Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlginç takım galip teknik adam istifa ediyor...
    ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• karşıyakayı yenmişler tebrikler

(UEFA)

Yorum

• Zaman zaman bizim transfer listemizde olduğu söylenen Sercan Temizyürek iki gol atmış dünkü maçta. İzleyen arkadaşlar bu oyuncu için ne derler? Potansiyelli bir genç olduğu söyleniyor.
        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak sakaryalı.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben samsunsporun bildim bileli istanbul takımlarına çalıştığını görmüşümdür hep .

ve samsunun yerli halkıda trabzonsporu hiç çekemez onların bu 2.inci ligde epey kalmaları umarım akıllarını başlarına getirmiştir ..

kendileri olsun canımı yesinler fakat nedir onların istanbulua ayrıcalık tanıması ve nedir t.s. düşmanlığı anlamış deyilim .
          sen istanbulua kafa tutacağına t.s.ye tutyorsun inş. akıllanmışsındır samsun neden ikinci ligde olduğunu iyi analiz et
          hiçbirşey görmemişsin 40lı yaşlarda olmana rağmen hala peşin yargılı ve ''cahil''sin...
          şahsım adına sizinle aynı takımı desteklemekten utanıyorum...
          biz anadolu'nun abisiyiz velisiyiz, büyüğüyüz diye kendimizi avutup duralım her ne olursa olsun kim istanbul'a birazcık kafa tutmuşsa kafasını ezmedik mi?
          objektif olun biraz
          biz sivas'la ''kanlı bıçaklı''bile olsak Sivas'ın şampiyonluğa oynamasına sevinmeliyiz...
          lakin bu takımın kaptanı çıkmış diyor ki;
          5. şampiyon çıkmaz...
          bu kadar mı küçüldük hani ihtilalci yanımız neden şimdi kartel'in tam göbeğindeyiz...
          yazık günah!!!
          ______

İlk olarak asil suskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          samsunsporun taraftar sitesini iyice inceleyin yapilan yorumlara dikkat edin ve isterseniz üye olup birde trabzonspor basligi acin bakalim baslik kac gün duruyor
          ben denedim bunu süperlig takimlari bölümüne trabzonspor basligi yapdim basligi silinen tek takim trabzonspor. isin üzücü tarafi samsunsporun resmi sitesinin forumu bunu yapan
          bak sevgili arkadaşım kardeşim veya her neysen ,,,
          17 senedir samsundayım ve samsunluyum bundan da en az trabzonlular kadar siz kadar gurur duyuyorum...
          elimden geldiğince deplasmanlara gitmeye çalışıyorum...
          maçları takip ediyorum bu haftaki maça gidemedim,fakat yürekten destekledim ''memleketimin takımı''nı
          ister ''T''yi küçük yazsınlar isterlerse sövsünler umrumda değil.
          onlar ne kadar yanlış düşünüyorsa biz de okadar yanlış düşünüyoruz...
          benim gibi birini bile Trabzonspor'dan soğutaccak kadar da itici konuşuyorsunuz...
          hakeza Samsunspor taratarları da öyle...
          fakat burda büyük olan sahiplenmesi gereken biziz...
          100 kişinin gazıyla TRabzonspor'a söven Samsunsporluların
          kendi gazıyla Samsunpor'A söven TRabzonsporlulardan hiç farkı yok

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Zaman zaman bizim transfer listemizde olduğu söylenen Sercan Temizyürek iki gol atmış dünkü maçta. İzleyen arkadaşlar bu oyuncu için ne derler? Potansiyelli bir genç olduğu söyleniyor.
            Allah izin verirse 2 sene sonra çok farklı yerlerde olacak...
            bu maçı izlemedim ama attığı frikik yüzünden arkadaşlarım başımın etini yediler...

Yorum

• Köktaş: “Aday olmayacağım”
              09 Şubat 2009 / 17:31
              Samsunspor'un 21 Şubat'ta düzenlenecek olan olağan genel kurulunda Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş, başkanlığa yeniden aday olmayacağını açıkladı.
              Mustafa BİLİK/ Haberexen.com

Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş Nuri Asan tesislerinde yaptığı basın açıklamasında Samsunspor Teknik direktörü Ercüment Coşkundere' nin istifasını basından öğrendiğini ifade ederek “ Hocamızla 1,5 saat konuyu görüştüm. Samsunspor söz konusu olduğunda hiç kimsenin duygusal davranmaya hakkı olmadığını düşünüyorum. Ercüment Hocamız bizden süre istedi. Yarına kadar kendisine süre vererek, 21 Şubat'ta yapılacak olan olağan genel kurula kadar görevinin başında kalmasını istedik” şeklinde konuştu.

Ayrıca 21 Şubat'ta yapılacak olan olağan genel kurulda yeniden Samsunspor Başkanlığına aday olmayacağını açıklayan Köktaş “ Samsunspor'un, takımın dağılmaması adına çok paraya ve yardıma ihtiyacı var. İşadamlarından aldığımız destek bitme noktasında. Bu yükü daha fazla taşıyamayacağımızı daha önce ifade ettik. Şehrin dinamikleri bu işe sahip çıkmalı. Takımın önünü açmak adına, çözemeyeceğimiz sorunların başına yeniden gelmemek adına 21 Şubat'ta yapılacak olan olağan genel kurulda aday olmayacağım” dedi.

