Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar insanları töhmet altında çok kolay bırakıyorsunuz

bu maçın satıldığını ispatlayamıyorsanız susacaksınız

yok satılmış mış şöyleymiş böyleymiş

o zaman bende diyorum ki bu forumdakilerin hepsi insan değil uzaylı
    hadi bakalım....

ispat edemeyeceğiniz şeyleri söyleyerek çamur at izi kalsın yapıyorsunuz
    maçı sattı
    nası sattı peki
    oyunculara beyler oynamayın mı dedi?
    çıkıp takımı geri mi çekti
    niyye oyuncular buna tepki vermedi?
    yoksa oyuncularda mı sattı maçı

bu kadar komplo teorisiyle anca kendi kendimizi düşürürüz

kayseri kaybetti sattınız dediniz
    eskişehir kaybetti sattınız dediniz
    sivas kaybedecek ona da sattı diyeceksiniz

ben böyle çirkeflik görmedim
    tamam medya bizim şampiyon olmamızı istemiyor ama fenere her kaybedene sattı derseniz size kimse inanmaz

koskoca bir camiayı töhmet altında bırakıyorsunuz.

insanları kirletmek bu kadar kolay olmamalı

bence forum yönetimi duruma el koymalı ve artık ispatlanamayan ve insanları töhmet altıdna bırakan suçlamalar iftira kapsamına alınıp silinmeli.
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• konu kapansın artık lütfen, çok uzatıyoruz bazı şeyleri ..biz kendi işimize bakalım ...Es es zaten her zaman gönlümüzde, Bülent gider başkası gelir camialar bakidir..

Yorum

• Kanaltürk'te canlı yayına bağlandı Bülent Uygun.
        ''Böyle bir şeyi kabul etmem mümkün değil'' diyor.
        Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Erman Toroğlu'nu pek sevmesekte dün Telegol'de Bülent Uygun'a fena giydirdi. "Takımı suçlamıyorum bana göre tek sorumlu Bülent. 2 hafta sonra Trabzon maçında nasıl oynayacaklarını göreceğiz" dedi...

Cok dogru.

Bülent Uygun Sota'yi Tolunay'i örnek alsin.

Kayserispor bize karsi sezonun futbolunu oynadi daha sonra 5 kere arka arkaya kaybettiler.

Ilk yaridaki macta Tolunay nasil hirsliydi herkes gördü, hatta hakem tribüne yolladi.

Peki ya Bülent Uygun? Her zaman hirsli bir görüntü cizen Bülent, Fener macini sakince takip etti.

Yazik.
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Programı kapattı Reha Muhtar. Programdan önceki filmi tekrarı yayınlıyorlar.
            "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• tv 8 de suan eskisehirsporu yerden yere vuruyorlar

