Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asker26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biletix bağlantısı yoktur. Biletler ya kulübe yollanır yada polis kontrol noktasında satılır.
    Teşekkürler peki maç günü gelsek orda bilet bulabilir miyiz?
    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Dediğm gibi grup olarak gelirseniz,polis kontrol noktası,yada kulübe gönderilirse oradan temin edersiniz,münferit gelen arkadaşlarda bilet satış noktalarından alır,bir şekildede misafir takım yani kendi tarafına girerler

Yorum

• Eskişehirspor bize karşı elinden geleni yapacak ve biz 3 puanla Trabzon'a döneceğiz.
        Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Başlarında Bülent Uygun gibi biri varken ellerinden gelenin fazlasını yapacaklardır. Allah yardımcımız olsun. Bir yanda bizim eskilerin, kiralık oyuncuların bize karşı mücadelesi; bir yanda Fenerbahçe'nin. Volkan Babacan, Gabric örneği kapı gibi önümüzde. Aynı şekilde Tolunay hoca, Şota ile Bülent Uygun arasındaki farklar. Sezer Öztürk şampiyonlar liginde oynamak için bize karşı iki Sezer'lik oynayacak, Emenike şampiyonlar liginde oynamak için aynı şekilde.

Yorum

• Bülent'i sevmem ama Eskişehirspor Bülent'ten büyüktür...

Gerçek bir futbol kulübü ile oynayacağız Cuma günü...

Şampiyonluk yolunda almamız gereken bir 3 puan var...

Centilmence geçmesini diliyorum...
            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
            Malik bin Dinar

Yorum

• - Bülent'in Babası hemen hemen hergün Babamla oturuyorlar lokalde , bu akşam Babama aynen şunu söyledim " Baba arkadaşına söyle oğlu hiç karakterli bir insan değil , herşeyi para olmuş " artık söylermi bilmem ama Babası bizim Şampiyon olmamızı istiyormuş
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Ben de elbette maç da olacağım ama tribünlerin gerileceği çok aşikar. Eskişehir bize Fener maçından daha çok asılacağı için olası bir kıvılcım da tribünlerde yangın çıkar diye düşünüyorum. Zaten Eskişehirspor la bugüne kadar sempatimiz hep forumlarda sınırlı kaldı.

Yorum

• Yine top bize kaldı,kusura bakmayın Dostlar ama biz canımızı destekleriz sonuna kadar zaten aksi düşünülemez.Umarız sizler maçı alırsınız "Söke,söke"

Yorum

• Eskişehirspor'un Fenerbahçe maçında gösterdiği gayret ile Trabzonspor maçınde göstereceği gayret,

aradaki 11 farkın bulmanın en kolay olduğu bulmaca haline dönüşebilir,

Bu başlık tarihe gömülebilir.

Yorum

• İlk olarak asker26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yine top bize kaldı,kusura bakmayın Dostlar ama biz canımızı destekleriz sonuna kadar zaten aksi düşünülemez.Umarız sizler maçı alırsınız "Söke,söke"
                      tek isteğimiz es-es bize çelme takmak için değil, kendi amaçları nedeniyle kazanmak için sahaya çıksın.vargücünü kullansın.

1 puan için kaleci 40 saniyede kale vuruşu kullanmasın,yerlerde yatılıp vakit geçirilmesin.çünkü beraberlik sadece bir takıma yarar.o da malum.

kayseri fb'ye yenildi geldi bize çelme taktı gıkımız çıkmadı.sadece kaleci volkan üzerinden konuştuk.antep gelsin yensin bizi yine gıkımız çıkmaz.adam gibi mücadele ettiler fb maçında.ama maalesef aynı şeyleri es-es için söyleyemiyoruz fb maçından sonra.
                      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Eskişehirspor taraftarının ve takımından ne olumlu nede olumsuz bir beklentim yok.Çıksınlar futbollarını oynasınlar.Sadece Eskişehirspor değil hiçbir takım bizim dostumuz değildir. ''Bence'' !Trabzonsporun Trabzonspordan başka dostu olmadığını düşündüğümden dolayı bunu söylemekteyim.Fakat ilk maçta gibi olduğu Eskişehirspor Çanakkale geçilmez oynayacağından dolayı , Bülent Uygunda bundan memnun olacaktır.
                        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Özellikle Sezer'den Fb'ye karşı oynadığı oyunun daha iyisini bekliyorum ben. Hatta maçın adamı olsun. Öyle galip gelelim.
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• 2 hafta önce, FB ile evimizde oynayacağımız maçın öncesinde yenersek 3'üncü olabiliriz diyordum. Alex'in serbest bırakıldığı maçta ben Avrupa'ya gitme düşüncesinin, ilk dört idealinin bittiğini düşünüyorum. ES ES'in hiç kimsenin oyuncağı olmamasını istiyorum. Fener'in şampiyonluğunu sağlamasını hele hiç istemiyorum. Ayrıca Trabzon'un da şampiyon olmasını temenni ediyorum.

(Martin Mistre, bu msjı bizim forumda da yazdım. Yetiştirmene gerek yok, yorulma tamam mı abim...) Biz de bir Mert var da, adını taşıması için bu uyarıyı ona yaptım. Benim buraya yazdığımı bizim foruma taşıyor kendi ilginç düşüncelerini haklı kılmak adına... Mod'unuz silmesin lütfen şu msjı gelsin okusun...

Yorum

• nasipse cumadan sonra eskişehire gidiyorum.bize karşılama töreni yaparlarmı acaba şehir girişinde şöyle çiçekler biletler falan

Yorum

• çıksınlar çatır çatır toplarını oynasınlar başka bişey istemiyoruz. yeterki çıkıp top oynamak istesinler.
                                öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                                MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                                BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X