Samsunspor'un Süper Lig'e çıkmasına bir bakıma sevindim ancak bir bakıma da üzüldüm. Ciğeri beş para etmez bir grup şopar taraftarı yüzünden Samsunspor'a millet farklı bakar oldu. Bu Samsun şoparlarına en kısa zamanda hadleri bildirilecek kimsenin şüphesi olmasın, her maçlarına Trabzon'a küfür ederler, lige çıkmışsın sevincini yaşa ne diye Trabzon'a salça oluyorsun. Bu insanların Trabzon nefreti Samsun sevgisinden fazla ne yazıkki. Büyük bir çekememezlik var. Adamlara destek veren işadamlarının bir çoğu Trabzonlu, hazmedemiyorlar. Görüşeceğiz nasıl olsa.
Aklı selim Samsunsporlular'ı kutlar, Samsunspor'a da başarılar dilerim.
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter! (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Baştan çok özür dileyerek bir fıkra ile durumu anlatmak istiyorum:
Köye bir bayan doktor gelmiş. Temel de bir gün onu ziyarete gitmiş. Temel doktora: “Doktor hanım, yapamayrum” demiş. Doktor bu durumu dert etmemesini, artık tıbbın çok ilerlediğini anlatıp ona bazı organik ilaçlar vermiş.
Bir hafta sonra yeniden doktoru ziyaret eden Temel “doktor hanım, hala yapamayrum” demiş. Bu sefer doktor daha kuvvetli kimyevi ilaçlar verip yollamış. Bir hafta sonra Temel gelmiş, durum yine aynı.
Doktor bu sefer dozajları oldukça yükseltmiş ve Temel’i öyle göndermiş. Bir hafta sonra Temel aynı şikayetle doktora gelince doktor dayanamamış ve Temel ile bir deneme yapmaya karar vermiş. Temel hiç zorlanmayınca, doktor çok sinirlenmiş: “E, hani yapamıyordun?”. Temel cevabı yapıştırmış: “E, bulamayrum da yapamayrum”.
Hoşgeldin Samsun. Buldum seni...
- Süper olmuş
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Trabzonspor'un yaptığı türlü jestlere küfür ederek cevap veren,
Trabzonsporlular'ın Trabzonspor için hayatlarını kaybeden çocuklar için Samsun'da orman yapmasını engelleyen zihniyetin kuklası haline gelen,
Samsunspor harbi hoşgeldin!
Büyüklüğü,
Adamlığı,
Ve futbolu
sana gelecek sezon tekrar öğretmeye çalışacağız!
Kukla olma Samsun!
Kendin ol!
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.” Malik bin Dinar
eskiden cok severdim ama o eskiden kaldi fb yaranmk icin karadeniz halkina küfür edenlere sevmek birak canlari cehenneme kadar yollari var ha bu arada onlarda karadeniz cocuklari ama unutuyorlar iste zavallilar.Insallah seneye ilk mac Trabzonda olurda boyunlarin ölcülerini alirlar yada son mac
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Ben sevindim. Darisi Rize veya Orduya insallah.
Ciksinlar hepsi birer birer.
Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum