Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Es-Es Yıldıray'dan umutlu!

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal'dan Yıldıray Baştürk transferiyle ilgili umut dolu bir açıklama geldi !.. Bu sene kadrosuna Ümit Karan başta olmak üzere bir çok önemli ismi katan Es-Es'te herkes Yıldıray Baştürk'ün transferini bekliyor !..

Başkan Halil Ünal, yurtdışı kampından dönüşte yaptığı açıklamada Yıldıray'ın transferini de gerçekleştireceklerine olan inancını dile getirdi. Almanya'da bulunduğu sırada Yıldıray Baştürk ile transfer konusunda görüşme yaptıklarına değinen Ünal "Yıldıray Baştürk'e 3 yıllık anlaşma imzalamak için önerimizi sunduk" dedi. Kendilerinin tekliflerini sunduğunu ve artık son sözün Yıldıray'da olduğunu ifade eden Başkan Ünal, "Bu transferin olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum. Bu konuda üç gün süre istendi. Gelecek cevaba göre bu transferi noktalayacağız" diye konuştu.

Bu arada Başkan Ünal Almanya ve İsviçre'de iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini de söyledi. Takımla birlikte Türkiye'ye dönen Ünal, bu yıl transfer ettikleri Ümit Karan, Ragıp Başbağ, Atilla Koca, Adem ve Veysel Sarı ile Mehmet Yılmaz'ın kamp döneminde takıma çok çabuk uyum sağladıklarını kaydetti.

Ünal, Ankara'da düzenlenecek TSYD Ankara Şubesi 4'lü Futbol Turnuvası-TBMM 90. Yıl Kupası maçlarına katılacaklarını ifade ederek, Turkcell Süper Lig'de karşılaşacakları Vestel Manisaspor ile de lige ''merhaba'' diyeceklerini söyledi.

Öte yandan, futbolcuların bir günlük iznin ardından yarın Eskişehir'de bir araya gelecekleri bildirildi.

ww.ligtv.com.tr
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Eskişehirliyim ama Eses i günahım kadar sevmem her türlü numara var bunlarda tek gerçek Trabzonspor.

Yorum

• abi kardeş kulüp es es yok diğer anadolu takımları bunlar hepsi yalan... bizim bizden başka dostumuz yok.. olsaydı bir önceki sene çok kötü durumnda idik bütün anadolu kulüpleri bizi yuhaladı kümeye diye bağırdı... o kadar sinirlendim ki anlatamam resmen beni kan boğuyordu.. şimdi es es öyledir bu böyledir benim umurumda değil... isterse anadolunun 2. şampiyonu olsun.. hiçbiri umurumda değil... sen sevgi gösterip el açacaksın adamlara onlar ise köstek olacaklar sana.. böyle bir şey yok.. biraz kötü durumda olsan herkes sırtından vuruyor..o yüzden anadolu takımları onlar bunlar yalan...ha buda demek değildir rakip takımlara küfür edelim kırıp geçirelim.. ama bizden uzak dursunlar... başka bişey istemiyorum..

Yorum

• Ahhh ahhh 2 senedir Yıldıray diye diye dilimde tüy bitti.
          Eskişehirspor'u severim.Sanırım Yıldırayın Türkiyede bir tek Eskişehire gitmesini hazmedebilirim.
          Hayırlısı olsun bakalım.
          Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• yildirayi almanyada gören mi var ki
            adam leverkusende biraz top oynadi
            ondan sonra gittigi takimlarin hic birine faydasi yok
            hep sakat
            [T][S]

Yorum

• İlk olarak tuncay1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yildirayi almanyada gören mi var ki
              adam leverkusende biraz top oynadi
              ondan sonra gittigi takimlarin hic birine faydasi yok
              hep sakat
              Yuh artık..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Eskişehirli Anderson Seule gitmiş.. Şenol hoca süper lig'den bir transfer daha yaptı..

Kaynak:haber61.com
                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Es es i gıdım sevmem kardes mardes aya bos ayak. bes para etmez taraftarları var

Yorum

• Ey gidi Es-Es..Bu hafta Bursa maçında taraftarlar birbrine girmiş forumlarda,maçta..Es atkıları ,Bursa Ankaragücü atkıları yakılmış..nerde 06-16-26

Yorum

• Bursa taraftarları Eskişehir sokaklarında gayet rahat geziyorlardı,bi sorun yoktu maçtan önce.
                      İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                      Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bursa taraftarları Eskişehir sokaklarında gayet rahat geziyorlardı,bi sorun yoktu maçtan önce.
                        forumlarını bi gez istersen

Bizimd.bakır yenilgisinden büyük sevinç duymuş esesliler..tabi sen 5-6 dan aşagı atmazsan bir takıma nefretini kazanmış oluyorsun dogal olarak...

Yorum

• Anadolu birliğinden bahsederler Trabzonspor'a ana avrat küfür ederler Bursa , Ankaragücü çoğu böyle hepsi için demiyorum arada delikanlı mert takımlar var geçen sene Kocaeli'yi kardeş ilan etmiştik yaptıkları kepazeliği herkes gördü sanırım bu tür takımların aralarında hep kavga var Trabzonspor taraftarına fiziksel olarak saldıran grup gördünüzmü çünkü bize sataşanların sonlarının ne beklediğini biliyorlar kimseyle kardeş değiliz gerektiği zaman öyle İstanbul yalakalığı yapıyorlar ki anlatamam yok Bursa çakısı yok Ankaragücü satır yok Eskişehir sopası klavye erkekliği bunlar nefret ediyorum hepsinden
                          En son OYılmaz tarafından düzenlendi; 20.08.2009, 16:03.
                          Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Sürmene bıçagı var mı ötesi öyle taraftar uydurması değil bu bıçaklar bir de

Es-Es Trabzon'da çogu kişi sever hele 25-30 yaş üstü kesim..Saygı duyarlar onlara..Ama gelin görünki 12-13 yıl Tsl'nin uzagında kalan Es - Es 'te taraftar profili çok değişmiş nesil kayması olmuş..Yazık olmuş..Es Es kesinlikle eski Es Es değil

Yorum

• Bu takımların taraftarları kendilerini seve seve bize oyuncak ediyor. Başarıları yok ama bize rakip hepsi Hersene onlarla şampiyonluk yolunda mücadele veriyoruz.

Yorum

• Bu hafta atkıları almışlar falan tribün şovları baya güzeldi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X