Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelinho Wolfsburg'da!..

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Der ehemalige Spielmacher von Hertha BSC Berlin steht kurz vor einem Wechsel zum VfL Wolfsburg. "Wir erwarten Marcelinho am Freitag in Wolfsburg", sagte VfL-Manager Klaus Fuchs. "Der Spieler wurde bis Sonntag von seinem Verein Trabzonspor freigestellt, um mit uns zu verhandeln." Die Ablösesumme soll bei 2,75 Millionen Euro liegen.

Cuma günü yani bugün Wolfsburg'a vardi. Pazar'a kadar Trabzonspor izin vermis anlasmalari icin. Bonservis bedeli 2,75 Milyon Euro

Kaynak saglam yerden: sport1.de /Almanyanin en güvenillir Spor Sitesi
    Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

Kim Ne Derse Desin...bu Olanlar Normal Degil..
      Hic Bir YÖnetim BÖyle Pasiv Ve Beceriksiz Olamaz..
      Bu Olaylarin Arkasinda Baska Bisey Var..
      Kesinlikle Trabzonspora Karsi Oynanan Bir Oyun Bu
      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

yahu budamlarda xxxxx yok hepsi xxxxxxxx... bu xxxxxxxxxx sanki bizim düşmanımız gibi her hamleleri takımın alehine ziya ayrı bir zarar,ama hepsi hala yerlerinde duruyor...bu sen küme düşmezsek,büyük başarı....bunlar bu çürreti nereden buluyorlar...bunlar kimki kaflarına göre onu al bunu sat...son 2 yılda bizim alıp yolladığımız oyuncularla 4 tane takım kurul ama başarızlık hala devam ediyor ,adam takıma alışamadan bide bakmış başka takıma transfer olmuş...marcelinho da tam alıştı şimdide yoluyorlar...akılsız yaşaması bile bize zara olan ziya, adamı bi rahat bırakmadı,kendi mevkisi dışında her yerde oynattı..şimdi yenetim çıkacak ve diyecek ki zaten yaşlıydi bonservis bedelidene iyi para verdiler sattık...o zaman da kimse onlardan hesap sormayacak madem yaşlı idi siz bunu neden aldınız....bunlarda Trabzon sporumuza zarar vermeye devam edecek....hepsini Allah bildiği gibi yapsın...

» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.
        » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
        » Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
        » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
        » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net

Forum kurallarına lütfen biraz dikkat edelim.Hakaret ettiğiniz insanlar Trabzonspor kulübünün başkan ve yönetim kurulu üyeleridir.
        En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 12.01.2007, 18:05.

Yorum

Splashiii

Verfasst am: 12.01.2007, 16:56:18 Titel: VfL Wolfsburg-Presseservice: Pressekonferenz
          12.01.2007 - 16:47 Uhr, VfL Wolfsburg-Fußball GmbH Pressemappe [Pressemappe]

Wolfsburg (ots) - Sehr geehrte Damen und Herren,
          liebe Kolleginnen und Kollegen,

der VfL Wolfsburg steht unmittelbar vor einer Verpflichtung von
          Marcelo "Marcelinho" dos Santos vom türkischen Klub Trabzonspor.

Aus diesem Anlass laden wir Sie herzlich ein zur

Pressekonferenz

am heutigen Freitag, 12. Januar, um 18.30 Uhr
          VOLKSWAGEN ARENA, In den Allerwiesen 1, Wolfsburg,
          Presseraum im Untergeschoss.

VfL-Geschäftsführer Klaus Fuchs und Marcelinho werden auf dem
          Podium für Ihre Fragen zur Verfügung stehen.

Über Ihre Teilnahme würden wir uns freuen. Für weitere Fragen
          stehen wir gern zur Verfügung (Barbara Ertel-Leicht, Telefon:
          05361/89 03-204, Telefax: 05361/89 03-200, Email:

adamlar çıldırmış sevinçten marcelinho alındı diye bizim taraftar da her gün eleştirdi hasan la ferhatla bir tuttu bizimki hale eller kalacak diyor yazık
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

marcelinhodan gelen para kesinlikle baskanin cebine gidecek adam istifasina hazirlaniyor..ama tabiki önce karini cikarmak istiyor...
            o para sana haram olsun

Yorum

bizim yönetim Trabzonsporu batırmak için yapmadığı şey kalmadı gitmek istemeyen marcelinho gönderildi giymek isteyen eller kalıo ellerde yakında kaçar.Verilen parayı kurtardınız helal olsun gidin artık

Yorum

Takimi yediler hala doymadilar...

Fatih 7,5 Milyon Euro + Marcelinho 2,75 Milyon Euro = 10 Milyonu gecti

Ohhhhhhh ne güzel gelsin paralar
                Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

Evet bende bunu söylek istiyorum bu kişiler bizim yönetiçilerimiz melsef....işte bu nedenle bu durumdayiz....

