Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• vatanımız bayrağımız devletimize sahip cıkalım dışarda samsun trabzon bölünmez parça maç muhabbetleri olur ama hepimiz kardeşiz sonuna kadar TÜRKİYE için

Yorum

• bizlerde farklı bir şey söylemedik hiç.
      ama işin içine maç muhabbeti girince sinirleniyorsunuz. biz rahatız sıkıntımız yok hiç
      iyi geceler.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Samsunspor un süper lige çıkmasını çok isterim. Samsun_Trabzonspor maçlarına gidiyorduk yakınca iyi oluyordu.

Yorum

• ne kötüsün Kamil abi. yakın diye istiyosun. yoksa istemezdin öylemi
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Yok burçak gittiğim maçlarda hep galip geldik. Birde tezahuratımız vardı. Polisler bile çok gülüyordu

Yorum

• Kamil abi etma bak merak ettim şimdi o tezahüratı msn de yada özel mesajla gönderirsin bana
              Galip gelme konusunda doğruda yine tuttururlar yenip hep bizi küme düşürdünüz diye. boşver böyle iyi.
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yok burçak gittiğim maçlarda hep galip geldik. Birde tezahuratımız vardı. Polisler bile çok gülüyordu
                Merak Ettim Kamil abi

Yorum

• yok söylemem zaten. ikili polamiğe girmek istemem.

Yorum

• Burçağa gönderdim

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Burçağa gönderdim
                      Hayatımda En çok güldüğüm gündür Samsunspor maçları

Mehmet yılmaz bile gol atardı
                      En son Ömer Kaya tarafından düzenlendi; 17.09.2009, 00:47.

Yorum

• Yazılanları okudumda tam bir arbede yaşanmış burda ama şunuda söyleyeyim okuduklarımdan bayağı zevk aldım...
                        ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Trabzon Karadenizsporla takılın ilk önce. Sonra Süperlige çıkınca Trabzonspora kafa tutarsınız. Ama öncelik kendi liginiz. Ben göremem ama yaşım yeter mi bilmem

Tolerans gösterdik tepemize çıktınız. Bulunduğun forum TRABZONSPOR forumu.

Yorum

• Son birkaç gündür azdı bunlar yaa.. Facebook'ta falan da sallıyorlardı şimdide forumumuzu ziyaret etmişler... Her ne kadar dünkü ateşli sohbetleri kaçırsamda diğer arkadaşlara iyi bir eğlence çıkmış ama
                            TRABZON için 3G = Gıymalı, Guymak, Gaygana

BMN - SAMSUN

Yorum

• hatun isminin arkasına saklanan ve sitede barınamaya çalışan klasik kaçak tiplemesi

yazık ççç
                              Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak tugçe55 tarafından gönderildi
                                vallaha eğlenen ben oldum öle sallıyonuz ki
                                Daha sallanacak çok şey var

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X