Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bizi zaten kimse sevmiyor nedense Ordu da okuduğum dönemlerdede hep bana bizi siz düşürdünüz derlerdi ne alakaysa. . rize öyle der giresun öyle der. sanki bizle oynayana kadar hiç kimseye kaybetmemişler. Trabzonspor onları düşürmüş gibi. yani 3 puan versek dost mu olacaktık . böyle dostluk olmasın.
    ama es es için genel kanım taraftar profilleri iyi. Şehir olarak takımlarına sahip çıkan bir yer. umarım en kısa zamanda dönerler Süper lige.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Selam;

Ben Eskişehir'lilerden bu tip bir yakınmayı o tarihte bile duymadım!!!Yine de küme düşen bir takımı 6 golle uğurlamak hoş da değil...Forever haklı,çevre iller ayaklarına diken batsa kusuru bize buluyor...Samsun'da yaşıyorum ve burada yıllardır bitmeyen geyiktir "bizi Trabzon düşürdü"...Oyuncuları kiralarken bu durumu gözönüne almalıyız..Öncelik bence mutlaka çevre illerde olmalı sempatiyi ve işbirliğini arttırmak için...Biz iyiliği yapalım halik bilmezse denize atarız....
      İyi oyuncu maç,büyük oyuncu şampiyonluk kazandırır. M.J.

Yorum

• hainlik yapanları denize atarken ayağına da taş bağlamalıyız. yüzme bilen vardır
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak liginefendisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Selam;

Ben Eskişehir'lilerden bu tip bir yakınmayı o tarihte bile duymadım!!!Yine de küme düşen bir takımı 6 golle uğurlamak hoş da değil...Forever haklı,çevre iller ayaklarına diken batsa kusuru bize buluyor...Samsun'da yaşıyorum ve burada yıllardır bitmeyen geyiktir "bizi Trabzon düşürdü"...Oyuncuları kiralarken bu durumu gözönüne almalıyız..Öncelik bence mutlaka çevre illerde olmalı sempatiyi ve işbirliğini arttırmak için...Biz iyiliği yapalım halik bilmezse denize atarız....
          ben zaten hiç gitmediğimi belirttim, sadece oralı arkadaşlarımdan duyduğum bu
          Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• arkadaşlar o mac 6-1 deil 7-1 di.şotanın gol kralı olmasında önemli bir payı vardır o macın..ben eskişehirde okuyorum,taraftar profili iyi eskişehirin.son zamanlarda biraz bozulma olsa da,trabzndan sonra gördügüm en cok sehrıne sahip cıkan iki takımdan biri,digeri bursa.bu hafta sebatla oynayacaklar,gönlüm sebattan yana ama es es de kazansa cok üzülmem..küme düşürme mevzusuna gelince,bizi siz düşürdünüz diyen takımlar ne kadar aciz olduklarını gösteriyor bence.
            1461!

Yorum

• Eskişehirspor dolu dolu geliyor. budefa şanslarını kaçırmazlar umarım.
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Coşkun Birdal , her hafta atıyormuş. Fanatik bir EsEsli arkadaşım var. Okulda her hafta anlatıyor
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Coşkun Birdal , her hafta atıyormuş. Fanatik bir EsEsli arkadaşım var. Okulda her hafta anlatıyor

adam döktürüyor valla...

(UEFA)

Yorum

• Eskişehir bu sene çıkar gibime geliyo yakışır süper lig Es - Es ' e

Yorum

• umarim EsEs eski günlerine döner, 1. Lig'de görmek istiyoruz onlari...
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• ___________________
                        En son pReN@_61 tarafından düzenlendi; 20.05.2008, 18:03. Sebep: Boluu

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak onurkaradeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          abi varya su resimleri görünce deli oluyorum o stad da ne günlerim geçti bee ne takimlari dize getirmistik orda basta sakarya olmak üzere[img]smileys/smiley19.gif[/img]ahh kizlicikli ahh [img]smileys/smiley19.gif[/img]
                          İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Onur sen Es-Es'te mi oynuyordun?
                          İlk olarak onurkaradeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          evet abi[img]smileys/smiley9.gif[/img]
                          bende diyorum neden bu adamlar çıkamıyorlar süper lig e diye

Yorum

• bugun erciyesle berabere kaldı eses..cıkar inşallh hakediyorlar..eskişehirden selam trabzonuma
                            1461!

Yorum

• Aradan 4 ay geçmiş. haftalarca Liderlik koltuğunda kalıp Süperlig içi,n oldukça umutlanan EsEs düşüşe geçip 4. sıraya gerilemiş. Liderle arasında hala 3 puan var ama. kaybedilmiş birşey yok yani..
                              fakat kimsenin son haftalarda oynadıkları futboldan ümidi kalmamış. EsEs adına asıl tehlike bu. Bu kadar yaklaştıkları süperlige busenede çıkamazlarsa 2. Lig A nın demirbaşlarından denmeye başlanır artık.
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Hakettiler bu düşüşü Burçak abi.

Göndermeyeceklerdi Metin Diyadin'i. Sergen'in kaprisleri yüzünden teknik direktörü gönderirsen olacağı budur.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Yükleniyor...
                                X