Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tebrikler filan diyoruz da bizde daha eskişehire gideceğiz
    Rahat alırız , endişelenmeyin

Yorum

• Tebrikler esese, sadece bu maç için değil, genel olarak 3 ist. takımına karşı duruşları için.Tribünler de çok iyiydi.
      Onlar da güzel bir stadı hakediyor bence.
      Özkan SÜMER

Yorum

• Galibiyet için tebrikler,tribünleriniz izlemeye değer.
        Amatör ruh,profosyonel düşünce
        İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Tolunay hocadan ötürü bu sene Kayseri'ye hafif sempati duysamda..

Sağda solda yorumlar okuyorum bu haftaki Es-Es maçıyla alakalı..

Yok çocuk korosu yok işte 10 binlik stadı full doldurmayla mı taraftar oldunuz falan..

Buraya yazmak istedim..

Es-Es Kayseri'ye 3 gömlek büyük kulüp gelir.. Taraftarıyla da mazisiyle de..

15 binlik stadı her maç full doldurur ama biletler ortalama 30-40 lira olarak..

Kayserililer siz ise üstüne promosyon yemek falan alırsınız 5-10 liralık biletle belki 10 bin kişi gelirsiniz, ulaşım da ücretsiz elbette.. ))

Ben hiç bir kayseri maçında tezhahürat duymadım henüz? Es-Es her maç stadı rakibin başına yıkmakta..

Rahatladım.. Kardeşim önüne gelen kendini bir şey sanmaya başlıyor bu ligde hayret..
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Eskişehir son 4 maçta cimboma karşı 3 galibiyet 1 beraberlik almış biz hala yenemedik senelerdir çok ilginç istatistik diğer yandan bizede sürekli yeniliyolar şansları tutmuyo bize ..
            SÜRMENELİİİ...
            https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• Bu hafta deplasman fobilerini aşabilirler ise Makukulasız ve birçok eksiği olan Kayseri'yi de yeneceklerdir..

Antep'i yenemezsek bizim sıralama da tehlikeye giriyor bu arada..
              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• eskisehire karsi sempatim bambaska tebrikler zaten arkadaslar da belirtmis tribün sahane

Yorum

• taraftar çok iyiydi. özenmemek elde değil
                  Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                  -ismail-

Yorum

• Tribünleri muhteşem.Özenmemek elde değil.

Tebrikler Es-Es.

Yorum

• yeni desibel rekoru kırılmış doğrumu bu...

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yeni desibel rekoru kırılmış doğrumu bu...
                        Bunu bilemiyorum da çıkan ses inanılmazdı..

Bu arada Kayseri maçının biletleri 1 ve 2 lira olarak açıklandı..Yanında kuru pasta da verirlerse güzel bir deplasman olacak gbi bizim açımızdan.

Yorum

• bizde şöyle bi trubun olmadı bea.
                          bu arada kayseri maçı kazanır. aynı mantalitedeki iki takımın maçını forvet farkı belirler.
                          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• es es in yıllar önce gasp edilen şampiyonluğunu yakın bir zamanda tekrar alması dileğiyle....

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bizde şöyle bi trubun olmadı bea.
                              bu arada kayseri maçı kazanır. aynı mantalitedeki iki takımın maçını forvet farkı belirler.
                              Makukula, Mehmet Eren, Serdar Kesimal sarı kart cezalıları ve bize karşı oynayamayacaklar. Bizde ise Ümit Karan yok. O olmasa da olur

Yorum

• İlk olarak bonora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Makukula, Mehmet Eren, Serdar Kesimal sarı kart cezalıları ve bize karşı oynayamayacaklar. Bizde ise Ümit Karan yok. O olmasa da olur
                                he makukula yoksa bilmem, herşey olabilir.
                                Önce TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X