Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anadolu takımları İstanbul takımlarına uşaklık yaptığı müddetçe şampiyonluk göremeyeceklerdir..böyle bir hedefleri var mıdır o da tartışılır..

6 hafta var ve düşen belli çıkan belli..kalan 6 maçımız da bu sezon hedeflerini bitirmiş takımlarla..kalan 6 maçımızda da bize karşı çok konsantre olacak olan bir takımla oynamayacağız..isteseler de kazanma konsantrasyonu içinde olmayacaklardır..fb de bu durumun farkında ve bizi medya yoluyla yıkmak ellerinde kalan son koz..büyük ihtimalle kalan 6 maçı da kazanıp şampiyon olacağız..
    Herkese Merhaba

Yorum

• Hafta içinde 'Gs Trabzonspor'dan puan alır' diyen adam, dün çıkmış 'Fb'ye karşı taktik denedik, tutmadı' diyor. Senin UEFA hedefin var mı kardeşim? Evet var. O halde böyle bir maçta taktik mi denenir? Yoksa takım alışılagelmiş sistemde oynamaya devam mı eder? Ligde hedefi olmayan bir takımla oynarken istediğin taktiği uygula. Herkesin gözü kulağı bu maçtayken 'taktik denedim, tutmadı' mavalıyla kurtulamazsın.
      *
      Es Es camiasını çok seviyorum. Sevgimden zerre eksilmedi. Ama şu hocalarını oldum olası sevmiyorum. Sicili Sivasspor ve Bucaspor'dan belli. Futbolcu pazarlayıp para kazansın. Eskişehirspor camiasının adını kirletecek davranışlarda bulunmasın.

Bizim maça asılacağını da çok iyi biliyoruz. Varsın en iyi Es Es kadrosunu çıkarsın. Biz maçı kazanmamız gerekiyorsa mutlaka kazanır yolumuza bakarız.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Taktik denemiş mi? Alex'i boş bırakma taktiği mi? sıfatına tükürdüğümn adi herifi.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Es es zaten her zaman gönlümüzde, Bülent gider başkası gelir camialar bakidir..
          Katılıyorum, bir de eklemem olacak. Sizdeki hayal kırıklığını görüyorum ama siz bizdeki hayal kırıklığının yanısıra kızgınlığı, alınan mağlubiyeti sindiremediğimizi inanın görmüyorsunuz. O taraftar gerçekten çok akıllıdır. Bizim forum sayfasında Trabzonspor başlığına bakın, 1 tane negatif varsa 4 tane pozitif vardır. Su akar yatağını bulur.

Yorum

• En son Milliyet Tv haberleri ve son dakika güncel Milliyet Tv haber detayları burada. Güncel Milliyet Tv gelişmeleri için Milliyet Milliyet Tv size yeter!

Yorum

• vay be bülente bak kaliteli adamim diyor

Yorum

• Eskişehir maçı satacak diyenlere tepki vermiştim,

hatta "özür dilemek zorunda kalacaksınız" demiştim,

birilerine maçı sattın demek için büyük ispatlarbüyük deliller gerekir,

ve bence o ispatlar, deliller cumartesi günü ekrandaydı,

Maalesef "satacak" diyenler haklı çıktılar,

ne kadar da safmışım..

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ne kadar da safmışım..
                  Saflık değil, iyi niyetlilik. Ben halen maçın satıldığını düşünmüyorum. Ama türBülent ayarı çekilmiş sadece. Haliyle 'taktik' tutmamış. Ama asıl taktik tuttu. Fener rahatça puanını aldı döndü.
                  *
                  Şimdi ki 'taktik' Trabzonspor'u frenleme 'taktiği' olacak. Bakalım o 'taktiği' tutacak mı türBülent'in.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Dünkü programın videosu...

Son Kale programını yarıda kestiren tartışma Kanaltürk’te yayımlanan Son Kale programı dün gece yarıda kaldı Reha Muhtar'ın, cevap hakkı isteyen ve Uygun'a soru sorma girişiminde bulunan Erman Toroğlu ile Ahmet Çakar'ı engellemesi üzerine tartışma çıktı. Reha Muhtar da sinirlenerek Bu programı ben yönetiyorum. Ve burada da bitiriyorum diyerek yayını kesti.

Yorum

• Bülent Uygun bir de her fırsatta ben Trabzonspor'da da şerefle hizmet ettim şeklinde naralar atmıyor mu deli oluyorum. Adamın hizmet ettim dediği 99-00 sezonunda sadece 2 maçta toplam 60 dakika forma giymesi...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• kalitesiz yalancı adi bir isim fener fanatiği bülent uygun. Eses camisına hiçbir zaman yakıştıramayacağım kendisini.

Yorum

• Eskişehirspor maçı biletleri normalde biletix'den satılıyor mu haftaya belki gelebiliriz maça tabi belli değil ama biletleri gelirsek nerden alabiliriz internetten satışı olur mu maç öncesi?
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Biletix bağlantısı yoktur. Biletler ya kulübe yollanır yada polis kontrol noktasında satılır.

Yorum

• başlarında o karanlık adam varken devamlı karsılarındaki rakibi desteklemek farz.
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak asker26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Biletix bağlantısı yoktur. Biletler ya kulübe yollanır yada polis kontrol noktasında satılır.
                                Satış sadece maç günü mü oluyor?
                                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X