Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bazıları kaos ortamından beslenir. Bu tiplerde öyle.
    Saçma sapan şekilde bizi Trabzon düşürdü diyerekten hiç bir şey den haberi olamayan gençleri de yanlış yönlendiren sözde samsunsporlular var.
    30 küsür maç yenil ama seni Trabzonspor düşürdü de. bunun adı salaklıktır tek kelime

Her fırsatta alakalı alakasız her konuda Trabzona Trabzonspora hakaret etmeyi görev edinmiş bu güruh hiç ama hiç umrumda değil.
    yazmın başında Bazıları kaos ortamından beslenir dedim.. bunlara o misal. reklamın iyisi kötüsü yoktur misali bizim ismimiz üzerinden prim yapıyorlar. görmezden geleceğiz bu haşarı çocukları.
    fare dağa küsmüş dağın haberi yok misali..

geçen yaz Sinoptan Trabzona geri gelirken Samsunda acemi birliğinde olan bir arkadaşa süpriz yapmak için samsuna uğradık.
    meşhur çiftlik caddelerinide gördük caddenin aralarında kalan cafeleri vs de..
    cadde güzel.. Ara sokaklarda ki cafeler vs de.
    Oturduk çayımızı içtik adını unuttuğum bi yer vardı meşhurmuş dönerde yedik.
    Dönercide ki garson en sonunda dayanamadı bu sene şampiyon olalım dedi. kasadakilerde öyle.
    Samsun hakikaten Trabzonluların istilası altındaymış bizzat görünce anladım .
    Bize her yer Trabzon boşuna demiyoruz.
    Etrafta hiç abartmıyorum bir çok Trabzonsporlu gördük. Bordo Mavi Bilekliği olan Formalı vs vs..
    Hele Çiftlik caddesi üzerindeydi galiba mağazanın birinde vitrinde ki formamız çok dehşet görünüyordu.
    istanbul takım taraftarlarıda gördük kollarında o iğrenç renkleri taşıyan bileklikleriyle olanlardan..
    ama bize laf düşmezdi samsunda onlara bir şey demek.
    samsun düşünsün ordaki istanbul taraftarlarını.
    En son Burçak tarafından düzenlendi; 30.04.2011, 22:37.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Seni bekliyoduk zaten gözümüz yollarda kaldı .. hoşgeldin !
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Geldikleri gibi gitmeleri ümidiyle...

Yorum

• tebrikler samsunspor

Yorum

• Sen hiç abi dayağı yedin mi?Evet çok yedin..:meşale1:O zaman bir daha yersin..

Yorum

• İlk olarak fatİh ÖztÜrk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yardımcı antrenörleri bahaddin güneş(şenol güneşin kardeşi)futbolcuları abdülaziz solmaz,ufuk bayraktar ve hakan vural koçaslan trabzonlu.
              3 trabzonlu var ne hİkmetse hİÇbİrİne 61 vermemİŞler!!!!!

geldikleri gibi giderler.
              Mustafa Kemal Atatürk
              En son Ahmet Karadeniz tarafından düzenlendi; 30.04.2011, 23:24.
              Eski kullanıcı adı: olikos61
              Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
              Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Derslerini alıp giderler inşallah.
                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Ne Samsunspor, ne Rizespor, ne Giresunspor, ne Orduspor, ne de herhangi başka bir ...spor. Hiçbiri beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Hepsi birer rakip. Ne dost görürüm ne de düşman.

Yorum

• İnşallah geldikleri gibi düşerler. Bize Anadolu takımları başka, Karadeniz takımları daha başka çelmeler takıyor.

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      6 puan cepte...
                      İşte budur.Olaya biraz ticari açıdan bakalım.6 puanımızı alalım,bizi sevmesinler.

Yorum

• Bu başLığı başka bir sekılde acılmasını beklerdim.Adamlar hala sövüyor bizi ulan şampiyonluğunuzu kutlayın..

Skorborda sampiyon samsun yazıldı.Bunlarda bizim yönetim sakın böyle sey yapmasın istifa etsinler yapcaklarsa falan dediler..

HOŞGELDİN SAMSUN GEL BABANA GELLL

Yorum

• Son hafta Rizespor maçı var ve Samsun lige çıkmayı garantilledi.
                          Rize yenerse PlayOff oynar.

Bakalım ne kadar DELİKANLISIN SAMSUN!!!
                          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Geldikleri
                            Gibi
                            Gidlerler..
                            İNŞALLAH..
                            FOREVER TRABZONSPOR
                            1461
                            TS rh (-)

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Son hafta Rizespor maçı var ve Samsun lige çıkmayı garantilledi.
                              Rize yenerse PlayOff oynar.

Bakalım ne kadar DELİKANLISIN SAMSUN!!!
                              Yemısım samsunu cıkıp oynasınlar..Onların yardımıyla cıkıcaksak cıkmayalım..

sonra bu salakların dılınden ugrasılmaz..

Yorum

• Sami ben yardım etsinler demiyorum.
                                PlayOff'da bir kutlama da olacak elbet taşkınlık çıkartmayıp oyunu çirkefleştirmesinler yeter.
                                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X