Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emre1965 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Öncelikle herkese merhaba.Ben ankara da yaşayan bir ESES taraftarıyım.Yaşım genç olduğundan ESES-TS taraftarı arasında yaşanmış olayları pek bilmem.Bildiğim bir şey varsa o da TS'nin kazanmaya ihtiyacı olmadığı bir maçta bizi gol yağmuruna tuttuğudur.Ama duyduğum kadarıyla TS taraftarı o maçta futbolcularını ıslıklamış ve gollere sevinmemiştir.Yani benim bu maç yüzünden Trabzonspora bir nefretim yok.Geçen sene Trabzonla oynadığımız ilk maç deplasmandaydı.TS futbolcuları ve hakem bütün ESES'lileri çileden çıkarttı.Hakkımızın yendiğini düşünüyorum.İkinci maç Eskişehirdeydi ve bende maçtaydım.Taraftarımızda hem Trabzondaki maçın gerginliği hemde geçmişin intikamı düşüncesi vardı(malesef).Trabzonlular bize sevgi gösterisinde bulundu ama ne yazık ki bizden aynı yönde bir karşılık gelmedi.
    Ben Trabzonluların Eskişehire sempati duyduğunu yeni yeni öğreniyorum ve bende aynı hedefte olduğumuz için TS'ye sempati duymaya başladım.Anadolunun iki büyük takımı arasında dostluk olmasını tabiki isterim ama bazı Trabzonlu ve Eskişehirli insanlar kıyaslama yapıyorlar.İki takımda anadolunun en büyük kulüpleridir.Aradaki fark ise ESESin önü pis oyunlarla kesilmiştir Trabzon ise amacına ulaşmıştır.
    Trabzonspora başarılar
    Saygılar...

geçen sene burdaki eskişehir maçında eskişehir taraftarına oldukça yakındım. maç öncesi ve maç sırasında tribünler arasında bi olay yaşanmıyordu. hatta ordaki biriyle bizim tribünler arasında küçük selamlaşmalar oluyordu. neyse maç başladı dakikalar ilerlemeye başladı derken eskişehirin golü geldi. 2-3 taraftar sevinçlerini çok fazla abartıp tellerin en tepesine doğru tırmandılar ve sallamaya başladılar. ondan sora bizim tribünlerin gerildiğni söleyebilirim. bizim taraftar o tırmanan şaklabanlara sinirlenip ayaklandı. ve evet yakınımdaki bi taraftar da oraya ya taş ya torpil attı. çünkü bi patlama oldu attıktan sora. neyse o şaklabanlar aşağı indi ve yazının başında bahsettiğim taraftarla selamlaşan o eskişehirli arkadaş el hareketleriyle bizden özür diledi, heralde o tırmananlarada kızmıştır belki. maçın geri kalanında ve maçtan sora da bir olay olmadı.

Yorum

• adamlar burak yılmazı aldı, mehmet yılmazı, aldı ümit karanı aldı ve hepsini de beraber oynatıyorlar sanırım.
      EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• İlk olarak sinoplu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        adamlar burak yılmazı aldı, mehmet yılmazı, aldı ümit karanı aldı ve hepsini de beraber oynatıyorlar sanırım.
        Evet bunların yanında birde Youla oynuyor...
        ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• mrb kardeşler öncelikle ben anne ve ve baba tarafından trabzonluyum eses de doğdum büyüdüm yaşlanıyorum

tabikide eskişehirspor taraftarlarınında(kendini bilmezlerin) yanlışlıkları vardı.. neyse bu dostluk bitmiş oldu noldu ( esk den rahatça çıktınız evlerinize vardınız 2-3 kendini bilmez 1-2 şey yapmış olabilir onlarda olaylardan sayılmaz) eyvallah dedik yolladık..

trabzonsporda buraya geldi maç öncesi trabzonlu hemşerilerim geldi ben esesimin formasıyla hemşerilerimde trabzonsporumuzun formasıyla dolaştık gezdik sdata geldik ben polislerin orda yolcu ettim ve maç başladı bizim deplasman tribününe yakın taraftaki taraftarlarımız 1-2 el hareketi küfür fln etmişler ama trabzonspor yeniyodu o anki piskolojiyle yapılmış birşeydir trabzon buraya süper dost takım olarak gelmedi sonuçda onlar trabzonda jestler yaptı maç öncesi de bizde hemşerilerime yaptık içerde maç esnasında olaylar olmuş olabilir ama onlar orda kalmalı sonuçda istanbul a karşı kaç takım var (taraftarı olan) ben yaşadıkça eskişehirsporlu oldum ve esesli oldugum kadarda tsliyim forumlarda fln yazılanları okudukça hemşerilerimle birkez daha gurur duyuyorum şunu söyliyim eses taraftarı na en yakın olan taraftar trabzonsporlulardır tsliler eseslileri çok sever eseslilerde sever orda burda 2-3 laf atan internet üzerinden 1-2 sallayanlara bakmayın biz anadoluyu temsil ediyoruz hadi uşaklar zaman birlik zamanıdır...
          En son ilhan tarafından düzenlendi; 22.09.2009, 23:17.

Yorum

• Severim ben Es Es i...

Haber Analiz - ERDAL HOŞ] Tutunamayanların takımı bu yıl fırtına gibi 'Es'iyor1970'li yılların "Anadolu yıldızı" Eskişehirspor, Süper Lig'de 6. hafta sonunda topladığı 12 puanla Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ardından 3. sıraya yerleşti.
            Bir zamanlar merhum Abdullah Gegiç yönetiminde Türk futbolunda fırtına gibi esen Es Es'ler uzun bir aradan sonra geçen yıl döndükleri Süper Lig'de ilk sezon tutunma mücadelesi vermişti. Bu sezona özellikle Süper Lig'in tecrübeli isimlerini toplayarak başlayan Kırmızı-Siyahlılar Lig'in henüz mağlubiyet tatmamış takımlarından biri olmayı başardılar. Kadro yapısına bakıldığında tam bir "tutunamayanlar" takımı Eskişehirspor. Başta yaşadığı kötü Beşiktaş macerası ile Rıza Çalımbay olmak üzere Ümit Karan, Mehmet Yılmaz, Burak, Ragıp, Youla ve Volkan Yaman gibi isimler şanslarını "dört büyüklerde" denemiş olmak gibi ortak bir özelliğe sahip. Diğer yandan Süper Lig'in tecrübeli stoperi El Saka'ya Bosna milli takımının oyuncusu Nadareviç ve ligin en uzun stoperi Vucko eşlik ediyor. Kalede Ivesha keza ligin kalburüstü kalecilerinden olarak nitelendirilebilir. Hemen her mevki için bol alternatifli bir kadro var Rıza hocanın elinde. İlk 6 haftanın ardından Es Es'ler için tipik bir Rıza Çalımbay'ın mücadeleci takımı demek mümkün. Mağlup duruma düşmek onları daha da hırslandırıyor. Diğer yandan 4-3-3 ile 4-2-4 arasında değişen ve "cesur" olarak nitelendirilebilecek bir oyun kurgusu ile oynaması kayda değer bir durum olarak çarpıyor göze. Buna bağlı olarak her ne kadar 3 deplasman beraberliği olsa da bol pozisyon bulup bol pozisyon veren bir görüntüleri var Kırmızı Şimşekler'in. Orta sahanın rakipler tarafından kolay geçilmesi ve savunmadaki yerleşim hataları acil halledilmesi gereken sorunlar olarak vurgulanabilir Eskişehirspor için. Bütün bunların yanında vurgulanması gereken en önemli özellik ise Eskişehir tribünleri. Alt liglerde mücadele ederken bile önemli bir taraftar potansiyeline sahip olan Eskişehirspor tribünleri bilhassa Antep maçında binlerce kişilik bir koro halinde yaptıkları küfürsüz tezahüratla Anadolu takımlarına örnek olacak bir tribün desteği sağladılar takımlarına. Bir zamanlar sahadaki futbol kadar Amigo Orhan önderliğindeki tribün şovunu seyretmek için Eskişehir maçlarına gidenler olduğu hatırlanacak olursa Türk tribün kültürü adına Eskişehir'den ümitvar olmak mümkün. Önümüzdeki hafta zorlu Galatasaray deplasmanına gidecek olan Es Es'lerin bu maçta alacakları skor ve daha önemlisi ortaya koyacakları futbol, takımın bu seneki hedefi açısından önemli bir gösterge olacak. Bundan 39 sene önce ülke futboluna Sevilla zaferi hediye eden Eskişehirspor, yıllar sonra "yeniden" demek için çalışıyor. Ne denir ki: "Allah samimiyetle 'yeniden' diyenlerin yardımcısıdır"... ZAMAN
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• eskişehir benim üniversite okuduğum şehirdir, bu nedenle sempatim vardır. ama bununla birlikte istanbul hegamonyasına karşı ilk mücadele eden, hatta şampiyonluğu ayak oyunlarıyla engellenen bir takımdır eskişehir. bu mücadelesi ve onurlu duruşu nedeniyle, birkaç kendini bilmez kim ne yaparsa yapsın -bizim aramızda da böyleleri mevcut- eskişehire sempatim azalmaz.

Yorum

• Karşılıklı tartışma mesajları silinmiştir. Gerek yok bu tip sataşmalara.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Karşılıklı tartışma mesajları silinmiştir. Gerek yok bu tip sataşmalara.
                  teşekkürler özel mesajdada belirtmiştim zaten burdaki mesajımdada yazmıştım umarım tekrar yaşanmaz

Yorum

• Es Es'te Youla sevinci

Galatasaray ile karşılaşacak olan Eskişehirspor'da Youla sevinci yaşanıyor.

Dizindeki ağrılardan dolayı hafta içinde bazı idmanlara katılamayan yıldız futbolcunun iyileştiği ve zorlu 90 dakikada forma giyebileceği öğrenildi. Öte yandan diğer bir sakat Mehmet Yılmaz’ın da oynayabilecek duruma geldiği bildirildi.

www.fanatik.com.tr
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Kim tutar Es Es'i!

Ligin namağlup 4 takımından biri olan Eskişehir'de Galatasaray'dan alınan bir puanın sevinci yaşanırken, Kırmızı-Siyahlılar'ın başkanı, hocası ve golcüsü, FANATİK'e konuştu.

Sezona süper bir başlangıç yapan Eskişehirspor’da yüzler gülüyor... Son olarak Galatasaray’la İstanbul’da berabere kalmayı başaran Kırmızı-Siyahlılar’da büyük sevinç yaşanırken, kulübün önemli üç ismi FANATİK’e önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Halil Ünal, cesur bir kadroyla lige başladıklarını belirterek, “Düşüncelerimize uygun olan teknik heyetimiz de cesurluğunu Galatasaray maçında gösterdi. Eskişehirspor öyle bir hale geldi ki, büyük-küçük maç farketmeden 1 puana üzülür durumda...” dedi. “Galatasaray karşısına gol atmak için çıktık” diyen teknik direktör Rıza Çalımbay, “Kazanmak istiyorsanız, çok forvetle sahaya çıkmalısınız. Rakibimizi iyi bir şekilde ekarte ettiğimiz yönler oldu, hatalarımız da... Ancak sonuç itibariyle ligin seyrini değiştiren bir takım olduk. İyi bir ekibiz, ama hatalarımız olduğu da doğru. Bunları düzeltip, Eskişehirspor’a eski güzel günlerini yaşatacağız” ifadelerini kullandı.

Mehmet’in itirazı var!
                      Takımına beraberliği getiren golü atan Mehmet Yılmaz ise şunları söyledi: “Golüme herkes ‘şans’ diyor. Pozisyonu takip etmeseydim, o top kaleye gider miydi? Bu sene Eskişehirspor olarak öyle iyi bir takımız ki, herkes gol atmayı düşünüyor. Güzel futbolu, kazanmayı düşünüyor.”

M.Ali Sabuncu

www.fanatik.com.tr
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Mehmet Yılmaz'ın söylediğinde haklılık payı var.Maçta 5 dakika durmadan koştu, takımı için çalıştı durdu.Ben Galatasaray maçında Mehmet Yılmaz'ı çok beğendim.Ayrıca Rıza çalımbay'ın golden sonraki Ümit Karan ve Youla'yı çıkarıp orta sahaya Bülent ve Serdar'ı oyuna almasını çok yerinde buldum.Bir hocanın böyle bir maçtan nasıl puan çıkaracağına en güzel örnek bu olsa gerek... Gerçi son dakikada Keita'nın yarım volesi golde olabilirdi ama sonuçta futbol bu, Haticeye değil neticeye bakıyorsunuz.Gol olsada Rıza hocanın dahiyane taktiğine şapka çıkardım.Maçı izlerken keşke bu maç bizim maçtan evvel oynansaydıda, Hugo Bross'da bu maçtan ilham alsaydı diyede düşünmeden edemedim...

Rıza hocanın Burak Yılmaz-Mehmet Yılmaz-Youla ve Ümit Karan'la maça başamasını ayakta alkışlıyorum.Belki bu isimmlerin aynı anda maça başlamak riskti ama futbol zaten risk almadan oynanırsa zevki çıkmıyor.Ne diyor kurtlar vadisinde eleman? Sonunu düşünen kahraman olamaz.Rıza hoca Çanakkale geçilmezi oynasaydı, perişen olmuştu.

Rıza hoca Galatasaray'ı iyi çalışmış.Maça Serdar ve Bülent Kocabey ile de başlayabilirdi ama o zaman abartmıyorum Es Es en az 5 tane yerdi.İstanbul'da Galatasaray'dan puan almak istiyorsan rakibe ilerde kendi sahasında basacaksın.Es Es'de bunu gerçekleştirdi.Sabri ve sol tarafta oynayan Uğur'un kanatlardan gelip orta yapmalarına engel oldu...

Bunu es es yaptıysa 2 hafta sonra bizde yapabiliriz...
                        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• eskişehiri ben de severim
                          bu yıl bizi geçerler diye düşünüyorum...
                          TRABZON

Yorum

• slm

İlk olarak aktan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            eskişehiri ben de severim
                            bu yıl bizi geçerler diye düşünüyorum...
                            sanmıyorum aktan birsüre sonra düşüşe geçerler biz yine bu ligi ilk üçte tamamlarız.
                            HayaT karşılaşTıgın Fırtınılarla degil GeMiyi liMana getirip getirpmeiginle ilgilenir...

Yorum

• Gs-Eskişehir maçı kimseyi yanıltmasın. Normalde 6-1 Gs'nin kazanacağı bir maç gitti 1-1 bitti.
                              Eskişehir sadece defans yapıyor ve şansı var. Şansı her zaman yaver gitmeyebilir ve birisi Es-Es'e 5 tane sallarsa şaşırmaMAk lazım...

Yorum

• İlk olarak arimseli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gs-Eskişehir maçı kimseyi yanıltmasın. Normalde 6-1 Gs'nin kazanacağı bir maç gitti 1-1 bitti.
                                Eskişehir sadece defans yapıyor ve şansı var. Şansı her zaman yaver gitmeyebilir ve birisi Es-Es'e 5 tane sallarsa şaşırmaMAk lazım...

Maça Burak Yılmaz-Youla-Ümit Karan ve Mehmet Yılmazla başlayan takım defans mı yaparmış? Birisi belki Es-Es'e 5 tane atar ama bu kurgu ile Es-Es'te karşı takıma en az onun kadar atar.Atmasa bile atacak pozisyonlara girer.Atamamasının tek nedeni Ümit Karan ve Burak Yılmaz'ın kazma vuruşları olur...
                                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X