Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oguz Sabankay kaliteli futbolcu. Faydasi olacaktir Es-Es'e. Diger transferleri tanimiyorum
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Evet Oğuz çok iyi oyuncu olacak ilerde sabredilmesi gerek.Bu arada Ronaldinho nerde?
      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Yaa Lİg Baslayacak Daha EskİŞehİrİn Bİ Tane Dogru Durust Adam Aldigini Gormedİk.bu Sene Asansor Takim Olmaya Adaylar.dÜŞmezlerse BÜyÜk SÜprİz Olur.ayrica Riza Calimbaydanda Bİ Cacik Olmaz..eskİŞehİr Metİn Dİyadİn İle Devam Etmelİydİ.yanlis Yapti
        √ OKAN™ 1987

Yorum

• okanizm kardeşim çoook duyduk biz o sözleri yok ESES metin diyadini bırakmasaydı şöyle olurdu böyle olurdu , yok play offtan çıkamaz diyenler bile oldu.. şimdi onu diyinler nerdeler neden hiç ağızlarını açmıyolar bilmiyorum.Rıza ÇALIMBAY'danda bi cacık olmaz demişsin metin diyadinden olurmuydu ??? madem olacaktı neden rize'ye gitti???? Ayrıca aldığımız futbolcular yürekleriyle oynayan adamlar istersen videolarını izlersin internetten.ben işkembeden sallamıyorum bildiğim için söylüyorum.Birde süper lige yeni çıkmış bi ekipten çokta kaliteli futbolcuları alması beklenemez.bu ligte antalya denizli konya varken biz küme düşmeyiz.. tabi hiç bi zaman büyük konuşmamak gerek ama şuan onların durumu bizden daha vahim
          EFSANE GERİ DÖNDÜ... Trabzonspor'a yeni sezonda yürekten başarılar...

Yorum

• bu sene destekleyeceği takımların başında geliyor azcık ts'ye de benzetiyorum.Spor sitelerindeki yorumlarda bize destek verdikleri için onları da kutlarım
            Trabzon SK 1967
            #8 Adam Maher

Yorum

• inşaallah bu sene şampiyonluğa ulaşırsınız seneyede biz

Yorum

• Es Es'in gözü transferde

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 6 transfer daha yapmak istediklerini söyledi.
                Bolu'nun Gerede ilçesinde kamp yapan Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Eskişehirspor, Avusturya'ya gitmeye hazırlanıyor.

Gerede kampını değerlendiren teknik direktör Rıza Çalımbay, kampın her açıdan çok iyi geçtiğini ifade ederek, "Çalışma şartları her açıdan mükemmel. Ancak dezavantajımız, kamp sezonunu biraz erken açmamız oldu. Ligin en çok transfer yapan takımlarından biri sayılırız ama halen 6 eksiğimiz var. Bu transferleri de gerçekleştirmeye çalışacağız. Maç bölümlerine Avusturya'da hazırlanacağız. Hem lige hazırlık açısından hem de uyum sağlanması açısından Avusturya kampının çok iyi olacağını düşünüyorum. Oynayacağımız özel maçların hiç önemi yok. Sonuçlarının da önemi yok. Bizim için önemli olan lige kadar hazırlanmaktır. Avusturya'da 4, Türkiye'de ise 2 hazırlık maçı yapacağız. Bu sayede lige hazır bir hale geleceğiz" ifadelerine yer verdi.
                Kampta 4 yabancı futbolcunun bulunduğunu ifade eden Çalımbay, "4'ü de seyredip aldığımız oyuncular. Hepsinden de memnunuz. Biz transferlerimizi yaparken hem bugünü hem de yarını düşünerek yaptık. Ama 2 tane orta sahaya, 1 tane sol tarafa oyuncu almamız lazım ve forvete çok iyi bir oyuncu almamız gerekiyor. 6 tane daha oyuncu alıp transferi kapatmayı düşünüyoruz" diye konuştu.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• kardeş takım eskişehire başarılar

körf es_es

Yorum

• sağolasın sizede

Yorum

• Aslen Trabzon'luyum ancak, Eskişehir'de doğdum büyüdüm. İkametim istanbul. Trabzon'nun ve EsEs in İstanbul'daki maçlarını kaçırmam. Kalbimin diğer yarısında her zaman Eskişehirspor vardır. 96 dan beri çekilen özlem nihayet bitti. Şükürler olsun ESES süper ligde. Ancak şu saatten sonra çok dikkat edilmelidir. Eğer ESES ligde tutunabilirse ne ala ancak tutunamaz da düşerse süper lig yolu çok uzaklaşır.

Takımın taraftar kaygısı yok hermaç 20.000 kişiye oynayacak ve deplasmanlara en az 2000-3000 kişi gidecek. ESES taraftarını zaten kimse tartışamaz. Lakin şu bilinmelidir ki yönetimin ince eleyip sık dokuması lazım. Akıllı adımlar atılması lazım. Bu sezon ESES için çok önemlidir.

Yakışanda ESES in süper ligde kalıcı olmasıdır.

İstabul saltanatına ancak Trabzon ve EsEs gibi bünyesinde kolay kolay 3 istabul takımını barındırmayan şehir takımları yıkar.

Ne mutluki bana İstanbul'a kök söktüren 2 takımım var.
                      En son Umut ÖZTÜRK tarafından düzenlendi; 17.07.2008, 14:36.
                      TRABZONSPOR

TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)

Yorum

• valla yönetim pekte akıllı adımlar atmıyo gibi

Yorum

• eskisehirspor bu ligde kalici olmalidir.
                          türk futbolunun eskisehir gibi sehir takimlarina ihtiyaci var.
                          ama es esin transferde simdiye kadar olumlu adimlar attigini söyleyemem.
                          bu gidisle isleri cok zor olacak.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Eskişehirspor ligde asansör takım olacak gibi görünüyor.Yalnız seyirci avantajını çok iyi kullanırsa işler değişir.

Yorum

• serkan adamım ya çok hırslı bir adamdır inşallah başarılı sezon geçirir eses'de
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• ne oldu Dahmane kesin olarak bitti mi?
                                Rock is life...

Yorum

Yükleniyor...
                                X