Samsunun taraftarını savunma bize hic biri cebinden para cıkarıp vermiyo. Ama koltukları iyi söküyolar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Samsunspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi sallıyosun ha. sizin okadar taraftarınız yok ki))
Burda Samsunluların da olduğunu unutmayalım her ne kadar fanatik Trabzonsporlu olsak da Samsunspor memleketimizin takımı onada desteğimizi yeterince vermeye çalışıyoruz.."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak Lazigo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumlar'da Trabzonspora hakaret etmiyen hor görülüyor. Trabzonspora hakaret etmek, bir nevi senin üyelik kartindir forumlar'da. Ben anlatmaktan biktim, onlar küfretmekten bikmadi. Zaten baya bir zamandir da yazmiyorum, yazsam polemik olacak cünkü
Sadece takip ederim, ama Trabzon fobilerini görmemek gercekten cok zor. Orduyu zaten sevmezler, Giresuna düsmandirlar ve simdi yeni moda Rizespor düsmanligi basladi.
Tebrik etmek gerekir, yakinda Sivas, Urfa, Antep, Izmir, Bursa ve Adana düsmanligi da baslar, sonra bir bakmissin Samsun bütün Türkiyeye karsi.
Fakat sunu söylemek gerekir, gercekci düsünmezler, hayal dünyalarinda yasarlar ve Trabzona en cok küfreden Carsambalilardir!
Sahi bu taraftar yıllardır hayal dünyasında yaşamıyomu..?En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 17.09.2009, 15:43."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi sanki abartmışsın Samsunsporun onbinden fazla taraftarı var ..
Burda Samsunluların da olduğunu unutmayalım her ne kadar fanatik Trabzonsporlu olsak da Samsunspor memleketimizin takımı onada desteğimizi yeterince vermeye çalışıyoruz..
Bilete 1 milyon verip girme yerine şeref tribünün önüne gidip küfür eden, bedava bilet isteyen adam taraftar olamazEn son Ömer Kaya tarafından düzenlendi; 17.09.2009, 17:30.
Yorum
-
İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamsunsporun 10 tane taraftarı yok
Bilete 1 milyon verip girme yerine şeref tribünün önüne gidip küfür eden, bedava bilet isteyen adam taraftar olamaz"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum