Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anadolunun en büyük takımı belli.Trabzonspor
    Diğerleri 2-3-4-5 diye gider ondada belli birşey yok çünki hiç bir anadolu takımının istikrarlı bir başarı grafiği yada sabit bir yeri yok...
    HAMİ_41

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Maça Burak Yılmaz-Youla-Ümit Karan ve Mehmet Yılmazla başlayan takım defans mı yaparmış? Birisi belki Es-Es'e 5 tane atar ama bu kurgu ile Es-Es'te karşı takıma en az onun kadar atar.Atmasa bile atacak pozisyonlara girer.Atamamasının tek nedeni Ümit Karan ve Burak Yılmaz'ın kazma vuruşları olur...
      Ben maçı izlememiştim, TRT de verilen özet pozisyonlara göre bir değerlendirme yapmıştım Üstad.
      Haklı olabilirsin...
      Ama yine de içimde birisinin Es-Es 'i fena haşlayacağı yönünde bir his var. Temennimiz Es-Es 'in üst sıraları zorlaması yönündedir elbette..

Yorum

• İlk olarak arimseli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben maçı izlememiştim, TRT de verilen özet pozisyonlara göre bir değerlendirme yapmıştım Üstad.
        Haklı olabilirsin...
        Ama yine de içimde birisinin Es-Es 'i fena haşlayacağı yönünde bir his var. Temennimiz Es-Es 'in üst sıraları zorlaması yönündedir elbette..

Ben maçı izledim, ve maçın adamı olarakta Mehmet Yılmaz'ı seçmiştim.O kadar beğendimki bu Mehmet Yılmaz bu kadar koşarmıydı? defansa yardım edermiydi? diye de kendi kendime sordum...

Yukarda yazdığım 4 oyuncu Galatasaray gol attıktan sonra bile sahadaydı.Ne zamanki Es Es beraberlik golünü attı 5 dakika içinde oyundan Burak Yılmaz ve yanılmıyorsam Ümit Karan çıktı.Yerlerine Bülent kocabey(orta saha) ile Serdar (orta saha). Bu hamleyi görür görmez Aksal Yavuz'u aradım, o da maçı izliyormuş ve bizim Gençlerbirliği maçındaki oyuncu değişikleri ile bu maçtaki taksel değişikleri değerlendirdik.Ve Rıza hocanın bu hamlesinin maçtan 1 puan çıkardığını düşündüm.Gerçi futbol bu, son dakikada Keita golü atsaydı maç gidiyordu ama Rıza hocanın bu maça hazırlıklı olduğunu, kafasındaki taktiği daha önce planladığını farkettim.

Sonra kimse deplasmanda Burak Yılmaz-Youla-Mehmet Yılmaz ve Ümit Karan'la maça başlayacağını hayatta tahmin edemezdi.İşte bence maçtan puan çıkarmanın sırrı bu... Rakibe savunma yapacağına rakip sana savunma yapsın.

Sabri ve bu maçta sol bek oynayan Uğur ileri çıkamadılar, bir kaç cılız girişim ise sağlıklı orta yapmalarına engel oldu.Sağda Burak Yılmaz'ın, Solda Youla'nın sahada olması bu adamların ileri çıkmasını engel oldu.Bunlar çıkamayınca ileri olan destek azaldı.

Ayrıca Es Es'in yediği golü gördün değil mi? Vucko'nun inanılmaz hatasından kaynaklanan çok basit bir gol... Aslında Es Es'e yazık oldu da diyebiliriz... Bu lig'e güçlü bir Eskişehir, Bursa her zaman lazım...
        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Eskişehirspor Tita'nın peşinde

Youla ve Ümit Karan'ın sakatlanmasının ardından forvet sıkıntısı yaşayan Eskişehirspor, gözünü Ankarasporlu Tita'ya çevirdi.

Ankaraspor’un küme düşürülmesinin ardından oyuncularına verilen 15 günlük ek transfer süresini değerlendirmek isteyen Es Es, Brezilyalı futbolcu için Başkent ekibine teklif yaptı. Ancak Ankaraspor’un 1 milyon Euro istemesi üzerine Kırmızı Şimşekler bu transferi şimdilik askıya aldı.

www.fanatik.com.tr
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Beşiktaş ile Eskişehirspor, Turkcell Süper Lig'de yarın yapacakları maçta, lig tarihinde 47. kez karşılaşacak.

İki takım ligde daha önce 46 maç yaptı. Beşiktaş, Eskişehirspor'a galibiyet sayısında 21-12, gol sayısında da 56-36 üstünlük kurarken, iki ekip arasındaki 13 maç da berabere sonuçlandı.

Geçen sezon yapılan maçları Beşiktaş, İstanbul ve Eskişehir'de aynı skorla 2-0 kazandı.

-ESKİŞEHİR'DEKİ MAÇLAR-

Beşiktaş ile Eskişehirspor takımları lig tarihinde daha önce Eskişehir'de 23 kez karşılaştı.

Eskişehir Atatürk Stadı'ndaki maçlarda konuk Beşiktaş 9, ev sahibi Eskişehirspor 8 galibiyet alırken, 6 maçta da taraflar eşitliği bozamadı.

Eskişehir'deki maçlarda gol sayısında ise Beşiktaş'ın 27-20 üstünlüğü bulunuyor.

Bu arada, iki takım arasında 1981-82 sezonunun son haftasında Eskişehir'de yapılan maç, Beşiktaş'ın oyunda 2-1 öne geçmesinin ardından yaşanan olaylar nedeniyle hakem tarafından tatil edilirken, Futbol Federasyonu daha sonra maçın sonucunu hükmen 3-0 olarak Beşiktaş lehine tescil etti.

Eskişehirspor, kendi sahasında Beşiktaş karşısında son galibiyetini 1978-79 sezonunda 2-0'lık skorla aldı.

-ESKİŞEHİRSPOR 17 MAÇTIR KAZANAMIYOR-

Beşiktaş, Eskişehirspor karşısında son 17 lig maçını yitirmedi.

İki takım arasında 3 Ocak 1981 tarihinde, BJK İnönü Stadı'nda yapılan maçı 1-0 kazanan Eskişehirspor, rakibiyle daha sonra oynadığı 17 müsabakadan da galibiyet alamadı.

İki takım arasındaki son 17 lig maçından 14'ünü Beşiktaş kazanırken, 3'ü berabere bitti.

Bu arada Beşiktaş, rekabetteki son 9 lig maçını da kazanmayı bildi.

-SON 10 MAÇ-

İki takım arasında ligde yapılan son 10 maçta alınan sonuçlar şöyle:

Sezon Maç Sonuç

------- ---------------------- -----

1986-87 Beşiktaş-Eskişehirspor 0 - 0

Eskişehirspor-Beşiktaş 2 - 3

1987-88 Eskişehirspor-Beşiktaş 0 - 1

Beşiktaş-Eskişehirspor 2 - 1

1988-89 Beşiktaş-Eskişehirspor 3 - 0

Eskişehirspor-Beşiktaş 0 - 1

1995-96 Eskişehirspor-Beşiktaş 2 - 3

Beşiktaş-Eskişehirspor 2 - 0

2008-09 Beşiktaş-Eskişehirspor 2 - 0

Eskişehirspor-Beşiktaş 0 - 2
            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Başarılar Es-Es.
              Başarılar Mehmet'im.Goller bekliyorum senden.
              Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• aynen başarılar es-es puan ve puanlar bekliyoruz senden

Yorum

• yenın şu ezikleriii.........
                  İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                  Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• bugün eses in bjk yi yeneceğini düşünüyorum...

Yorum

• Çok yazık ettin es es çookk..
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Eskişehir'de seyirci susmadı!

Ev sahibinin taraftarları, Beşiktaş'a kaybetmelerine rağmen 90 dakika takımlarına tezahüratlarla tam destek verdi. Atatürk Stadı'nın tribünlerinde renkli görüntüler oluştu.

Süper Lig’de Eskişehirspor’un, Beşiktaş’ı konuk ettiği mücadelede tribünlerde renkli görüntüler vardı. Özellikle ev sahibinin taraftarları, Atatürk Stadı’nı dün akşam karnaval yerine çevirdi... 90 dakika boyunca neredeyse hiç susmayan Es Es’te seyirciler, bandonun eşliğinde takıma büyük destek verdi. Açık tribündeki Eskişehirspor taraftarları cep telefonları ve çakmaklarla gösteri yaptı. Aynı tribünün altında bezden yapılmış ortasında güneş şeklinde ‘Es Es’ yazısının olduğu büyük bir Türkiye haritası açıldı. Seyirciler maç başlarken açık tribünde dev bir Türk Bayrağı da açıp, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” diye tezahüratta bulundu.

Morallerini bozmadılar
                        Bir ara statta ışıkların kesilmesi bile dünkü futbol gecesinin bozulmasına engel olamadı. Tribünlerde renkli görüntüler oluşturan Kırmızı-Siyahlı seyirciler, yenilgiye rağmen karşılaşmanın ardından oyuncuları tribünlere çağırarak alkışlarla destek verdi.

www.fanatik.com.tr
                        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• şu taraftara yazık oldu başka bi şeye değil

Yorum

• Gerçekten yazık oldu..

Yorum

• Vallah yazik oldu, su maci alabilirdiler ya, cünkü bjk hic iyi degildi dün...
                              #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
                              Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• ne yazık olması yaa bjk ye yatıyolar...gs ye karşı oynadığın gibi oynasana....
                                İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                                Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X