL
            OrjinaL
            A
            Z

Yorum

• Ben bekliyordum Rizenin febeden puan alacağını..Helal olsun Rizeye..Böyle devam.
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Rizesporu tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum....

Ezikler kolay geçirecekelri zannetttikleri maçta büyük bir yara aldılar.....

Darısı Çarşamba günkü inter maçına
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Rizespor'u can_ı gönülden kutluyorum.İnşallah bu çıkışları ilerki haftalardada devam eder.

Yorum

• Bu Hafta Sivas Macına Beklioruz Sizi.

Yorum

• Rizespor bu hafta Sivasspor ile oynuyor.

Sivasspor'u ezmelerini diliyorum.
                      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                      Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Rizespor bu hafta Sivasspor ile oynuyor.

Sivasspor'u ezmelerini diliyorum.
                        Tüm beklentim bu yönde. Beleşten yukarılara çıktılar, layık oldukları yerlere düşsünler bakalım.
                        En son Recep Çaltepe tarafından düzenlendi; 20.09.2007, 21:13.

Yorum

• hadi rize sivassporu layık olduğu 2.lige göndermek için ilk başlangıç maçı.en az 3-0 yenmenizi o kadar çok istiyorum ki...
                          Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                          Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• Rakip sivas.. Rize'den Her yönüyle güzel haberler bekliyoruz.

Yorum

• Sivasspor, Cumartesi ilk Trabzon'a ayak basacak. Havalimanında bir karşılasak arkadaşları. Rize'ye biz postalayalım.
                              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                              Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sivasspor, Cumartesi ilk Trabzon'a ayak basacak. Havalimanında bir karşılasak arkadaşları. Rize'ye biz postalayalım.
                                Dediğiniz Çok Mantıklı Bir Protesto yapılabilir Havalimanında Bu Görev Trabzondaki Arkadaşlara Düşüyor
                                Kazimişi gzas vorert

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X