Burası forum olmasa öyle şeyler yazardım ki neyse ben bu takım taraftarları kadar yavşağını görmedim. Geldiğiniz gibi küme düşersiniz inşallah
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Samsunspor
Daraltma
X
-
Rize'de 61. Dakikada ' Şampiyon Trabzonspor ' bağırırken , onlar ; ' İbne Trabzon olamazsın şampiyon ' bağırıyordu. Trabzonspor yönetimi sürekli onlara ' şampiyon , hoşgeldin ' diye mesajlar gönderiyor. Ne yapmaya çalışıyor onuda anlamış değilim. Seneye Trabzonspor taraftarı ne yapacak merak ediyorum.
Bu arada bizim son haftaki deplasmanımıza ' Trabzon ile beraber gelin ' diye mesajda iletmişti.
Tek Kültür İki Şehir Yaşasın Trabzon Rize Kardeşliği !• Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !
Yorum
-
Hoş geldiniz....Yaramazsınız falan ama ben severim sizi....Herkese dik durun kafi...Herkese ama....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoş geldiniz....Yaramazsınız falan ama ben severim sizi....Herkese dik durun kafi...Herkese ama....Mustafa Yumlu.
Yorum
-
İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealında bize nasıl küfür ediyorlar görün
http://www.facebook.com/video/video....69566&commentsBizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
İlk olarak Batuhan Boz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamsun'lu Trabzonspor'lu? Kaç takım tutuyorsun Allah aşkına? Deviantart'ta Fenerbahçe çalışmaların da var. 3 takım birden mi tutuyorsun? Bırak git Allah aşkına yahu. Trabzonluyum deme, adımızı kirletme..
Seneye sizler için güle güle diyeceğiz Samsun..•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum