Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Videyu izleyince çok üzüldüm,bu denli bir düşmanlık görmedim çok yazık azda olsa tanıdığım Samsun'lu Trabzonspor sevdalı arkadaşlarım için Hoşgeldin Samsunspor diyorum....(6 puan garanti )
    Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• İlk olarak -EFO- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Biz gurbette bir Samsunlu gördük mü, aaa hemşerim diye seviniriz, Samsunsporlu görsek takdir ederiz, adam İstanbul takımlarını tutmuyor helal olsun deriz ama bu taraftarlarının yaptığı ayıbı anlayamıyorum. Ha o taraftarın büyük çoğunluğu Fenerlilerden oluşuyor orası kesin.
      Helal olsun sana be kardeşim işte budur. Bizi aynı keseye koymanız çok yanlış hemde çok yanlış. Ne kadar ön yargılı bir taraftar olduğunuzu gösteriyor zaten.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Geldikleri gibi giderler...

Yorum

• İkinci ligde şampiyon olmak ne büyük sevinç Allah'ım. Averaj takımı eksikliği vardı sanki.

Yorum

• Geldikleri gibi giderler..
            Herkese Merhaba

Yorum

• inş ilk mac samsunda olur ona göre davranırız bizdeki maçta

Yorum

• 8. kez hoşgeldin Samsun...

Daha nice 8'lere, 80'lere...
                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                Malik bin Dinar

Yorum

• Yahu arkadaşlar son kere soracağım artık, binlerce Samsun'lu ve Samsunspor'luya da sordum hayla cevap alamadım. Samsunspor'un Trabzonspor'la ne alıp veremediği var bunun cevabını öğrenmek istiyorum.
                  Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yahu arkadaşlar son kere soracağım artık, binlerce Samsun'lu ve Samsunspor'luya da sordum hayla cevap alamadım. Samsunspor'un Trabzonspor'la ne alıp veremediği var bunun cevabını öğrenmek istiyorum.
                    bizim yanımızda her zaman figüran oluyorlar

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yahu arkadaşlar son kere soracağım artık, binlerce Samsun'lu ve Samsunspor'luya da sordum hayla cevap alamadım. Samsunspor'un Trabzonspor'la ne alıp veremediği var bunun cevabını öğrenmek istiyorum.
                      Kendi eziklikleri... '' Fare dağa küsmüş, dağın haberi yok'' onun gibi bir şey işte... Ne söylediklerini onlarda bilmiyor.
                      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        8. kez hoşgeldin Samsun...

Daha nice 8'lere, 80'lere...
                        10 u görmeden adam olmaz bunlar
                        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• her maçta bize küfür etsinler bizim yönetimde skorborda şampiyon samsun yazsın nasıl iş anlamıyorumki samsun hiçbir zaman rakibimiz olmadı olamazda kendilerince eğlensin dursunlar

Yorum

• Çekememezlik kıskançlık v.s

gidin kendi ayarınızda ki takımlarla uğraşın, komik yaratıklar beyinsiz aptallar sizi..

Yorum

• Bu sabah bir servis otobüsünün arkasında samsunspor ve Trabzonspor flamaları gördüm

Yorum

• adamlar eskişehirlilerden berbat hem karadenizliler hemde ihanetçiler yok böyle birşey

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X