Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak otuken55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    mesele yaklaşım meselesi...
    emin olun birçok samsunlu ve samsunsporlu buraya gidip yazdıklarımızı okuyor...
    haklarında iyi yahut kötü fikirleriimizibiliyorlar...
    bilmukabil biz de onları...
    üslup farkı herşeyi değiştirebilir biz madem ki anadolu'nun abisiyiz hoşgörü abidesiyiz,
    bir pankart ve ikili ilişkilerle bu sorunun çözülebileceğine inanıyorum...
    samsunsporun taraftar sitesini iyice inceleyin yapilan yorumlara dikkat edin ve isterseniz üye olup birde trabzonspor basligi acin bakalim baslik kac gün duruyor
    ben denedim bunu süperlig takimlari bölümüne trabzonspor basligi yapdim basligi silinen tek takim trabzonspor. isin üzücü tarafi samsunsporun resmi sitesinin forumu bunu yapan

Yorum

• samsunspor resmi sitesinin forumunda yer alan bir baslik
      Bursaspor=2-1=ts
      « : 14 Aralık 2008, 13:03:41 »
      Alıntı bursasoru canı gönülden kutluyorum helal olsun

Ynt: Bursaspor=2-1=ts
      « Yanıtla #3 : 21 Aralık 2008, 12:53:32 »
      Alıntı hakemide tebrik ediyorum o zaman onlarda küme düştüğümüz yıl 10 hafta abartısız hakem hatalarıyla yenildik keyifleri gayet yerindeydi ts yenildimi şekli hiçte önemli değil..

Yorum

• Ateşe olsalar cürümü kadar yer yakarlar ..bizi sevip sevmedikleri umrumda değil .. oralarda takılsınlar baksınlarda LigB'ye düşmesinler bu sene kötü gidiyolar .. Nese Allah kendilerine akıl , fikir ve bol bol mantık versin diyorum ..

Yorum

• İlk olarak asil suskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          samsunspor resmi sitesinin forumunda yer alan bir baslik
          Bursaspor=2-1=ts

Alıntı hakemide tebrik ediyorum o zaman onlarda küme düştüğümüz yıl 10 hafta abartısız hakem hatalarıyla yenildik keyifleri gayet yerindeydi ts yenildimi şekli hiçte önemli değil..
          Simdi olaydaki kinayeye dikkat edin.
          Söz konusu mac Bursaspor ile Trabzonspor arasinda. Samsunspor ile uzaktan yakindan bir iliski yok. Böyle olmasina ragmen Samsunspor taraftarlari "Bursaspor" kelimesinin bas harfini büyük yazarken, birakin Trabzonspor'un ilk harfini büyük yada kücük yazmayi, sadece "ts" diye bir sey yazmislar.

Yazisini alinti yaptigim arkadasimiz da o yaziyi Samsunspor sitesinden almis. Orada Samsunspor küme düserken 10 mac haksiz yere yenildigi ve Trabzonspor'un ise keyfinin yerinde oldugu yaziyor. Samsunspor'a haksizlik yapildi diye oturup aglayacak miydik acaba? Bu onlarin sorunu. Bizim haksizlikla sampiyonlarimiz elimizden alindiginda onlar cok mu üzülmüsler acaba?

Iste böyle yaptiklari icin nefret ediyorum bu kulüpten. Benim gibi milyonlarca Trabzonspor taraftarinin ayni sekilde düsünmesinin sebebi ise yine o taraftarlardir. Cesitli Samsunspor sitelerinde Trabzonspor'a fütursuzca sövülüyor. Yöre insanindan tutunda kulübümüzün basarilarinin saibeli olduguna dair her türlü asagilama yapiliyor.

