Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu hafta ne yaptı Samsun?

(UEFA)

Yorum

• Samsunda Doğdum Samsunda Yasıyorum Aslen Trabzonluyum

Samsunun Yerlisi Yok Çogunlugu Trabzon Kökenli Ama Asimile Olanlar Da Çogunlukta...

Önemsenmeyecek Bir Trabzonspor Aleyhtarı Olanlar Taraftar Grubu Var.Fare Dağa Küsmüş Dağın Haberi Yok Misali...

Sırf Bu Yuzden Samsunsporu Desteklemiyorum...Ya Birlik Ol Ya Da Def-ol

Yorum

• samsun 1-0 kazanmış
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• volkahnçekiç attı
          1-0 galip geldi
          haftaya ordu maçını da alırsa ciddi anlamda potaya girecek

Yorum

• İlk olarak ÖmeRReiSs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Samsunda Doğdum Samsunda Yasıyorum Aslen Trabzonluyum

Samsunun Yerlisi Yok Çogunlugu Trabzon Kökenli Ama Asimile Olanlar Da Çogunlukta...

Önemsenmeyecek Bir Trabzonspor Aleyhtarı Olanlar Taraftar Grubu Var.Fare Dağa Küsmüş Dağın Haberi Yok Misali...

Sırf Bu Yuzden Samsunsporu Desteklemiyorum...Ya Birlik Ol Ya Da Def-ol
            Ben de o yüzden desteklemiyorum. Sev beni seveyim seni.
            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Samsun samanalevi gibi birden yanıp birden sönüyor şimdi Manisa'yı yendi yine Süper lige döneceklerini iddaa ediyorlar..Fazla değil 1 ay sonra küme düşmemek için oynama durumuna gelirler..İstikrarsızlığın kitabını yazdı bu takım..
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• bölücü müsün kardeşim
                evinde uzun süredir yenilemiyor ve çok iyi top oynuyor...
                serkan aykut gitti gideli takımda bir toparlanma var
                bu arada fenerbahçe'yi yenen sbk'yı da tebrik ediyoruz...

Yorum

• ligin sondan 3. sıradakiyle sadece 8 puan fark var. ama arada çok takım var. samsunspor istesede düşemez diğerleri fırsat vermez heralde. bu 8 puan avantajı iyi değerlendirmeleri gerek.
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Samsun'da SamsunSpor'lular iş başında ! SamsunSporlu Taraftarların Protesto Video'su..
                    binlerce Samsunsporlu Samsun büyükşehir belediyesi önüne geldi...

Yorum

• kalabalık gitmişler belediye'ye lakin çoğu reşit değil

Yorum

• Samsunspor taraftarı şehirin ileri gelenlerinden destek beklemekte çok haklılar.
                        Buraya kadar herşey normal.

Ama bu protesto bana tuhaf geldi. Hiçbir belediye başkanının bu desteği yapmak gibi bir zorunluluğu yokki. bu işler gönül işi.
                        Belediye başkanları destek vermiyorsa gerekirse seçim zamanı oylar ile tepkini koyarsın.

''Yusuf Ziya Yılmaz’ın kulübü sahipsiz bıraktığını....Acilen Samsunspor’a el atmasını bekliyoruz....''
                        Samsunspor Camiasının önde gelenleri hatta eski başkanları neden olaya müdahale etmiyorlar. bu görev önce onlara düşer.

Yapılan protesto dışarıdan bakınca zorla para istemek gibi birşey olarak görünüyor . dediğim gibi bu işler Gönül işi.
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Samsunspor taraftarı şehirin ileri gelenlerinden destek beklemekte çok haklılar.
                          Buraya kadar herşey normal.

Ama bu protesto bana tuhaf geldi. Hiçbir belediye başkanının bu desteği yapmak gibi bir zorunluluğu yokki. bu işler gönül işi.

Yapılan protesto dışarıdan bakınca zorla para istemek gibi birşey olarak görünüyor . dediğim gibi bu işler Gönül işi.

Belediye baskanlarının gorevlerinden biride budur !

''Belde halkının huzur, esenlik, sağlık ve mutluluğu için gereken önlemleri almak.''

Samsunspor taraftari mutlu degil. o kadar!

Yorum

• Belediyelerin asli görevi bu değildir.
                            ha destek çıkar yardım ederse bunada kimse yok demez.
                            Ama bu yardım etmek zorunluymuş gibi lanse etmek doğru değil.
                            Sanki herkes elini taşın altına koymuş bi kabahatli Samsun Belediyesi olmuş gibi ...
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

Belediyelerin asli görevi bu değildir.
                              Sanki herkes elini taşın altına koymuş bi kabahatli Samsun Belediyesi olmuş gibi ...
                              abi seçim öncesi afilli seçim arabalarının üstünde vaat etmeyecekler o zaman...
                              şimdi biliyor rakibi yok,uğraşmıyor taraftarla kluple...
                              ayrıca neden 3 mesajımdan birisi siliniyor

Yorum

Belediyelerin asli görevi bu değildir.

Bir Belediye baskanı Samsunspor' a saglanmak istenen destege engel olmamalı , destek olmalı . Herseyden kacmakla olmaz. Bir SAMSUNSPOR taraftarı olarak daha ne yapılması gerekiyor? Hadi SAMSUNSPOR uma yardım etmiyorsun SBK(SAMSUN basket) nın ne gunahı var... Fenerbahçeyi pesine Çankayayi yeniyorsun mac fazlasıyla lidersin... Futbol takımının ıcerde yenmedigi takım yok. Desene yzy sen Basarı ıstemiyorsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X