Ptt'den çıkmak kolay değildir öyle. Sivas çıkar ama
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eskişehirspor
Daraltma
X
-
Daha büyük bir hakaret olabilir mi bilmiyorumİlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEskişehir'den çok da bir farkımız olmasa gerek...
Yorum
-
Nasıl anlamak istiyorsan öyle anla, adamlar küme düştü biz ise küme düşmüş kadar olduk .. Daha anlatayım mı?İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha büyük bir hakaret olabilir mi bilmiyorum
Yorum
-
Eskişehirspor kapanıyor mu?
EskişehirsporKulübü Başkanı Ünal, bekledikleri maddi desteğin gelmemesi durumunda yönetim olarak istifa edeceklerini ve kulübekayyumatanacağını söyledi.
TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, maddi anlamda bekledikleri birkaç desteğin bulunduğunu belirterek, "Destekler gelmezse yarın (bugün) yönetim kurulu olarak istifamızı sunucağız" dedi.
Ünal, yaptığı açıklamada, kulübün maddi sıkıntılar içinde olduğunu belirterek, söz konusu olumsuzları dün öğleden sonra görüştüğü Eskişehir Valisi Azmi Çelik'e ilettiğini kaydetti.
Eskişehirspor'u içinde bulunduğu maddi imkansızlardan kurtarmak için çaba gösterdiğini ifade eden Ünal, "Gerekli görüşmeleri yaptık. Beklediğimiz birkaç destek var. Destekler gelmezse yarın yönetim kurulu olarak istifamızı sunucağız. İstifa etmemiz durumunda kulübe kayyum atanacak. Yarın (bugün) her şey netleşecek" diye konuştu.
Eskişehirspor'da deprem! Halil Ünal istifa etti...
FIFA'daki alacaklı dosyaları nedeniyle borç içinde olan Eskişehirspor'da Başkan Halil Ünal, istifa etti.
TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un, FIFA'daki alacaklı dosyaları nedeniyle Çarşamba günü ödeme yapması gerekiyordu. Başkan Halil Ünal, günlerdir bu borçların ödenmesi için kaynak arayışına girişmişti.
Halil Ünal, kulübün kasasında borcu ödeyecek miktarda para olmaması ve şehirden de hiçbir destek gelmemesi üzerine istifa kararı aldı.
Deneyimli yönetici, Eskişehir valisi Azmi Çelik'in kapısını çalarak vali ile bir görüşme gerçekleştirdi. Ünal, bu görüşmede valiye başkanlığı bıraktığını iletti.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
kalsın daha iyiİlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLütfen başlık değişsiaşklavö.. Pardon bu bir süre daha aynı kalacakmış
Yorum
-
Eskişehirspor Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Gül: "Sadece TFF'nin koyduğu transfer yasağını kaldırmamız için 21 Milyon TL. gerekiyor. Bunun haricinde FIFA ve UEFA'da olan 11 dosyayı temizlemek için de 11 Milyon TL. ödeme yapılması gerekiyor."
Oh oh ne güzel, suyundan da koy.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Sağa sola borç da desen 10 milyon € eder oh mis. Hadi hayırlı batışlarİlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEskişehirspor Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Gül: "Sadece TFF'nin koyduğu transfer yasağını kaldırmamız için 21 Milyon TL. gerekiyor. Bunun haricinde FIFA ve UEFA'da olan 11 dosyayı temizlemek için de 11 Milyon TL. ödeme yapılması gerekiyor."
Oh oh ne güzel, suyundan da koy.
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum