Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelinho Wolfsburg'da!..

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Konu Marcelinho degil...
    Daha önce Symek üzerindede ayni görüsü yazdim.
    Bir gider biri gelir, hic sorun degil.
    Asi tutmadi gitti, ona eyvallah.
    Ama baska sebeplerden dolayi gittiyse , yurtdisindan zaten zor gelen yabancilari biraz daha zor olacak gibi geliyor bana.
    Sözlesmeye imza attiktan sonra insallah negatif aciklama yapmaz...

Olayin pozitif yani, zararla satmadiklari...

Yorum

İlk olarak atemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Doğru duydun kardeş başkandan hibe beklenemez nede olsa .
      Yanlıs duydunuz ikinizde nie kendi cebine atsın ! Baskan ben alcam dedi aldı sattı o parayla baska alır

Yorum

marcelinho yu sattılar..

ben derim ki kulübe baskı yapalım hazır emre ye ingiltere de ceza verilmişken gitsinler onu getirsinler...!!!
        sürmene

Yorum

• [quote=FatihTekke9;603158]Baskan,simdi beni iyi dinle!
          quote]

Bugüne kadar çok dinledi ya bizi başkan.
          Şimdi de dinleyecek!
          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

İlk olarak Hattrick tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Konu Marcelinho degil...
            Daha önce Symek üzerindede ayni görüsü yazdim.
            Bir gider biri gelir, hic sorun degil.
            Asi tutmadi gitti, ona eyvallah.
            Ama baska sebeplerden dolayi gittiyse , yurtdisindan zaten zor gelen yabancilari biraz daha zor olacak gibi geliyor bana.
            Sözlesmeye imza attiktan sonra insallah negatif aciklama yapmaz...

Olayin pozitif yani, zararla satmadiklari...

Imza attiktan sonraki aciklamasinda ''Bundesligaya geri dönmek istiyordum.Wolfsburg'da oldugum icin cok mutluyum. Wolfsburgu daha yukarilara tasimak icin elimden geleni yapacagim'' dedi.

"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Imza attiktan sonraki aciklamasinda ''Bundesligaya geri dönmek istiyordum.Wolfsburg'da icin cok mutluyum. Wolfsburgu daha yukarilara tasimak icin elimden geleni yapacagim'' dedi.

eh herhalde öyle konusacak..yok ben trabzonda kalmak istiyordum yönetim beni yolladi onu mu deseydi
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

İlk olarak redflag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yanlıs duydunuz ikinizde nie kendi cebine atsın ! Baskan ben alcam dedi aldı sattı o parayla baska alır
                niye aldı niye satıyor.
                yap boz tahtası mı bu takım.
                gelen yabancı uyum sağlayamadan postalanır mı?
                alınması yanlış verilmesi iki yanlış.
                alınmasındaki hata fatih in alternatifi olarak lanse edilmesi.
                takımdaki kalbur üstü oyuncular para için satılmaz.
                fatih için sözleşme yeniemiyor dediler. son senesiydi çünkü.
                peki marce niye gitti. daha 2.5 sene sözleşmesi vardı.
                maksat kademe kademe takımı sıradanlaştırmak. başkasını alacak tabi. aymanı alacak onun yerine.
                gidişata bak
                fatih---> marcelinho----> ayman----->?
                basit mantıkla bu gidiş son soru işaret bulunan yere ancak İBB spordan adam alınacağını gösterir. bu mantalite yarın aymanı alır, 4 ay sonra satar yerine de hasan hüseyin gibi birini alır.

Yorum

İlk olarak nicotine61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  marcelinho yu sattılar..

ben derim ki kulübe baskı yapalım hazır emre ye ingiltere de ceza verilmişken gitsinler onu getirsinler...!!!

kardes iyi güzel hosda senin dedigin bir hayal....birincisi cok pahali ikincisi emre türkiyeye gelmez . gelse bile trabzonspora gelmez.
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

bence ibrahim akini almamiz lazim artik

Yorum

İlk olarak redflag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizde yedikkk
                      DOZER CEMİL

Yorum

kardes iyi güzel hosda senin dedigin bir hayal....birincisi cok pahali ikincisi emre türkiyeye gelmez . gelse bile trabzonspora gelmez.
                        sezon sonuna kadar kiralik olsa bile isimize yarar
                        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

ya emre cezadan önceki röportajında eğer bu cezayı verirseler burda bidakika durmam ülkeme dönerim demişti.. tmm ilk tercihi gese olur biliyorum ama.. sonuçta profosyonel dünya.. parayla herşey..

hatta bi ara öyle bişey geçiyodu işte bilmem kimin kimsesi emrenin aile dostuyduda trabzona gelebilir diye haberler bile vardı..

gerçi sözkonusu bu yönetim olunca dediin gibi biraz hayal ama.. napalım be..
                          sürmene

Yorum

İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yahu bu başkanı koruma suçlaması da bayağı bir prim yaptı bu forumda. Kimmiş başkanı koruyan? hakkaniyet duygusu ile hareket etmek mi başkanı korumak??
                            Hakkaniyet duygusu ve başkanı korumak.

Bunları kullanmayı başardığınız ve mideniz kalkmadan yanyana yazabildiğiniz için tebrikler.

Ben sizi gerçekten anlayamadım.

Anladım da anlayamadım desek daha doğru olur herhalde.

Nuri Başkanınız en azından zarar etmedi.

Karını da etti ne güzel.

Bomba patlatma mevzusuna gelince.

Patlayan patlamış zaten. Bir zahmet patlatsınlar da.

O kadar da olsun artık.
                            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

bence bu tamamen bi hülleydi..hem wolfsburg marcelinhoyu almak için bi hülle yaptı hem de bizim yönetim fatih tekkenin satışından sonra ki çıkacak isyanı bastırmış oldu.şimdi ortalık yatışınca marce yi geri gönderdiler işte bu kadar basit...
                              BiZe HeRyER TrAbZoN !!!

Yorum

giden gittide arkadaşlar.eğer yattara yada gökdeniz allah göstermesin sakatlanırsa bizi kimse kurtaramaz.Nuri de Türkiye de barınamaz.
                                İşte taraftar budur.

Yorum

Çalışıyor...
                                X