Yorum

• bızım yonetım karıyer dusmanı..
                    karıyerlı oyuncuları gonderıyorlar(Fatıh akyel,symek,marce)

marcelınho baskanın secım sozuydu,sımdı secım sozunu sattı..
                    cebımden verecem dedıgı parayı tekrar cebıne attı..
                    bana bırı marcelınhoyun satılmasının mantıklı bı sebebını soylesın baska bıse ıstemıyorum..
                    ne ıcın?
                    yazık yazık,gercekten bızlerı uyuttuklarını sanıyorlar yazık..
                    Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                    Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kuzey Ekspres yazarı Orhan Çavuşoğlunun haberine göre takım Antalya'da çok iyi çalışıyormuş.2. yarı bu takım çok iyi işler yapacakmış.Hatta bu Marcelinho bile deli gibi çalışmış...Bu konuda Ergun Ata bile Marcelinho 2.yarı patlama yapacak diye yazmıştı.Marcelinho, Wolsgburg'ta patlamayı yaparda biz sesini Trabzonda duyarız.
                      Son bir ayrıntı...Marcelinho Trabzonspordan gitmek istememiş,Musampa'da gitmek istemiyor ama yönetim onuda gönderecekmiş,menejerine Musampa'ya takım bul denilmiş...

Szymek ve Eller bu takımdan gitmek istiyorlar ama Marcelinho ve Musampa gitmek istemiyormuş.Ama yönetimdekiler bu işin tam tersini yapmaya çalışıyorlar ve bunda da kesinlikle başarılı oldular.Tam bir tezat var ortada.Yönetim gitmek isteyenleri elde tutmak için, gitmek istemeyenleride zorla takımda tutmak için çaba sarfediyor gibi...
                      musampayı da yollasınlar o zaman çok ilginç olaylar olacak azıttı bu adamlar yeter artık bizim de sabrımız bi yere kadar.

Yorum

Trainer Klaus Augenthaler (51) schwärmt von Marcelinho: „Er war einer der besten Bundesligaspieler

işte arkadaşlar aradaki fark birisi diyor almanyanın en iyi oyuncusu diye biriside satın diyor solda oynatıyor yazıklar olsun
                        ************************************************** ******
                        » Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.
                        » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari)
                        » Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
                        » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
                        » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
                        ************************************************** ********
                        En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 12.01.2007, 18:57.
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

musampayi göndermek istiyorlarsa bu yönetim kesinlikle istifaya hazirlaniyor ama paralarini aldiktan sonra.. akil var mantik var parasini pesin verdigim futbolcuyu neden satim???

Yorum

Marce nin satilmasi buyuk bir hata, ve de bu hata yonetimi goturur. Neymis 31 yasindaymis. Turkiye de 31 yasindan sonra gelen iki futbolcu iki takimi sampiyon yapmamislarmiydi (bakiniz hagi, pierre)? Neymis gerekli performansi sergileyememis. bu sene kimsergiledi ki gerekli performansi o sergileyebilsin? Ziya onu solda oynatiyormus? Ziya takimin basinda ne kadar kalacak sanki? Bu sezon sonunu gormez. Zira her sezon 3 teknik direktor degistirmeden tamamlayamiyoruz. Takim olmus corba, sen Marce den performans bekle. Adam ne yapsin. Bu May in yamyam getirdik oynamadi demesine benziyor. sen gerekli ortami sagla ki oynasin. En kotu ihtimal sene sonu Al-ittihad a satarlardi. Yildiz futbolcu zarar ettirmez. Ben bunu disaridan izleyerek gorebiliyorum ama isin icinde olan yoneticiler bunu goremiyor. Cunku onlar baska seylerin pesinde. Elindeki yildizi satarsan bak baska takim taraftarlari ne yazar hakkinda...

ilker selçuk - Sinop 12 Ocak 2007, Cuma 12:24
                            performansını sergileyemiyordu trabzonda zaten kaos ortamları hat safhada..ii olmuş hem trabzon hemde marcelinho için..

mateja kezman - İstanbul 12 Ocak 2007, Cuma 12:18
                            türkiye oynayamıyodu adam çok iyi olmuş almanya da yine eski marcelinho yu izleyebileceğiz

baran bakır - İstanbul 12 Ocak 2007, Cuma 11:37
                            bence son derece iyi bir iş yaptı trabzon yaşı 31 olmuş bi adamdan ne hayır gelebilrdiki artık . . . hem güzelde paraya sattılar helal olsun trabzonlu yöneticilere
                            Yine Yeni Yeniden

Yorum

güle güle git başkan dicemize... kim gidiyo ya ...
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

bence trabzona pek alışamadı ve yönetimde nurinin parasını kurtarmak için sattı...

Yorum

Çalışıyor...
                                X