Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelinho Wolfsburg'da!..

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

satılmamalı bu adam satılmamalı.
    iskefiyeli

Yorum

ya bakkalmıyız zarar marar konuşuyoruz....

bizim kırılan gururmuz çiğnene onurumuz ne olacak......

kayserililerin TRABZON KÜMEYE bağırmalarından dahamı önemli 3-5 lkuruş.......

hala para konuşan var ya.....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• bu nuri hala nasıl istifa etmiyor anlayamıyorummmmmmmm
        bir kaç hafta önce daha kötüsü ne olabilirki diyordum şimdide klupte futbolcu bırakmayacakalr biz transferde alınabilecek iyi futbolcular hayal ederken biizmkiler ya satıyorlar yada kaçırıyorlar marce yi szymeck i oynatamayan ziya duruyor futbolcular gidiyor hayret yaaaaaaaaaaaaaa

küçük düşünen küçük beyinler trabzonsporumuza bir iyilik yapın ve istifa edin
        '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

Ergun atanın yazısından şunu çıkardım.
          4-1 yendiğimiz maçta marcelinho yoktu.Demekki marcelinho oynadığı zaman takım daki diğer futbolcular ona güveniyodu ve takımı sırtlar diye düşünüyodular.Ama marce etkisiz kalınca kötü sonuç kaçanaılmaz oluyo.Marce yokken futbolcular kendi üstlerindeki sorumluluğun farkında oluyolar.Satılması bencede yanlış bir karar değil.
          Özkan SÜMER

Yorum

zararın neresinden dönersen kardır, fırsatını bulmuşken satmamız iyi oldu....bjk ailtonu hamburga verdi de ne oldu...

Yorum

İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ergun atanın yazısından şunu çıkardım.
              4-1 yendiğimiz maçta marcelinho yoktu.Demekki marcelinho oynadığı zaman takım daki diğer futbolcular ona güveniyodu ve takımı sırtlar diye düşünüyodular.Ama marce etkisiz kalınca kötü sonuç kaçanaılmaz oluyo.Marce yokken futbolcular kendi üstlerindeki sorumluluğun farkında oluyolar.Satılması bencede yanlış bir karar değil.
              yendiğimiz takım almanya 2. liginin sondan 3. takımı .. bu takımı yendik diye seviniyorsalar ve bu galibiyeti kıstas alıyorsalar VAY HALİMİZE ... demekten başka çaremiz kalmadı....

Yorum

her ne kadar iyi oynamasada gitmesine üzüldüm..
                nasılsa yerine transfer yapamıyacaklar....
                belki işe yarardı...
                şehrimiz erkek şehri. aşık eder herkesi..
                Üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi..

Yorum

Marcelinho'yu ben aldım diye sitede haber olan başkan şimdi neden konuşmuyor?Bu yönetim fıkra gibi.Bakın hala transfer yapamadık üstüne 2 tane iyi adamımız gitti.Geçen senenin aynısı olacak ve başkan önümüzdeki sezon transfer yapacağız diyecek önümüzdeki sezon da seneye diyecekler.Yuh!

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

İlk olarak messiburhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya hep dıyom kımse bırsey demıyo ofludan trabzonspora baskan olursa trabzonspor kume bıle duser fatıh tekke gıttı 16 trılyon geldı marce gıttı ondanda 6 trılyon gelecek buyuk olasılıkla ya belkıde barcelona bu kadar para kazanmadı transferden futboldan anlamayan bı yonetımımız var kafalarına gore bıseyler yapıyo yeter artıuk defolun gıdın koyunuze trabzona sahıp cıkan olur sız gıdın yeterkı

Bende anlamadim OFLULUKLA ne alakasi var ??? Söyledigin laf laf olsa bisey demicem. Hayret ediyorum sadece.
                    Trabzonspor rule the world.

Yorum

Bu mantıktan hareketle rahatlıkla şu da söylenebilir:
                      Yenildiğimiz maçlarda futbolcular Jeffersona güveniyor. nasıl olsa o topu alır diye kimse müdahale etme gereği duymuyor. Kaleyi boş bırakırsak futbolcular kendi üzerlerine düşen sorumluluğun farkına varırlar. Çok daha iyi oynarız gol de yemeyiz.

Yorum

Şimdi bu durumda satılan marcelinho mu? Yoksa bizim gururumuz mu?
                        Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                        Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                        WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

İlk olarak OfluMo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bende anlamadim OFLULUKLA ne alakasi var ??? Söyledigin laf laf olsa bisey demicem. Hayret ediyorum sadece.
                          arkadaşım boşver bu cahil cühela laflarını... meselenin oflulukla ilgisi yok.... ne dediğini kendiside anlamamıştır....

Yorum

birşetler söylemeden önce fikirlerini beyan eden kişileri biraz daha dikkatli olmaya davet ediyorum.kişilerin oflu olması, dünya görüşü gibi konularda yorum yapanlar trabzonsporlu olduklarına inanmak istemediğim insanlardır.çünkü bu tip insanların içinde bulunduğu taraftar topluluğu hiç bir zaman şampiyonluk kutlaması yapmak için sokağa çıkamaz.birliğin olmadığı yerde insanları oralı buralı ocu bucu diye kamplara ayrıldığı yerde başarı olmaz.lütfen dikkatli olalım.
                            yapılan transfer yanlışları maalesef devam ediyor.bir futbolcuyu dünya yıldızı diye alıp yarımsezon sonra göndermek kendinizi yalanlamakdan başka bir şey değildir.ne diyeceğini ne yapacağınıbilmeyen suya düşmüş yaprak misali hareket eden insanların trabzonsporumuza verebileceği hiç bir şey yoktur zarardan başka.
                            sayın albayrağı çaldığı umutlarımızın cezası olarak istafa etmesini ve trabzonumuzun önünü açamasını istiyorum.artık bizler kandırılmaktan usandık.YETER
                            İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• yönetim cok kötü bir secim yaptı marcelinho yu göndererek ayman ve risp bizim takıma göre değil bence ayman marcelinho nun yerini bile dolduramaz ..
                              FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

2.350 ye alındı 2.750 ye satıldı...
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

Çalışıyor...
                                X