O sampiyonlugu kaçirmasalardi belki de ben ve benim gibi Trabzonlu olmayip da Trabzonspor'u tutan arkadaslar Eskisehirspor'lu olacaklardi.. Umarim eski günlerine dönrler ve anadolu'nun 2. ihtilalini yapmak onlara nasip onlar.. Onlara yakisir..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eskişehirspor
Daraltma
X
-
İlk olarak onurkaradeniz tarafından gönderildiabi varya su resimleri görünce deli oluyorum o stad da ne günlerim geçti bee ne takimlari dize getirmistik orda basta sakarya olmak üzere[img]smileys/smiley19.gif[/img]ahh kizlicikli ahh [img]smileys/smiley19.gif[/img]
Onur sen Es-Es'te mi oynuyordun?Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" UNABLE="on" width="100%">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">
Evet 96 yilinin sinir bozucu iki olayi 1- Trabzonun sampiyon olmamasi 2-es es lerin küme düsmesi..
En sevdigim ve takdir ettigim anadolu klübü,son yillarda kipirdanmalar var umarim tekrar süper lige merhaba derler....</TD></TR>
<TR UNABLE="on" hb_tag="1">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
Yorum
-
es-esi özledik...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Dk. 11 Siirt 0 ESES 1
Dk. 28 Siirt 1 ESES 1 (Siirt'in golü Penalti)
Dk. 35 Siirt 1 ESES 2
Dk. 60 Siirt 2 ESES 2
Dk. 82 Siirt 2 ESES 3
Dk. 90 Siirt 3 ESES 3 (Siirt'in 2. penaltisi)
2. Lig B Kategorisi Yükselme Grubu Puan Durumu
1- Kasimpasaspor 21
2- ESES 20
3- Gençlerbirligi Asas 19
4- K. Marasspor13
Ilk iki direk çikacak, çikacak 3. takim play-off'tan gelecek.
Play-off'ta 3, 4, 5, 6, 7, 8'nci takımlar oynayacak.Edited by: simal yildiziTrabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
Yorum