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar insanları töhmet altında çok kolay bırakıyorsunuz
                bu maçın satıldığını ispatlayamıyorsanız susacaksınız
                yok satılmış mış şöyleymiş böyleymiş
                o zaman bende diyorum ki bu forumdakilerin hepsi insan değil uzaylı.hadi bakalım....
                ispat edemeyeceğiniz şeyleri söyleyerek çamur at izi kalsın yapıyorsunuz
                maçı sattı
                nası sattı peki
                oyunculara beyler oynamayın mı dedi?
                çıkıp takımı geri mi çekti
                niyye oyuncular buna tepki vermedi?
                yoksa oyuncularda mı sattı maçı
                bu kadar komplo teorisiyle anca kendi kendimizi düşürürüz
                kayseri kaybetti sattınız dediniz
                eskişehir kaybetti sattınız dediniz
                sivas kaybedecek ona da sattı diyeceksiniz
                ben böyle çirkeflik görmedim
                tamam medya bizim şampiyon olmamızı istemiyor ama fenere her kaybedene sattı derseniz size kimse inanmaz
                koskoca bir camiayı töhmet altında bırakıyorsunuz.
                insanları kirletmek bu kadar kolay olmamalı
                bence forum yönetimi duruma el koymalı ve artık ispatlanamayan ve insanları töhmet altıdna bırakan suçlamalar iftira kapsamına alınıp silinmeli.
                Nasil bu kadar iyi niyetli olunabilir bunu da ben anlayamiyorum. Burada kimse Eskisehirspor'a bir sey demiyor. Eger koskoca Trabzonspor camiasinin geneli Eskisehirspor'a saygi duyuyorsa burada gercekten bir saygi söz konusu demektir. Herkes iyi bir fe-be taraftari olan Bülen Uygun'a kiziyor. Önce yazilanlari iyi oku ve ne anlatilmak istenildigini anlamaya calis. Biz ayak oyunlari ile en az 4 kez sampiyonlugu calinmis bir camiayiz ve sen, eger bu camianin bir taraftari olarak bunlari yaziyorsan hakikatten cok ama cok iyi niyetli bir insansin. Spor yazarlarindan yorumculara kadar insanlar bir sekilde dolayli olarak Bülent Uygun'un bir b.klar yedigini dile getirdiler. Hele hele Trabzonspor'dan hakemlik yillari da dahil pekde haz etmeyen Erman Toroglu'nun söylediklerine bir kulak ver. Türkiye ligi dünyada en cok pislik bulasan liglerden birisi ve biz bu pisliklere bulasmadigimiz icin yillarca sampiyonluktan uzak kaldik. Yine pislige bulasmayalim ama göz göre göre haksiz rekbet ortaminin yaratildigi bir durumda da sesimizi cikartalim. En azindan bir seyler yazmaya calisalim. Sen cirkeflik görmek istiyorsan fe-be taraftar forumlarina gir. Sen hayatinda hic cirkeflik görmemissin anlasilan.
                Bak bir Eskisehirspor taraftari ne yazmis kendi forumunda. Bak oku da kraldan daha cok kralci olma. Hala daha "Yok, Türkiye ligi cok temiz bir ligdir, bu ligde hic bir saibe olmaz, herkes hakettigini alir, tam bir adalet mekanizmasi isler bu ligde" diyorsan sana iyi uykular dilerim. Üstünü ört ki üsütmeyesin.

Bir Eskisehirsporlu futbolsever der ki;

öncelıkle bülent hocayı bugune kadar tebrık edip iyki başımızda ertugrul hocadan bile iyi antrönör oldugunu düsünürken bugun ku hatalarını görunce karsısındakı rakıpten bu kadar korkup yada duygusal davranıp takımı bu kadar gerıye cekıp yanlıs 11le cıkıp bu macı hedıye etmek için elınden geldıgını yaptıgı için kınıyorum. bende degerı sıfırdır artık isterse sampıyon yapsın bızı bugun duygusal davrandı ben bjkye yenıldıgımız maclarda bıle rıza hocanın mac sattıgına macı verdıgıne ınanmamıstım ama bugun ılkkez ınandım bugun bulent hoca fbye macı hedıye etmıstır kım ne derse desın bı hoca 90derece dönüp kendı kısılıgınden karakterınden cıkmaz ama bulent hoca cıktı... rıza hocanın capı bellıydı kapasitesı belllıydı oyuzden kaybedıyorduk bjkye ama bulent hoca fbye macı kendı hedıye etmıstır... bu arada bısey daha söleyım hayatta mac satılmalarına inanmazdım ama bugun bıseye sayıt oldum elınde telefonla nihat cuhadarı arayıp bu macı neden sattınız deyıp benım yapacak bıseyım yok halıl baskan bızı dınlemıyor verdı macı demesıne sayıt oldum ve kahroldum hayatımda inanmıcagım seye kulagımla sayıt olunca mecburen ınandım malesef ama gercek bu macı önce halıl unal daha sonra bulent hoca hedıye etmıstir bana inanmıyacaksınızdır ınanmayında bende bu zamana kadar ınanmıyordum mac satmak kolay degıl dıyordum ama kulagımla sayıt oldum. gecmıs olsun bız taraftarlara kandırılıyoruz...

En son Uğurtan tarafından düzenlendi; 12.04.2011, 16:04.
                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Eskişehirspor'un da bize oynama bahanesi hazırlandı. Biz Eskişehirspor'u gazlamadık bu sefer basın gazladı olacak.

Sonuçta Bülent'in dünkü cıyaklamasından da anladığım üzere birşeyler dönüyor. Adamlar ısrarla herhangi bir şey ima etmiyoruz ama hoca formsuzdu dediler, hoca yanlış yaptı dediler, art niyetli değiliz dediler (ki bence artniyetli olarak hata yaptı) ama Bülent bundan alınarak olayı açıkladı.
                  Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• M.S.SOFU
                    Arkadaş bu lig senin kafanda canlandırdığın gibi temiz oynanmıyor ne yazık ki.
                    defalarca çirkefce elimizden çalınan şampiyonluklar var.
                    bunları nasıl bilemezsin.
                    ya gönlünde bi yerlerde fenerbahçe sevgisi var yada gerçekten çok saf duygular ile futbolu takip ediyorsun.
                    başka izahı yok söylediklerinin
                    sözde rakibimizin nasıl çirkef bir camia olduğunu bilmemen çok şaşırtıcı.
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Basın ve bizim taraftar Bülent Uygun'u güzelce gaza getiriyor, bizim maçta kesin yedek kulübesinin falan camlarını kırar hırstan.

Yorum

• Eskişehirspor'a sırf şu Bülent Uygun yüzünden sempatim kalmadı malesef.

Yorum

• 21.11.2010 Trabzonspor-Eskişehirspor

İvesa-Volkan-Nadareviç-Diego-Koray-Bülent Ertuğrul-Doğa-Sezgin-Alper-Erkan-Serdar Özbayraktar

09.04.2011 Eskişehirspor-Fenerbahçe

İvesa-Sezgin-Diego-Veysel-Volkan-Alper-Doğa-Sezer-Erkan-Burhan-Batuhan

Bize karşı 4 savunmacı,4 ön libero onların önünde de mücadeleci oyunculardan kurulu isimlerle 90 dakika set oyunu oynadın,alan daralttın.Helali hoş olsun aldığınız 1 puan.

Ligin en formda takımınlarından birine karşı oynuyorsun.Sadece Doğa koşturuyor geri dörtlünün önünde,diğer oyuncuların hiç biri topun arkasına geçmiyor.Her fenerli oyuncu toplu topsuz rahatlıkla hareket edebiliyor,alan bulabiliyor.
                          Alex gibi bir oyuncu bile maç boyu 4-5 kez 30 metre top sürebiliyor.

Bülent maçı fenere vermiştir.Bu işin noter onaylı belgesi olmaz.Sanki fenere değil de 3.lig takımına karşı averaj maçına çıkıyorsun.Sürersin sahaya böyle bir kadro,adamlar da gelir elini kolunu sallaya sallaya yener seni gider!

Sahadaki oyuncuların sanki jubile maçına çıkarmış gibi relax tutumlarına bir şey diyemiyorum çünkü kenarda öylece oturmuş takımının yenilmesi için elinden geleni yapan adam(!) var.

Yorum

• bu eskişehir fenere yattı muhabbeti bizim maçı vuracaktır kesinlikle eskişehir çıkıp hırsla oynayacaktır bunu kayseri maçında gördük adamlar ölümüne oynadılar bütün enerjilerini harcadılar bizim maçtan sonra ki her maçta fark yediler.

eskişehir fenere yenildi çıkıp bize hırslı oynayacaktır puanda alabilir ondan sonra bakın biz yatmıyoruz derler.
                            EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Can sıkan nokta;Anadolunun,İstanbul hegomonyasına son vermek için fırsatı varken,İstanbulun uşağı pozisyonuna düşmesi..
                              Geçen yıl Bursa şampiyon oldu,bu yıl biz yakınız..kalan maçlarımız Anadolu takımları ile..fenerin de öyle..yapılması gereken iş basit ama kim yapacak..
                              Herkese Merhaba

Yorum

• Bizde hırslı takımları yenmeyi severiz zaten.
                                Heybeden yatan takımları değil.
                                *
                                Bizim maçta bildiğimiz gibi oynasın Eskişehir.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X