Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Samsunun taraftarını savunma bize hic biri cebinden para cıkarıp vermiyo. Ama koltukları iyi söküyolar.
    ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Tuğçe55 nickli arkadaş eğer sen bayansan bende Astronotum.

Yorum

• Bu daha inandırıcı Muhammed.
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Tuğçe hala çizilmedi ama

Yorum

• Ali gittin ama ben bi not ekliyeyim boşver Ali'yi Tugçe daha çok yakışmış cidden bak

Yorum

• Neyse bu konu da burda kapandı.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Yorum

• Kendi çapımızda eğlenelim öyle mi

Neyse ya, Halit'in dediği gibi, biz bize yakışanı yapıp iyi niyetli davrandık ama anlamasını bilene.

Samsunspor'a Bank Asya liginde başarılar.
                  hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    iyi sallıyosun ha. sizin okadar taraftarınız yok ki ))
                    Abi sanki abartmışsın Samsunsporun onbinden fazla taraftarı var ..

Burda Samsunluların da olduğunu unutmayalım her ne kadar fanatik Trabzonsporlu olsak da Samsunspor memleketimizin takımı onada desteğimizi yeterince vermeye çalışıyoruz..
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Lazigo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Forumlar'da Trabzonspora hakaret etmiyen hor görülüyor. Trabzonspora hakaret etmek, bir nevi senin üyelik kartindir forumlar'da. Ben anlatmaktan biktim, onlar küfretmekten bikmadi. Zaten baya bir zamandir da yazmiyorum, yazsam polemik olacak cünkü

Sadece takip ederim, ama Trabzon fobilerini görmemek gercekten cok zor. Orduyu zaten sevmezler, Giresuna düsmandirlar ve simdi yeni moda Rizespor düsmanligi basladi.

Tebrik etmek gerekir, yakinda Sivas, Urfa, Antep, Izmir, Bursa ve Adana düsmanligi da baslar, sonra bir bakmissin Samsun bütün Türkiyeye karsi.

Fakat sunu söylemek gerekir, gercekci düsünmezler, hayal dünyalarinda yasarlar ve Trabzona en cok küfreden Carsambalilardir!
                      Birincisi genelleme yapmayalım ben Çarşambalıyım ve fanatik bir şekilde de Trabzonsporluyum ayrıca benim yakın çevrem,akrabalarım en az benim kadar Trabzonsporludur acaba kaç tane Çarşambalı tanıyosunuz merak ettim anlaşılan o ki Çarşambalılarla ters düşmüşsünüz bunu genelleme yaparaktan konuşmanız gerçekten çok üzücü..

Sahi bu taraftar yıllardır hayal dünyasında yaşamıyomu..?
                      En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 17.09.2009, 15:43.

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi sanki abartmışsın Samsunsporun onbinden fazla taraftarı var ..

Burda Samsunluların da olduğunu unutmayalım her ne kadar fanatik Trabzonsporlu olsak da Samsunspor memleketimizin takımı onada desteğimizi yeterince vermeye çalışıyoruz..
                        Samsunsporun 10 tane taraftarı yok

Bilete 1 milyon verip girme yerine şeref tribünün önüne gidip küfür eden, bedava bilet isteyen adam taraftar olamaz
                        En son Ömer Kaya tarafından düzenlendi; 17.09.2009, 17:30.

Yorum

• İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Samsunsporun 10 tane taraftarı yok

Bilete 1 milyon verip girme yerine şeref tribünün önüne gidip küfür eden, bedava bilet isteyen adam taraftar olamaz
                          Doğru söze ne hacet takım zaten kötü gidiyo birde taraftar böyle yaparsa yazık hemde çok yazık...

Yorum

• İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Haha Bu ne Samsunlular bence susun

Yorum

• Samsun'a sıra gelene kadar nicelerinin susması gerek acaba?
                              Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Durduk yere Rizeli arkadaşa neden laf atıyorsun ki?
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X