haddini bilecen ki kimle yarıştığının farkında olacan, farkında olacan ki böyle ağlayıp durmayacan... mesaj derİNDİR SAMSUN CAMİASI...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Samsunspor
Daraltma
X
-
Kahvede , o yanda bu yana "Samsuna oh olsun" dediğimde " Ne biçim karadenizlisin " diyenlerin mantığını hala anlayabilmiş değilim......
Adamlar 2.ligdeyken bile küfür ede ede lige başladılar. Fenerle maçlarında bile bize küfür ettiler....
Sonuçta ne oldu....
Biz yarım gazla ilk4 e girdik....
Siz yırtındınız ligden düştünüz...
Bir lafı ederken önce haddini ve yerini bileceksin....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
* Özletme Sımsın arada yaz beybiççç
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Özletme Sımsın arada yaz beybiççç
oouuww yeaaaaaaaaaaah
Yorum
-
Gündem: SAMSUN Bakan Suat Kılıç'a Ateş Püskürüyor!!!
Sivas maçından önce Suat Kılıçı maça davet eden Taraftarlarımıza Bakanımızın cevabı:Taraf olmamak için bu maça gelemem oldu.
Taraftarlarımız ise; Peki Ya sayın bakan Trabzonspor-fenerbahçe maçına bordo mavi kravatla giderken taraf değildiniz öyle mi? diyerek tepkisini haykırdı
Taraftarlarımız geçen sene takım iyi giderken başarıyı sahiplenip, fotograflarda bile kulübümüzün başkanını dahi arkada bırakarak en önde yer alırken, bu sene kötü gittiğindede hiçbirşey olmamış gibi davranmasına adeta ateş püskürdü.
Yukarıdaki habere nasıl bir bağlantı kurmuşsa vatandaşın yorumuda hemen aşağıda.
''Bu trabzonun bize karşı bu kadar nefret dolu olduğunu bilmiyordum,bu ne kin ve nefretmiş anlamadım.Samsun Karadenizin en büyük şehridir, ama sahip çıkanı yok malesef.Umarım bigün bizede güler şans.''
Tüm yorumlar bu şekilde saçma salak şekilde.
Size yemin ederim ben bunlar gibi ne dediğini bilmez kıskanç insanlar görmedim.
Ulan her olayı nasıl evirip çevirip Trabzona Trabzonspora bağlayabiliyorlar onuda anlamış değilim.
Derinlerde acayip bi yara açmışız bunlara. Trabzonspor ismi altında öyle bir eziliyorlar ki.
Halbuki bizi kendilerine rakip görmeyip işlerini yapsalar başarılı olabilirler.
Her anlamda kıskanıyorlar Trabzonu. ama kapıya kilit vuracak durumdayken başkan adayı bulamazken yine bir Trabzonlu sahip çıkmıştı takıma. sonra adama demediklerini bırakmadılar
Suat kılıçıda Trabzonsporlu olmakla suçluyorlar.
Maçlarına gelmemiş olmalarına verdikleri tepki de haklılar. Sen o şehrin Milletvekiliysen o maça gitmelisin. Ama diğer taraftarn söyledikleri gibi bu suat kılıç Trabzonsporlu falanda değil. İyikide değil. o fotoğraf bir Trabzon ziyaretinde kendisine hediye edilmiş. Kulübü ziyaret eden herkese verildiği gibi.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Bunlar hala bölgesel düşünüyor da ondan trabzona her şeyi bağlıyorlar.Bilmiyorlar ki trabzon bırak karadenizi tüm türkiyeyi aşmış istanbula kök söktürmüştür.Nasıl olurda trabzon gibi ekonomik yapısı düşük bir şehir futbolda zirve yapar bunu sindiremiyorlar.Şahsen ben anadolunun herhangi bir takımını tutsaydım trabzonu kıskanırdım.Allahtan trabzonlu ve trabzonsporluyum.Yoksa şehrimin takımı tutuyorum diyerek istanbul takımlarını desteklerdim bunlar gibi.
Yorum
-
Soldaki Samsun Alaçam. diğeri Ladik.
Ladikle övünenler haklı. ama o zaten olması gereken şey.
Alaçam da direği şampiyon renklere boyamak neyin nesi bi anlam veremedim.
Sanki orası Mecidiyeköy2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeni çok özledim sevgılımm,seneye tekrar gel sonra yine git
Ben özlemedim ama özleyenler içinSomali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum