Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eskişehirspor durmayacak

Anadolu derbisinde Bursa'yı deviren Eskişehirspor, Belediye karşısında da gözünü zafere dikti. Kırmızı Şimşekler'in hocası Çalımbay iddialı konuştu: “3 puan yine bizim olacak”.

Sezon öncesinde hedefini ilk 5 olarak belirleyen Eskişehirspor, Bursaspor’un ardından rotayı İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a çevirdi. Geçtiğimiz hafta Anadolu derbisinde Timsah’ı deviren Kırmızı Şimşekler, Belediye’yi mağlup edip galibiyet serisine başlamak istiyor. Kırmızı-Siyahlılar, dün karayoluyla İstanbul’a gelirken, teknik direktör Rıza Çalımbay oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. Oyuncularının oldukça formda olduğunu belirten başarılı çalıştırıcı, “Kazanmayı alışkanlık haline getirmeliyiz. Rakibimiz de bizim gibi formda, ancak futbolcularıma güveniyorum. Evimize 3 puanla döneceğiz” dedi.
    Volkan Yaman zirvesi
    Eskişehirspor, Belediye maçının hazırlıklarını tamamlarken transferde de hareketli saatler yaşıyor. Uzun süredir Galatasaraylı Volkan Yaman’ı transfer etmek için görüşmelerini sürdüren Kırmızı Şimşekler, bu oyuncuyu renklerine bağlamak için Galatasaraylı yöneticilerle görüşecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Halil Ünal, “Bu transferde sona geldik. Ufak tefek pürüzleri çözeceğiz” dedi.
    M.Ali Sabuncu

www.fanatik.com.tr
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• 19 sayfayıda okudum. seneye eskişehir de okuyacam. ve orda ts formamla dolaşmak istiyorum. es es ede büyük saygım sempatim vardır. çünkü anadolu daki ilk kıvılcımı çakmışlardır. olaylardan sonraki özür benim için yeterlidir. belki bundan sonra aradaki bağı kuvvetlendirmek için bişeler yaparız.

Yorum

• Bu takımı severdim şimdileri sevmiyorum.
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• Karan görüşme odasına...

4 haftada 8 puan toplayan Eskişehirspor'da, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın henüz golle tanışamayan Ümit Karan'la dün özel bir görüşme yaptığı belirtildi

Tecrübeli hocanın, yıldız golcüye, “Futbolundan memnunum, ancak ben de taraftarlar da senden gol bekliyor. Sana güveniyoruz” dediği öğrenildi.

www.fanatik.com.tr
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            19 sayfayıda okudum. seneye eskişehir de okuyacam. ve orda ts formamla dolaşmak istiyorum. es es ede büyük saygım sempatim vardır. çünkü anadolu daki ilk kıvılcımı çakmışlardır. olaylardan sonraki özür benim için yeterlidir. belki bundan sonra aradaki bağı kuvvetlendirmek için bişeler yaparız.
            Sen yine de dikkatli ol bence. Geçen sene çıkan olayların tam ortasındaydık desem yeridir. Yine içlerinden çıkacaktır aynıları.
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• eyvallah. dikkatli olurum.

Yorum

• Öncelikle herkese merhaba.Ben ankara da yaşayan bir ESES taraftarıyım.Yaşım genç olduğundan ESES-TS taraftarı arasında yaşanmış olayları pek bilmem.Bildiğim bir şey varsa o da TS'nin kazanmaya ihtiyacı olmadığı bir maçta bizi gol yağmuruna tuttuğudur.Ama duyduğum kadarıyla TS taraftarı o maçta futbolcularını ıslıklamış ve gollere sevinmemiştir.Yani benim bu maç yüzünden Trabzonspora bir nefretim yok.Geçen sene Trabzonla oynadığımız ilk maç deplasmandaydı.TS futbolcuları ve hakem bütün ESES'lileri çileden çıkarttı.Hakkımızın yendiğini düşünüyorum.İkinci maç Eskişehirdeydi ve bende maçtaydım.Taraftarımızda hem Trabzondaki maçın gerginliği hemde geçmişin intikamı düşüncesi vardı(malesef).Trabzonlular bize sevgi gösterisinde bulundu ama ne yazık ki bizden aynı yönde bir karşılık gelmedi.
                Ben Trabzonluların Eskişehire sempati duyduğunu yeni yeni öğreniyorum ve bende aynı hedefte olduğumuz için TS'ye sempati duymaya başladım.Anadolunun iki büyük takımı arasında dostluk olmasını tabiki isterim ama bazı Trabzonlu ve Eskişehirli insanlar kıyaslama yapıyorlar.İki takımda anadolunun en büyük kulüpleridir.Aradaki fark ise ESESin önü pis oyunlarla kesilmiştir Trabzon ise amacına ulaşmıştır.
                Trabzonspora başarılar
                Saygılar...

Yorum

• Hoşgeldin.
                  O bahsettiğin, sizi farklı mağlup ettiğimiz maçta bizim küçükte olsa şampiyonluk durumumuz vardı.(avarej devreye giriyordu yanılmıyorsam)
                  Ancak fb nin oynadığı karşılaşmayı önde götürdüğü ve bütün umutların tükendiği andan sonra bizim attığımız gollere tepki gösterilmiştir, doğrudur.

Söylediğin gibi belli bi çoğunluk sempatiyle bakar Eskişehire.
                  Geçen seneki Trabzondaki karşılaşmada da gelen taraftarınız en iyi şekilde karşılanmış ve misafir edimiştir.
                  Maçtaki hakem hataları sizin tepkinize neden olmuş olabilir, çok doğal karşılıyorum.
                  Eskişehirdeki maçta da bu nedenden ötürü istenmeyen şeyler yaşanmış olabilir.
                  Bundan sonra böyle nahoş olayların yaşanmayacağını düşünüyorum, Eskişehirspora da bizimle oynadıkları karşılaşmalar dışında başarılar diliyorum
                  3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• her maca kazanmak icin cikilir sahaya. atabildigin kadarda atarsin.
                    bundan sonra o zaman iddaasi olmayan takimlar maclara cikmasin bari

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      her maca kazanmak icin cikilir sahaya. atabildigin kadarda atarsin.
                      bundan sonra o zaman iddaasi olmayan takimlar maclara cikmasin bari
                      Ben zaten Ts kazanmamalıydı demedim, kazanmaya ihtiyacı yokmuş ve bu nedenle bazı ESES taraftarları intikam düşüncesinde dedim

Yorum

• Eskişehirspor'a bir sempatim vardır. Mehmet Yılmaz'ı da çok severim. Mehmet Yılmaz da Eskişehir'e gittikten sonra baya sempatim oldu Eskişehir'e .

Yorum

• EsEs iyidir..Seyircisi ile lige renk katarlar
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak emre1965 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Öncelikle herkese merhaba.Ben ankara da yaşayan bir ESES taraftarıyım.Yaşım genç olduğundan ESES-TS taraftarı arasında yaşanmış olayları pek bilmem.Bildiğim bir şey varsa o da TS'nin kazanmaya ihtiyacı olmadığı bir maçta bizi gol yağmuruna tuttuğudur.Ama duyduğum kadarıyla TS taraftarı o maçta futbolcularını ıslıklamış ve gollere sevinmemiştir.Yani benim bu maç yüzünden Trabzonspora bir nefretim yok.Geçen sene Trabzonla oynadığımız ilk maç deplasmandaydı.TS futbolcuları ve hakem bütün ESES'lileri çileden çıkarttı.Hakkımızın yendiğini düşünüyorum.İkinci maç Eskişehirdeydi ve bende maçtaydım.Taraftarımızda hem Trabzondaki maçın gerginliği hemde geçmişin intikamı düşüncesi vardı(malesef).Trabzonlular bize sevgi gösterisinde bulundu ama ne yazık ki bizden aynı yönde bir karşılık gelmedi.
                            Ben Trabzonluların Eskişehire sempati duyduğunu yeni yeni öğreniyorum ve bende aynı hedefte olduğumuz için TS'ye sempati duymaya başladım.Anadolunun iki büyük takımı arasında dostluk olmasını tabiki isterim ama bazı Trabzonlu ve Eskişehirli insanlar kıyaslama yapıyorlar.İki takımda anadolunun en büyük kulüpleridir.Aradaki fark ise ESESin önü pis oyunlarla kesilmiştir Trabzon ise amacına ulaşmıştır.
                            Trabzonspora başarılar
                            Saygılar...
                            Öncelikle hoşgeldin ama sizin forumlarınıza şöyle biir göz attım yaşı kaç olursa olsun nefret duyan taraftarlar var evet önceden benimde eskişehire karşı sempatim vardı ama okuduklarımdan sonra görüşüm değişti...
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak emre1965 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben zaten Ts kazanmamalıydı demedim, kazanmaya ihtiyacı yokmuş ve bu nedenle bazı ESES taraftarları intikam düşüncesinde dedim
                              lafim sana degildi. yanlis anlasilma olmasin.
                              genel icin konustum. öyle diyenleri cok gördümde ondan

Yorum

• Es Es'ten gözdağı

Bu sezon sahasında oynadığı iki maçı da kazanan Eskişehirspor'dan Gaziantep'e gözdağı...

Kırmızı-Siyahlılar’ın hocası Rıza Çalımbay, taraftarlarının da desteğiyle rakiplerini yeneceklerini iddia ederek, “İç saha ya da deplasman ayırımı yapmadan her maça galibiyet için çıkıyoruz. Sahamızdaki galibiyet serisine Gaziantep’i de yenerek devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

www.fanatik.com.tr
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X