bi becekeli arkadaş dünyanın en iyi topçusunu oynatmayı beceremeyip gönderdiniz dedi ne diyeceğimi bilemedim. bu kadar denir.
Marcelinho Wolfsburg'da!..
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
musampayı antrenman maçlarında bile oynatmayan ziya hoca musampanın ondan daha kaliteli olduğunu ona fazla ihtiyacımız olmadığını söylemiş.....
bu adam ne yaptığını gerçekten bilmiyor......Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
31 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun kariyeri ve kişisel özellikleri anlatılan haberde Sambacının, Trabzonspor'da sadece 6 ay kaldığı ifade edilirken, Marcelinho'nun "Benim için büyük bir gün. Bundesliga'ya dönmeyi gerçekten çok istiyordum. Wolfsburg'da çok iyi mücadele vereceğimden eminim" sözleri yer aldı. Wolfsburg Teknik Direktörü Klaus Augenthaler'in ise şu sözlerine verildi: "Gol bölgesinde çok tehlikeli bir oyuncu. Bizimle olmasından mutluyum. Marcelinho'nun gelişi büyük isimlerin Wolfsburg için oynamaya hazır olduğunun kanıtıdır
demiş adam.
Yaf sen salakmısın Sanki Ziya DOĞAN dan daha çok hocasın da
yok gol yollarında etkiliymişy miş de
yok bilmem ne. Adam Sol kANAT OYUNCUSU
Bilmiyorsan Ziya ya sor sana öğretsin.
Girizekalı:mad:Yorum
-
Affet Bİzİ Marse
Biz senin kıymetini bilemedik kusura bakma marse yeni kulübünde başarılar ah sen hamilerle şotalarla ünallarla fatihlerle yattaralarla oynayacaktın ki bak o zaman nasıl zevk alıyordun futboldan kusura bakma marse biz seni ferhatlara hasanlara hüseyinlere mahkum oynattık affet bizi affet ki senin forvet arkası oynadığını bile anlayamadık seni sol açık yapmaya çalıştık affet bizi marse sen eski fırtınayı görseydin gözün kapalı 10 sene daha oynardın Trabzonda ama sende ona yetişemedin Gerileme dönemindeyiz marse affet bizi...UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....Yorum
-
Çok profesyonel, çalışkan ve başarılı bir futbolcuyu yolladık, tamda en verimli olacağı takıma uyum sağladığı bir zamanda. Kampın en iyisi olrak gösteriliyordu birde. Yok arkadaşlar yok bu yönetimle bu iş olmaz. Benimde gittiğim bir berbere gelen bir yönetici arkadaşa berberinde söylediği gibi ; " Siz bu kafayla tonya sporu bile idare edemezsiniz"Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası TrabzonsporYorum
-
adam hasan hüseyin ferhatın yanında futbol oynamayı unuttu....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum