Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelinho Wolfsburg'da!..

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Der ehemalige Spielmacher von Hertha BSC Berlin steht kurz vor einem Wechsel zum VfL Wolfsburg.
    "Wir erwarten Marcelinho am Freitag in Wolfsburg", sagte VfL-Manager Klaus Fuchs.
    "Der Spieler wurde bis Sonntag von seinem Verein Trabzonspor freigestellt, um mit uns zu verhandeln."
    kaynak:sport1.de
    burda marcenin wolfsburga transferi an meselesi oldugu yaziyor. wolfsburg manageri cuma günü marceyi beklediklerini ve Trabzonsporun kendisine pazar gününe kadar izin verdigini söylüyor
    BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      resmi sitemiz olaylari 3 hafta sonra yazar
      Aklıma Marcelinho formaları satışta diye eski formaları satmaya çalışmaları geldi.
      İnşallah şu kabus günler biter de bir gün gülüp geçeriz hepsine
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Marcelinho geldiğini duyduğumuz zaman ne sevinmiştik ama. Ben onun için afiş bile yapmıştım. Hey gidi günler. Ama herta berlindeki marcelinho yu göremedik. Bunun sebebi ya yıllarca almanya da top oynayan marcelinho trabzona ayak uyduramadı. Yada Trabzonsporun oyun sistemine marcelinhoyu yerleştiremedik. Burda hata kimde bilemiyecem. Ama sonuçta marcelinho gitti. Bunu daha fazla tartışmaya gerek duymuyorum.
        (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

yaaa yeter artik nerde trabzonun önde gelen isimleri
          ciksinlar ortaya kurtarsinlar kulubu su capulcularin elinden
          anlamadinizmi halen adamlar trabzonsporumuzu batirmak icin
          sartlanmislar
          yeter artik defedin su capulculari basimizdan
          Büyüklüğümüzü yıldız sayarak değil, onurumuzla ölçün…

Yorum

Satilacak Futbolcu Kaldimi!!!
            Him Ozaman Bizimde Burda Isimiz Kalmadi : Imza Nurialbayrak Ve Yonetimi

Baska Lafa Gerek Yok

Yorum

Ya albayrak yıldız alacam diye geçti başa şidide satıyo. sanki almışmı oldu adamın en az 1-2 sezon oynaması lazımdı.taraftarı oyalamaya çalışıoya bu adam. Fatihi satınca taraftarı yatıştırmak için almış adamı verdiği parayı geri almaya çalısıo heralde
              .:'TraBz0nSp0r':.
              X ANTİ istanbul X

Yorum

Kuzey Ekspres yazarı Orhan Çavuşoğlunun haberine göre takım Antalya'da çok iyi çalışıyormuş.2. yarı bu takım çok iyi işler yapacakmış.Hatta bu Marcelinho bile deli gibi çalışmış...Bu konuda Ergun Ata bile Marcelinho 2.yarı patlama yapacak diye yazmıştı.Marcelinho, Wolsgburg'ta patlamayı yaparda biz sesini Trabzonda duyarız.
                Son bir ayrıntı...Marcelinho Trabzonspordan gitmek istememiş,Musampa'da gitmek istemiyor ama yönetim onuda gönderecekmiş,menejerine Musampa'ya takım bul denilmiş...

Szymek ve Eller bu takımdan gitmek istiyorlar ama Marcelinho ve Musampa gitmek istemiyormuş.Ama yönetimdekiler bu işin tam tersini yapmaya çalışıyorlar ve bunda da kesinlikle başarılı oldular.Tam bir tezat var ortada.Yönetim gitmek isteyenleri elde tutmak için, gitmek istemeyenleride zorla takımda tutmak için çaba sarfediyor gibi...
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Marcelinho geldiğini duyduğumuz zaman ne sevinmiştik ama. Ben onun için afiş bile yapmıştım. Hey gidi günler. Ama herta berlindeki marcelinho yu göremedik. Bunun sebebi ya yıllarca almanya da top oynayan marcelinho trabzona ayak uyduramadı. Yada Trabzonsporun oyun sistemine marcelinhoyu yerleştiremedik. Burda hata kimde bilemiyecem. Ama sonuçta marcelinho gitti. Bunu daha fazla tartışmaya gerek duymuyorum.
                  ayak uyduramamasının sebebi onu solda oynatan ziyadır başka kimse diil ve biraz da sabır gereklı boyle oyunculara ama boyle yonetım varken....

Yorum

napalım arkadaşlar başa gelen çekilir.marce için sevendim o böle bi hocayı hak etmiyordu ama kendi menfaatimiz için üzüldüm belki ziya gitseydi bişeler yapardı die düşünüyorum aklıma takılna sıradakileer bence sıradki ne yattra ne de gökdeniz sırdaki musampa ile staphanov sezon sonu görörsünüz bakın daha neler olucak..artık bunlara sbredicek tahammülüm kalmadı işin tuhaf tarafı ise resmi sitede hala bi çıt yok şimdi bide sattılar ya marifetmiş gibide öve öve anlatırlar...

Yorum

bunlar kesiin musampayı da yollarlar bari yattarayı yollamasalar

Yorum

Haber Alman Bild gazetesinin mansetinde...

2,75 Milyon Euro ya satildigi ve 2009 a kadar Wolfsburg da oynayacagi yaziyor. Bordo-mavi forma da yakismisti o na halbuki...

Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur!

N. F. Kısakürek

Yorum

Ziya Doğan çok şaşırmış. Haberi yokmuş satıştan.

İnanalım mı?

Harbiden satıştan haberi yoksa o durum daha vahim.
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

Trabzonspor'da Fabiano takımla tekrar çalışmalara başlayacak...

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Brezilyalı oyuncu Fabiano Eller'in bordo-mavili takımla tekrar çalışmalara başlayacağını söyledi.
                            Sayitoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Brezilyalı oyuncuları Fabiano Eller konusunda resmi bir teklif almadıklarını belirtti.
                            Fabiano Eller'e birkaç gün izin verdiklerini dile getiren Sayitoğlu, ''Eller, Trabzon'da hafta başından sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacak'' dedi.
                            Bu arada Trabzonspor, bordo-mavili kulübe mektup göndererek futbolu bıraktığını bildiren Polonyalı oyuncusu Miroslaw Szymkowiak'ın avukatından konuyla ilgili yazılı belge bekliyor.
                            Belgenin gelmemesi halinde bordo-mavili kulüp, konuyu FIFA'ya götürecek.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yıldız futbolcu transferinde şöyle bir enterasan nokta var ( ama gerçek anlamda yıldız olacak ) bu futbolcuları aldığınız zaman çok kısa zamanda nakite dönüştürebiliyorsunuz.İşte örneği.febe de yaptı aynısını Anelkayı aldı sonra sattı.Kezman'ı Alex'i Appiahı da istesin yine en az aldığına satar.Esas transfer tuzakları Jun gibi el bombalarında...

Yorum

İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ziya Doğan çok şaşırmış. Haberi yokmuş satıştan.

İnanalım mı?

Harbiden satıştan haberi yoksa o durum daha vahim.
                                abi yalan beee..ziya dogan tam bir tilki bee neyi bilmiyormus?? bunlarin hepsi yalanci..
                                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Çalışıyor...
                                X