Haydi Es Es, Fenerbahçe'den puan alacağınınıza inanıyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eskişehirspor
Daraltma
X
-
Misafir
Yerleri not aldım abi teşekkürler paylaşım için.İlk olarak asker26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelipte ufaktan takılırsanız,güzel yerler çok ama maça girmeniz sorun olabilir,emniyetçe
ama buraya gelipte çiböreğimizi yemeden olmaz,merkezdedir en iyiside Papağandır,kalabak suyumuzu için,gondola,olmazsa porsuğun gezinti teknelerine binin,Şahintepesi mevkisinde şelale parka mutlaka gidin,Odunpazar evlerine,Kent parka gidin zaten çarşımız 7/24 çok hareketlidir,zaten yakın zamanda Eskişehir de okumuş arkadaşlarda iyi bilir. "diyeceksinizki biz buraları nasıl bulacağız,kime sorarsanız gösterecektir,Eskişehir de,Trabzon a sempati her zaman vardır"
Formalarınızla,bayraklarınızla gezin derim ama çıkar bir densiz tatsızlık çıkartır ondan korkarım...
Gece 1:27 treniyle döneceğim kısmetse.O saate kadar takılacak yer var mıdır gar civarında?
Yorum
-
Misafir
Şehir merkezi,Adalar ve Doktorlar cd.inde takılacak cafe ve barlar gecenin geç saatlerine kadar hareketlidir..İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYerleri not aldım abi teşekkürler paylaşım için.
Gece 1:27 treniyle döneceğim kısmetse.O saate kadar takılacak yer var mıdır gar civarında?
Yorum
-
Valla bende çok seviyorum eskişehir tribünlerini
Çok keyifliler
Keşke tribünlerde karışık oturabilecek kadar erdemde olabilsek ,
isterdim o bandoya yakın bir yerlerde Trabzon maçını izlemeyi,
Bu hafta inanıyorum eskişehir fenerden puan/puanlar alacak ta bir virgül açıkçası bülent uygun faktörüne koyabilirim....
Eskişehir ve eskişehirspora yakıştıramıyorum o adamı...38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
hayatımda eskişehire bir kere gittim oda 5-2 yendiğimiz maçtı.tribünlerdeki organizasyonları çok hoştu baya baya maçı bıraktım izledim bando şovunu, tabi bütün hepsi bu değildi maçtan sonra otobüsümüzün taşlanması olayı var birde hafızamda
Yorum
-
olsun sİz fenerİn yenİn,bİz gs yİ yenersek sİze yenİlsekte olurİlk olarak eseseskİkİkİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavrupa için feneri , sizi , kayseriyi ve kasımpaşayı yenmek zorundayız.İnşallah sene sonunda biz avrupaya sizde şampiyon olup Şampiyonlar ligine gidersiniz.allah yardımcımız olsun.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum