Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelinho Wolfsburg'da!..

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Her şey bi yana her durumda Sayitoğlu ile Hacıosmanoğlu çelişiyor bu transferde de aynısı oldu biri bırakmayız önemli oyuncu dedi diğeri görüşüyoruz dedi böyle yönetim olur mu Allah aşkına nolur defolun gidin öyle bir hale getirdinizki takımı konyaspor, gaziantep.v.s. den farkımız kalmadı yazıklar olsun size

Yorum

marcelinhonun gitmesinin tek sebebi var Ziya !!!!!!! marcelinho altını çize çize söylüor ben kanatta oynamam benim yerim forvet arkası dior ama ZİYA inadı tutturmuş bu Ziya 1 gr futboldan anlıorsa ne olim ben marcelinho gibi adamı hayattında oynamadığı yerde oynattı marcelinho napsın bekleyin beyler bu ZİYA yüzünden ne futbolcular gidecek

Ziya yüzünden gidenler listesi

1_fatih akyel
      2_marcelinho
      3_.......
      4_.......
      5_.......
      ...
      ...
      ...

bekleyin ve görün !
      Kazimişi gzas vorert

Yorum

İlk olarak Ts_oSe_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        marcelinhonun gitmesinin tek sebebi var Ziya !!!!!!! marcelinho altını çize çize söylüor ben kanatta oynamam benim yerim forvet arkası dior ama ZİYA inadı tutturmuş bu Ziya 1 gr futboldan anlıorsa ne olim ben marcelinho gibi adamı hayattında oynamadığı yerde oynattı marcelinho napsın bekleyin beyler bu ZİYA yüzünden ne futbolcular gidecek

Ziya yüzünden gidenler listesi

1_fatih akyel
        2_marcelinho
        3_şimek
        4_.......
        5_.......
        ...
        ...
        ...

bekleyin ve görün !
        şimekide ekledim...
        marcelinho iyi oyanamdıysa problem ziyan ın dır...
        Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
        Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

Ziya Doğan'ın yakın zamandaki bir röportajından bir cümle: "Artık futbol 2 Alex kaldırmıyor..."

Yine zembereklerimi attıracaklar. Tamam Marcelinho'yu satmak doğru bir karardı ama aynı kalitede adam isterim. Mentaliteni de yeni sezona sakla hocam futbolcularına göre sistem kur lütfen 2. yarı için. Şu an kafandakini sahaya dökemezsin, olmaz... Ziyan etme artık bize. Yeni sezona kafandaki sistemi kurarsın istediklerini gönderir istediklerini alırsın ona göre ama uymayan futbolcularla yola devam edeceğini 2. yarı unutma
          En son Travelair tarafından düzenlendi; 12.01.2007, 16:28.
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

size bisey söyleyeyim, bu beceriksizler yarin yattarayi da satmaya kalkacaklar...
            Tempesta sul Mare Nero

Yorum

Ağzından Yel Alsın Kardeşim ne diyon sen ya.....

Bize Her Yer Trabzon

Yuиuک λz | вσяdσ mλvi

Yorum

halimiz kotuye gidiyo iki tane hucum oyuncusu gonderdik ama istediklerimiz risp ve ayman artik kafam almiyo takimda olan seyleri ama sundan eminim ikinci yari eger yattara olmasaydi bu takim yuzde yuz kume dusmemeye oynardi

Yorum

bu beceriksizler yarin yattarayi da satacaklar, bakin bekleyin ve görün...
                  Tempesta sul Mare Nero

Yorum

İlk olarak S@K@RON_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ağzından Yel Alsın Kardeşim ne diyon sen ya.....
                    kardes dost aci söyler, satacak ne kaldi sence ??
                    ama suc bizde...
                    Tempesta sul Mare Nero

Yorum

adam resmen gider ayak klube verdiği parayı kurtardı yaa.
                      şuan trabzonspor ne kadar iyi olsa biz taraftar gibi takımda çökmüş durumda. herkes birer birer gidiyo.
                      şimek eller marcelinho fatih...
                      bu liste daha ilerlemez işallah. sinirlerim tepemde yaa. bu adamların trabzonsporluluğundan şüpe etmeye başladım yaa. inat uğrunamı duruyolar orda daha yaa. bi gün as başkan diyo marcelinho biyere gitmiyo aynı gün balkan yardımcısıda gitti diyo. bu nedir yaa. trabzonspor böyle yönetilirmi. ayıp değilmi. yeter artık. delirdinizmi ne yapıyosunuz. bu taraftara tarihi boyunca hiç yaşanmadığı hayal kırıklıklarını yarım sezonda yaşattınız. ne istiyosunuz bizden klubumu basalım. nedir yani. yetti artık. herşeyin bi sınırı var.
                      "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

Nuri Albayrak başkanlıktan ayrılmadan önce bonservisini verdiği Marce'yi satarak parasını kurtardı.

Gerçi O'nun bonservis bedelini verdiği de şüpheli ya.

Hatta kar etti. Helal olsun.
                        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

ben size 2, yarı taktigini söyliyim topu yattraya atıp hepimiz onu izlicek 8 adam gecip orta yaparsa gol atarız...

Yorum

Selam

Bir futbolsever olarak onu Wolfsburg'da izleyecek olmak beni sevindirdi...Onun çapında bir oyuncunun Ziya Doğanın elinde helak olması beni üzüyordu...O kendini kurtardı sıra diğerlerinde!!!
                            Doğan'ın Trabzonspor'unda "O"na yer yoktu...
                            Bizim kaybımız fazla değil bence;çünkü Marcelinho vasat bir sol açıktı!!!Wolfsburg ise müthiş bir oyun kurucu transfer etti...
                            Takımın en büyük rahatsızlığı ortasahadaydı.Bizde o bölgede ayağı top yapan 2 adamı kaybettik...Trabzonspor'la Gençlerbiliği arasındaki tek fark olarak Ayman kaldı, onu da alırsak Ziya Doğan rahatlar herhalde...
                            Bu kulüp ,böyle yönetim;bu taraftar, böyle zulüm görmedi...
                            T.S. tarihinin en ışıltılı transferi taktik fukarası garip bir Hocanın elinde ziyan oldu...Ne denilebilir ki....
                            İyi oyuncu maç,büyük oyuncu şampiyonluk kazandırır. M.J.

Yorum

Kıyamet kopuyor resmi sitede hiçbir açıklama ya da yeni bir transfer haberi yok!
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kıyamet kopuyor resmi sitede hiçbir açıklama ya da yeni bir transfer haberi yok!
                                resmi sitemiz olaylari 3 hafta sonra yazar

Yorum

Çalışıyor...
                                X