Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• turgut doğanşahin v özellikle sercan temizyürek dikkat edilmesi gereken oyuncular
    ayrıca süpergençler de forvette batuhan tarzında bi 9 numara var...
    süpergençte ofansif sağkanat samet dikkat çekiyor...
    samsun'un gençleri çok sağlam bir el atmamız lazım...

Yorum

• İlk olarak otuken55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      turgut doğanşahin v özellikle sercan temizyürek dikkat edilmesi gereken oyuncular
      ayrıca süpergençler de forvette batuhan tarzında bi 9 numara var...
      süpergençte ofansif sağkanat samet dikkat çekiyor...
      samsun'un gençleri çok sağlam bir el atmamız lazım...
      turgut doğanşahin çok iyi yerlere gelecek

Yorum

• dediğiniz gibi yetenekli futbolcuların olmasını isterim Samsunspor alt yapısında.
        umarım tespitleriniz doğrudur.
        Ama kaliteli adamlarsa Samsunda bırakmazlar onları.
        Başkalarından önce biz alırız. Trabzonspora gelmeyi hiçbiri reddetmez
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          dediğiniz gibi yetenekli futbolcuların olmasını isterim Samsunspor alt yapısında.
          umarım tespitleriniz doğrudur.
          Ama kaliteli adamlarsa Samsunda bırakmazlar onları.
          Başkalarından önce biz alırız. Trabzonspora gelmeyi hiçbiri reddetmez
          hemen hemen hepsinin menejeri tanju çolak
          arkadaşım olan armağan kuş'u da kayseri'ye o götürdü
          aslen armağan saydığım oyuncular kadar ekstrem bir futbolcu değil...
          yalnız armağan kuş'un babası adnan kuş...

yalnız turgut konusunda bir sakatlık yaşamaz ve gelişiimini devam ettirirse çok ümitliyim...
          zaten sercan temizyürek'i aldığımız çok fazla konuşuluyor buralarda...

Yorum

• Sercan Trabzonspor'da oynamak istediğini sürekli söylüyor..2 sene önce onun çok iyi bir futbolcu olacağını söylüyorduk hepimiz ama o kendisinden beklenen gelişimi gösteremedi hatta dahada geriledi..Turgut'u bende beğeniyorum birebir görüşmelerimizde oldu ortak arkadaşlarımız vasıtası ile..Ama Samsunspor bu kafayla Bank Asya'dan biraz zor çıkar..Şehir olarak sahip çıkılmıyor takıma..Bedava bilete alışan (ki) bunların arasında bende varım Kimse para verip maça gitmiyor..Yönetim en fazla 8-9 ay dayanıyor sonra basıyor istifayı çünkü en kolay şey istifa etmek..Samsunspor'un çok iyi bir altyapısı var tesisleride çok güzel..Kısaca tam bir futbolcu fabrikası ama bir detay var Türkiye'nin en kötü yönetilen 2 takımından birisi diğeride Beşiktaş..Şu sıralar Samsunspor'un futbol maçlarını izlemiyorum..Samsun Basketbol'da bu sene devrim yaptı bayanlar liginde 2.sırada ama oradada karışıklık var takımın koçu istifa etmiş..Samsun'da spor böyle işte..Taraftar ne yapsın onlarada kızmıyorum takımlarını desteklemek istiyorlar..Bu kadar büyük bir şehrin takımının düştüğü haller beni çok çok üzüyor.
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• beleş bilet olayı kötü işte
              yalnız bu ara okullara bilet bedava veriliyor öğrencileri çekmek için bu da iyiye işaret...
              samsunspor un süpergencinin bir takibe alınması kanımca çok önemli
              bu takımdaki samet ve 9 numara savunmadaki hakan cındık,
              milli takım oyuncuları ve türkiye şampiyonluğunu kazanmış takımın en iyileri...
              a takım dan çok bu oyunculara bir yönelmek lazım
              samet le kayserinin ilgilendiğini de yeni duymaya başladık

Yorum

• Samsunluyum
                Herkim diyorsa Samsunda Trabzonspora Antipati Yok Diye O Arkadaslara Katılmıyorum...
                Antipatinin Ana Nedeni KISKANÇLIK.NOKTA Nedeni Yok...Bu Ordu'da da böyledir

Yorum

• Arkadaşlar Duyumlarıma Göre Böyle Bir Olay Varmış...

Bir SS-TS Maçında SSliler Yanlış Söylemiş Olmim "TS SEN BİZİM KARDEŞİMİZSİN"Gibi Tezahuratta Bulunmuş
                  TS Tarafından da "Hepini O.Ç"Gibi Tezahurat Gelmiş...

Senaryo Diye Düşünüyorum Ama Doğruluk Payını Sormak İstedim Bilgisi Olan Arkadaşlara

Yorum

• Oğuzhan , ben liseye başladığımdada okullara bedava bilet veriyorlardı demek hala veriyorlar Gerçi sınavdan kaçıp , biz maç yerine güneş tutulmasına gitmiştik

Yorum

• İlk olarak ÖmeRReiSs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar Duyumlarıma Göre Böyle Bir Olay Varmış...

Bir SS-TS Maçında SSliler Yanlış Söylemiş Olmim "TS SEN BİZİM KARDEŞİMİZSİN"Gibi Tezahuratta Bulunmuş
                      TS Tarafından da "Hepini O.Ç"Gibi Tezahurat Gelmiş...

Senaryo Diye Düşünüyorum Ama Doğruluk Payını Sormak İstedim Bilgisi Olan Arkadaşlara
                      Her söylenene inanma derim. Onu sana diyen ilk önce Samsunspor stadindaki "Bu stada Ermeni girer, Rum girer, Trabzonspor giremez" seklindeki pankartin hesabini versin. Senin de dedigin gibi Trabzonspor'a karsi o sehirlerde kiskanclik vardir ama tek farkla, sadece o sehirlerde degil, tüm Anadolu kulüplerinde.
                      Selamlar.
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şehir olarak sahip çıkılmıyor takıma..Bedava bilete alışan (ki) bunların arasında bende varım Kimse para verip maça gitmiyor.....................................................................................
                        ...............................................................................................
                        ................................................................................................
                        Samsun'da spor böyle işte..Taraftar ne yapsın onlarada kızmıyorum takımlarını desteklemek istiyorlar..Bu kadar büyük bir şehrin takımının düştüğü haller beni çok çok üzüyor.
                        Ilginc....
                        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• mesele yaklaşım meselesi...
                          emin olun birçok samsunlu ve samsunsporlu buraya gidip yazdıklarımızı okuyor...
                          haklarında iyi yahut kötü fikirleriimizibiliyorlar...
                          bilmukabil biz de onları...
                          üslup farkı herşeyi değiştirebilir biz madem ki anadolu'nun abisiyiz hoşgörü abidesiyiz,
                          bir pankart ve ikili ilişkilerle bu sorunun çözülebileceğine inanıyorum...

Yorum

• İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Her söylenene inanma derim. Onu sana diyen ilk önce Samsunspor stadindaki "Bu stada Ermeni girer, Rum girer, Trabzonspor giremez" seklindeki pankartin hesabini versin. Senin de dedigin gibi Trabzonspor'a karsi o sehirlerde kiskanclik vardir ama tek farkla, sadece o sehirlerde degil, tüm Anadolu kulüplerinde.
                            Selamlar.
                            İnanması Çok Güç Dediğiniz Gibi

Dostluk Kardeşlik Olsa Karadeniz Kluplerinde Bugün Samsun Bank Asyada Olmazdı...

Yorum

• Samsun 3 puana kitlendi

Samsunspor, bugün yaptığı antrenmanla Karşıyaka maçının hazırlıklarını sürdürdü. Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Ercüment Coşkundere yönetiminde yapılan antrenmanda Kırmızı-beyazlı futbolcular, düz koşu ve topla çalışmanın ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Antrenmanda futbolcuların hayli hırslı ve istekli oldukları dikkat çekti.

Antrenmanda sakatlıkları bulunan Burhan Coşkun, Oğuzhan Azgar ve kaleci Cengiz Biçer, takımdan ayrı düz koşu yaptı. Teknik direktör Ercüment Coşkundere, Giresunspor deplasmanında alınan 1-0'lık mağlubiyetle ilgili olarak, maçın genelinde oyunda üstün oynayan tarafın Samsunspor olduğunu söyleyerek, 10 kişi kaldıktan sonra bir anlık konsantre eksikliği nedeniyle rakip takımın bulduğu ve kendileri adına talihsiz son saniye golüyle maçı kaybettiklerini söyledi. Puansız bir şekilde Giresun'dan döndükleri için üzgün olduklarını belirten Coşkundere, bu mağlubiyetle Karşıyaka maçının kendileri adına çok önemli bir duruma geldiğini ve kendi sahalarında oynayacakları Karşıyaka maçına galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını vurguladı.

03.02.2009
                              Kaynak : İHA

Yorum

• 9- SAMSUNSPOR Kulübünün, 01.02.2009 tarihinde oynanan GİRESUNSPOR - SAMSUNSPOR Bank Asya 1. Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
                                Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X