Insallah bulunduklari yerden daha da asagiya iner ve bir daha hic bir zaman Süper lige cikamazlar. Böyle gerginlik yaratan kulüplerin isi yok ligimizde. Haydi, aynen layik oldugunuz yere, yallaahhhh....
          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• ben samsunsporun bildim bileli istanbul takımlarına çalıştığını görmüşümdür hep .

ve samsunun yerli halkıda trabzonsporu hiç çekemez onların bu 2.inci ligde epey kalmaları umarım akıllarını başlarına getirmiştir ..

kendileri olsun canımı yesinler fakat nedir onların istanbulua ayrıcalık tanıması ve nedir t.s. düşmanlığı anlamış deyilim .
            sen istanbulua kafa tutacağına t.s.ye tutyorsun inş. akıllanmışsındır samsun neden ikinci ligde olduğunu iyi analiz et
            ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

• Bugün Show halı sahada , Fenerbahçe'li , Galatasaray'lı ve Beşiktaş'lı formaların arasında bir tanede olsa Trabzonspor forması görmek hoştu . Teşekkür ediyorum o arkadaşa Hemide Nike'dı

Samsunspor , 94 yılından beri Samsun'da olmama rağmen sempatimi alamamıştır . Hea öyle aşırı negatifte değilim ama ikinci ligde dursunlar işte . Fazla ilgilenmiyorum açıkcası

Yorum

• onlar ikinci ligden birdaha asla çıkamaz bence
                Dallas Mavericks
                .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak asil suskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  samsunspor resmi sitesinin forumunda yer alan bir baslik
                  Bursaspor=2-1=ts

iyiki küme düşmüşsün sen hain samsun sen anadolu takımı olamazsın olsan olsan bizansın çocuğu olursun inş. dahada aşağılara düşersin inş.

samsun bizans çocuğu sana acıyorum birdaha sen süper ligi göremezsin inş.
                  ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

• 2.lig bile fazla Samsun a ama olsun idare etsinler

Yorum

• İlk olarak otuken55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      mesele yaklaşım meselesi...
                      emin olun birçok samsunlu ve samsunsporlu buraya gidip yazdıklarımızı okuyor...
                      haklarında iyi yahut kötü fikirleriimizibiliyorlar...
                      bilmukabil biz de onları...
                      üslup farkı herşeyi değiştirebilir biz madem ki anadolu'nun abisiyiz hoşgörü abidesiyiz,
                      bir pankart ve ikili ilişkilerle bu sorunun çözülebileceğine inanıyorum...
                      seni bu yorumundan ve hüsnü zannından dolayı tebrik ederim kıymetli kardeşim

fakat senin söylediğin meseliyi anlayacak fikir kapasitesine sahip değil samsun taraftarı ben onların bu düşmanlıklarını zaten anlayabilmiş değilim
                      bizansla uğraşacaklarına bizimle uğraşıyorlar yürekleri bizansa yetmiyor heralde ama trabzonspor sert kaya bunu anlamış olmaları lazım ama neeerdee . onlara 2.inci lig daha fazla yakışıyor umarım oradan hiç çıkmazlar.
                      ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

• En kısa zamanda TSL'de görmeyi arzu ediyorum. Samsunspor'a yakışanda budur...

Arkadaşlar, sizce sayıları bir elin parmaklarını belki geçebilecek olan TS düşmanı gibi görünen ve olan Samsunsporlu arkadaşlar yüzünden komşu kulübümüze düşman gözle bakmaya değer mi? Değmez elbet.

Genel olarak değerlendirelim, Samsunspor'un bizimle uğraşacak takati yok, bunu herkes biliyor. Şanlı kulübün büyük taraftarı olarak bunları görmezden gelmeliyiz. Mantıklı olan da bu.
                        avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• kin besleyen yorumlarin hic kimseye hayri yokdur

Yorum

• samsun 2 karsiyaki 1
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• aslanlarim benim

böyle devam...

idaada samsuna vermistim zaten ama kaybettim daha önceden...

seneye insallah daha yukarda oluruz
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Samsunspor'da şok istifa!

Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere istifa etti.
                                Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere Karşıyaka maçının ardından yaptığı basın açıklamasıyla görevinden istifa ettiğini açıkladı. Coşkundere, istifa gerekçesini hafta içinde açıklayacağını söyledi.

Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, Karşıyaka maçı sonrası basın açıklaması yaptı. Coşkundere, iyi bir oyun sergilediklerini ve haklı bir galibiyet aldıkları belirtterek, "Bu saatten sonra Samsunspor'la çalışmayı düşünmüyorum. Samsunpor'da yaşadığımız ortamı bizimle beraber çalışanlar iyi biliyor. Samsunsopor'a bundan sonraki bölüm için başarılar diliyorum" dedi.

Teknik Direktör Ercüment Coşkundere, istifa gerekçelerini ise hafta içinde düzenleyeceği basın toplantısıyla açıklayacağını söyledi.
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X