Videyu izleyince çok üzüldüm,bu denli bir düşmanlık görmedim çok yazık azda olsa tanıdığım Samsun'lu Trabzonspor sevdalı arkadaşlarım için Hoşgeldin Samsunspor diyorum....(6 puan garanti )
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Samsunspor
Daraltma
X
-
İlk olarak -EFO- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz gurbette bir Samsunlu gördük mü, aaa hemşerim diye seviniriz, Samsunsporlu görsek takdir ederiz, adam İstanbul takımlarını tutmuyor helal olsun deriz ama bu taraftarlarının yaptığı ayıbı anlayamıyorum. Ha o taraftarın büyük çoğunluğu Fenerlilerden oluşuyor orası kesin.•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu arkadaşlar son kere soracağım artık, binlerce Samsun'lu ve Samsunspor'luya da sordum hayla cevap alamadım. Samsunspor'un Trabzonspor'la ne alıp veremediği var bunun cevabını öğrenmek istiyorum.
Yorum
-
İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu arkadaşlar son kere soracağım artık, binlerce Samsun'lu ve Samsunspor'luya da sordum hayla cevap alamadım. Samsunspor'un Trabzonspor'la ne alıp veremediği var bunun cevabını öğrenmek istiyorum.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8. kez hoşgeldin Samsun...
Daha nice 8'lere, 80'lere...BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum