Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haydi Es Es, Fenerbahçe'den puan alacağınınıza inanıyorum.

Yorum

• bizim için eses...

Yorum

• Bizim için diye bir şey olmamalı bence, Eskişehirspor ile biz de oynayacağız.

Yorum

• Es es için kaç sene tribünlerde boğazım kısılana kadar bağırmış biriyim, beni üzemeyeceklerine canı gönülden inanıyorum

Yorum

• Es Es Fenerbahçe maçında başarılar dilerim
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Es Es e güveniyorum...
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• fByi yenin, söz bizide yenebilirsiniz.

Avrupa'ya hem yardimci oluruz, hemde fb bu hafta yenilirse bir daha toparlanamaz! Baslar millet yine Kocaman'a yüklenmeye..

Yeni Malatya yendi bunlari sende yaparsin Esesim...

Yorum

• Sız Fenerı Yenın bızde Antepı yenerız..
                  ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                  KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak asker26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gelipte ufaktan takılırsanız,güzel yerler çok ama maça girmeniz sorun olabilir,emniyetçe ama buraya gelipte çiböreğimizi yemeden olmaz,merkezdedir en iyiside Papağandır,kalabak suyumuzu için,gondola,olmazsa porsuğun gezinti teknelerine binin,Şahintepesi mevkisinde şelale parka mutlaka gidin,Odunpazar evlerine,Kent parka gidin zaten çarşımız 7/24 çok hareketlidir,zaten yakın zamanda Eskişehir de okumuş arkadaşlarda iyi bilir. "diyeceksinizki biz buraları nasıl bulacağız,kime sorarsanız gösterecektir,Eskişehir de,Trabzon a sempati her zaman vardır"
                    Formalarınızla,bayraklarınızla gezin derim ama çıkar bir densiz tatsızlık çıkartır ondan korkarım...
                    Yerleri not aldım abi teşekkürler paylaşım için.

Gece 1:27 treniyle döneceğim kısmetse.O saate kadar takılacak yer var mıdır gar civarında?

Yorum

• Eskişehir Bandosuna hayranım espana melodilerine hastayım Avrupa için yenmek zorundasınız puan hafta fark 5 puan olur demedi deme ibrahim
                      6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yerleri not aldım abi teşekkürler paylaşım için.

Gece 1:27 treniyle döneceğim kısmetse.O saate kadar takılacak yer var mıdır gar civarında?
                        Şehir merkezi,Adalar ve Doktorlar cd.inde takılacak cafe ve barlar gecenin geç saatlerine kadar hareketlidir..

Yorum

• Valla bende çok seviyorum eskişehir tribünlerini
                          Çok keyifliler
                          Keşke tribünlerde karışık oturabilecek kadar erdemde olabilsek ,
                          isterdim o bandoya yakın bir yerlerde Trabzon maçını izlemeyi,

Bu hafta inanıyorum eskişehir fenerden puan/puanlar alacak ta bir virgül açıkçası bülent uygun faktörüne koyabilirim....
                          Eskişehir ve eskişehirspora yakıştıramıyorum o adamı...
                          38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                          Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                          " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• Avrupa için Feneri , Sizi , Kayseriyi ve Kasımpaşayı yenmek zorundayız.İnşallah sene sonunda biz Avrupaya sizde şampiyon olup Şampiyonlar ligine gidersiniz.Allah yardımcımız olsun.

Yorum

• hayatımda eskişehire bir kere gittim oda 5-2 yendiğimiz maçtı.tribünlerdeki organizasyonları çok hoştu baya baya maçı bıraktım izledim bando şovunu, tabi bütün hepsi bu değildi maçtan sonra otobüsümüzün taşlanması olayı var birde hafızamda

Yorum

• İlk olarak eseseskİkİkİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                avrupa için feneri , sizi , kayseriyi ve kasımpaşayı yenmek zorundayız.İnşallah sene sonunda biz avrupaya sizde şampiyon olup Şampiyonlar ligine gidersiniz.allah yardımcımız olsun.
                                olsun sİz fenerİn yenİn,bİz gs yİ yenersek sİze yenİlsekte olur
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X