Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burası forum olmasa öyle şeyler yazardım ki neyse ben bu takım taraftarları kadar yavşağını görmedim. Geldiğiniz gibi küme düşersiniz inşallah

Yorum

• alında bize nasıl küfür ediyorlar görün

Yorum

• Bunlar adam değil Bırakın seneye bol bol dayak yerler hem futbolda hem maç çıkışında

Yorum

• Fenere yeni kopek geldi..
          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Rize'de 61. Dakikada ' Şampiyon Trabzonspor ' bağırırken , onlar ; ' İbne Trabzon olamazsın şampiyon ' bağırıyordu. Trabzonspor yönetimi sürekli onlara ' şampiyon , hoşgeldin ' diye mesajlar gönderiyor. Ne yapmaya çalışıyor onuda anlamış değilim. Seneye Trabzonspor taraftarı ne yapacak merak ediyorum.

Bu arada bizim son haftaki deplasmanımıza ' Trabzon ile beraber gelin ' diye mesajda iletmişti.

Tek Kültür İki Şehir Yaşasın Trabzon Rize Kardeşliği !
            Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !

Yorum

• Hoş geldiniz....Yaramazsınız falan ama ben severim sizi....Herkese dik durun kafi...Herkese ama....
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hoş geldiniz....Yaramazsınız falan ama ben severim sizi....Herkese dik durun kafi...Herkese ama....
                Onlar dik durmayı anca bize karşı yapmaya çalışır,onuda biz yıkarız
                Mustafa Yumlu.

Yorum

• umarım geçmiş yıllardaki gibi ist takımlarına karşı dik durur onlarla sevişmek yerine savaşmayı tercih edersiniz

Yorum

• İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    alında bize nasıl küfür ediyorlar görün
                    http://www.facebook.com/video/video....69566&comments
                    Izledim. Kümeden yukariya cikarken sampiyon olmuslar ve bu sevinclerini bile sokaklarda Trabzonspor'a söverek kutluyorlar. Nedir bu pezolarin Trabzonspor düsmanligi? Kiskanclik denen illet demek ki böyle bir sey.
                    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Geldikleri gibi giderler.
                      -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Batuhan Boz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Samsun'lu Trabzonspor'lu? Kaç takım tutuyorsun Allah aşkına? Deviantart'ta Fenerbahçe çalışmaların da var. 3 takım birden mi tutuyorsun? Bırak git Allah aşkına yahu. Trabzonluyum deme, adımızı kirletme..

Seneye sizler için güle güle diyeceğiz Samsun..
                        İyi okursan Samsun'lu Trabzonspor'lu dedim. Yani Samsun'da yaşayan bir Trabzonspor'lu. Herkes Trabzon'da yaşayacak diye birşey yok. Trabzonspor'u destekleyen sadece Trabzon'lular mı var ? Ben Samsun'luyum ve gurur duyuyorum Samsun'umdan güzel şehrimden.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Epey günaha girdim şu videoları izleyerek.
                          Nedir bunların dertleri yahu, gavur yapmaz bunları.
                          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Geldiği gibi düşer inşallah.
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Su Videoları İzledikten Sonra Bu Baslıgı Actıgım İcin Tüm Renkdaslarımdan Özür Diliyorum...

Ve Actıgım Konunun Kapatılmasını İstiyorum...
                              ''Biz de öldük. Ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik."

Yorum

• Biz gurbette bir Samsunlu gördük mü, aaa hemşerim diye seviniriz, Samsunsporlu görsek takdir ederiz, adam İstanbul takımlarını tutmuyor helal olsun deriz ama bu taraftarlarının yaptığı ayıbı anlayamıyorum. Ha o taraftarın büyük çoğunluğu Fenerlilerden oluşuyor orası kesin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X