Samsunsporda işler iyice sarpa sarıyor gibi.
              Fuat Köktaş'a sırf Trabzonlu olduğundan dolayı hakaret edenler onu istemeyenler şimdi onuda kaybetme noktasına gelmişler ne yazık ki.
              Bu gidiş hiç iyi değil. kimsenin elini taşın altına koymadığı dönemde ortaya çıkıp futbolu sevdiği için Samsunsporu sahiplenmiş ama ne yazıkki kimseden destek görmemiş. hatta istemeyenlerde azımsanmayacak sayıda.
              Fuat Köktaşın kaybedeceği bişi olmaz orası ayrı.
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• otuken55,

Bir önceki sayfada renktaslarina bir seyler yazmissin. Adama kalkmis "Cahil" diyorsun. O cahilse sen nesin peki? Kimseye "Cahil" deme hakkin yok, önce bunu ögren.
                Yine ayni adama kalkmis "Seninle ayni takimi tutmaktn utaniyorum" yazmissin. Tutma güzel kardesim.
                Samsunspor taraftarlari, Trabzonspor camiasina resmen sövdükleri zaman onlara da "Sizinle ayni sehirden olmaktan utaniyorum" diyebiliyor musun?
                Samsunspor taraftarlari her türlü her türlü pis cümleyi Trabzonspor caimasi icin sarfettikleri zaman onlara da "Beni Samsunsporlulugumdan sogutuyorsunuz" diyor musun?
                Üyeler kalkmis kendi düsüncelerini yazmislar. Sen onlarin düsünceleri yüzünden onlara "Cahil" deme bir daha.
                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• samsunspor bize sövmeyi bıraktı artık her mac malatyaya sövüyolar

bu söven taraftar gurubuda şirinler denen gurup ve bu gurup samsunspora destek değil resmen köstek bedava bilet alır girer sövmekten baskada birsey yapmazlar.

samsunsporun su durumu icler acısı üzülüyorumben acıkcası

Yorum

• İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    otuken55,

Bir önceki sayfada renktaslarina bir seyler yazmissin. Adama kalkmis "Cahil" diyorsun. O cahilse sen nesin peki? Kimseye "Cahil" deme hakkin yok, önce bunu ögren.
                    Yine ayni adama kalkmis "Seninle ayni takimi tutmaktn utaniyorum" yazmissin. Tutma güzel kardesim.
                    Samsunspor taraftarlari, Trabzonspor camiasina resmen sövdükleri zaman onlara da "Sizinle ayni sehirden olmaktan utaniyorum" diyebiliyor musun?
                    Samsunspor taraftarlari her türlü her türlü pis cümleyi Trabzonspor caimasi icin sarfettikleri zaman onlara da "Beni Samsunsporlulugumdan sogutuyorsunuz" diyor musun?
                    Üyeler kalkmis kendi düsüncelerini yazmislar. Sen onlarin düsünceleri yüzünden onlara "Cahil" deme bir daha.
                    düşüncelerini açıklamak insanları ''kötü''sıfatlara itham etmek değildir...
                    gel gelelim öyleyse ki;
                    tmm ben de aynı karşılığı veriyorum..
                    ''cahil''
                    ayrıca samsunlulara da aynı tepkiyi veriyorum...
                    samsunsporluyum demedim
                    ve fakat destekliyorum...
                    evet bize küfür edildiği zamanda savunuyorum
                    işkembe_i kübradan sallamakla olmuyor yani..

Yorum

• biz olanlari söyledik samsunsporun basarisindan bir yaramiz olmaz karadenizi bütün il ve ilceleri ile beraber seviyoruz gönül isterki karadenizliler daha iyi bir dayanisma icerisine girsin
                      En son asil suskun tarafından düzenlendi; 10.02.2009, 16:33.

Yorum

• İlk olarak otuken55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        düşüncelerini açıklamak insanları ''kötü''sıfatlara itham etmek değildir...
                        gel gelelim öyleyse ki;
                        tmm ben de aynı karşılığı veriyorum..
                        ''cahil''
                        ayrıca samsunlulara da aynı tepkiyi veriyorum...
                        samsunsporluyum demedim
                        ve fakat destekliyorum...
                        evet bize küfür edildiği zamanda savunuyorum
                        işkembe_i kübradan sallamakla olmuyor yani..
                        Yazdigin ile celiskiye düsüyorsun ama, sonucta sen de düsünceni aciklarken bir kisiyi kötü sifatla itham etmissin. Simdi o adam da sana "Cahil" veya daha agir bir sey dese, hosuna gidecek mi?
                        Iskembe-i kübardan sallayan kimseyi göremedim ben. Sen gördün mü?
                        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• gidecek gidecek
                          hoşuma gidecek...

Yorum

• Samsunspor için bizim uşaklar birbirine düşmüş.
                            Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yaptıkları Çok yanlıştı
                              sonuna kadar katılıyorum
                              Trabzonspor Kümeye demenin cezası bu
                              Ama Geri istiyorum Samsunu Süper ligde
                              Ligde XXX takımı olacağına samsun olsun

(XXX yerine bir şey yazamadım ne yazsam alınacaktı belki arkadaşlar)
                              Ewt Samsun Trabzon kümeye dememeliydi ama yine de çıksın Süper lige..
                              İstanbul saltanatını 6 kere yıktık yine yıkacağız.Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZON yazacağız...

Yorum

• bugün staddaydım
                                haftaya ordu deplasmanına da gitmeyi düşünüyorum...
                                turgut doğanşahin gerçekten çok büyük yetenek sağda solda ortada üçlü forvetin ve ortasahanın her yerinde verimliydi bugün
                                manisanın bekleriyle alay etti durdu...
                                transfer etmişiz öyle diyorlar...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X