Bu hafta ne yaptı Samsun?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Samsunspor
Daraltma
X
-
-
Samsunda Doğdum Samsunda Yasıyorum Aslen Trabzonluyum
Samsunun Yerlisi Yok Çogunlugu Trabzon Kökenli Ama Asimile Olanlar Da Çogunlukta...
Önemsenmeyecek Bir Trabzonspor Aleyhtarı Olanlar Taraftar Grubu Var.Fare Dağa Küsmüş Dağın Haberi Yok Misali...
Sırf Bu Yuzden Samsunsporu Desteklemiyorum...Ya Birlik Ol Ya Da Def-ol
Yorum
-
İlk olarak ÖmeRReiSs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamsunda Doğdum Samsunda Yasıyorum Aslen Trabzonluyum
Samsunun Yerlisi Yok Çogunlugu Trabzon Kökenli Ama Asimile Olanlar Da Çogunlukta...
Önemsenmeyecek Bir Trabzonspor Aleyhtarı Olanlar Taraftar Grubu Var.Fare Dağa Küsmüş Dağın Haberi Yok Misali...
Sırf Bu Yuzden Samsunsporu Desteklemiyorum...Ya Birlik Ol Ya Da Def-olBizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
Samsun samanalevi gibi birden yanıp birden sönüyor şimdi Manisa'yı yendi yine Süper lige döneceklerini iddaa ediyorlar..Fazla değil 1 ay sonra küme düşmemek için oynama durumuna gelirler..İstikrarsızlığın kitabını yazdı bu takım..DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
ligin sondan 3. sıradakiyle sadece 8 puan fark var. ama arada çok takım var. samsunspor istesede düşemez diğerleri fırsat vermez heralde. bu 8 puan avantajı iyi değerlendirmeleri gerek.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Samsunspor taraftarı şehirin ileri gelenlerinden destek beklemekte çok haklılar.
Buraya kadar herşey normal.
Ama bu protesto bana tuhaf geldi. Hiçbir belediye başkanının bu desteği yapmak gibi bir zorunluluğu yokki. bu işler gönül işi.
Belediye başkanları destek vermiyorsa gerekirse seçim zamanı oylar ile tepkini koyarsın.
''Yusuf Ziya Yılmaz’ın kulübü sahipsiz bıraktığını....Acilen Samsunspor’a el atmasını bekliyoruz....''
Samsunspor Camiasının önde gelenleri hatta eski başkanları neden olaya müdahale etmiyorlar. bu görev önce onlara düşer.
Yapılan protesto dışarıdan bakınca zorla para istemek gibi birşey olarak görünüyor . dediğim gibi bu işler Gönül işi.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamsunspor taraftarı şehirin ileri gelenlerinden destek beklemekte çok haklılar.
Buraya kadar herşey normal.
Ama bu protesto bana tuhaf geldi. Hiçbir belediye başkanının bu desteği yapmak gibi bir zorunluluğu yokki. bu işler gönül işi.
Yapılan protesto dışarıdan bakınca zorla para istemek gibi birşey olarak görünüyor . dediğim gibi bu işler Gönül işi.
Belediye baskanlarının gorevlerinden biride budur !
''Belde halkının huzur, esenlik, sağlık ve mutluluğu için gereken önlemleri almak.''
Samsunspor taraftari mutlu degil. o kadar!
Yorum
-
Belediyelerin asli görevi bu değildir.
ha destek çıkar yardım ederse bunada kimse yok demez.
Ama bu yardım etmek zorunluymuş gibi lanse etmek doğru değil.
Sanki herkes elini taşın altına koymuş bi kabahatli Samsun Belediyesi olmuş gibi ...2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelediyelerin asli görevi bu değildir.
Sanki herkes elini taşın altına koymuş bi kabahatli Samsun Belediyesi olmuş gibi ...
şimdi biliyor rakibi yok,uğraşmıyor taraftarla kluple...
ayrıca neden 3 mesajımdan birisi siliniyor
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelediyelerin asli görevi bu değildir.
Sanki herkes elini taşın altına koymuş bi kabahatli Samsun Belediyesi olmuş gibi ...
Bir Belediye baskanı Samsunspor' a saglanmak istenen destege engel olmamalı , destek olmalı . Herseyden kacmakla olmaz. Bir SAMSUNSPOR taraftarı olarak daha ne yapılması gerekiyor? Hadi SAMSUNSPOR uma yardım etmiyorsun SBK(SAMSUN basket) nın ne gunahı var... Fenerbahçeyi pesine Çankayayi yeniyorsun mac fazlasıyla lidersin... Futbol takımının ıcerde yenmedigi takım yok. Desene yzy sen Basarı ıstemiyorsun.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum