Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Es Es Baba,

Teşekkürler Abicim iyi dilekleriniz için,3 gündür ne gözyaşı döktüğümü siz bana sorun birde onu dinlerken ve okurken...İnşallah 27.seferde hasrete son verecez...

Yorum

• EsEs'e helal olsun. Eskisehirspor 3-0 Werder Bremen.
      Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        EsEs'e helal olsun. Eskisehirspor 3-0 Werder Bremen.
        Werder Bremen as kadrosuyla mı oynuyor şu an ?

Yorum

• Szer Öztürk gol atmis.Yazik olacak ona besiktasa giderse Futbol hayati biter bence
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• 3-1 kazandık. Golü son dakikada yedik. Werder Bremen as kadrosuyla oynadı. Sonuçta bir hazırlık maçı ama gelen haberler takımın çok iyi olduğu yönünde.

Yorum

• sezer kendini yakıp bjk ye gider ve es es te tabatayı alırsa kızarım bak.

es-es ne olursa olsun satmasın sezeri,uefaya kalsın bu sezon sezer bi yere gitmez bence...

ve şunuda eklemek gerek

eskişehir gibi bir kültürün artık kafaya oynaması gerekiyor

yani artık biz şampiyonluğa oynamalıyız denmeli ve bu yönde transfer yapılmalı.bence şu an belkide sezerin gidişindeki en büyük etken bu.eskişehir biraz kıpırdansa hareketlense zaten çılgın bi taraftar kitlesi var,sırf o taraftar o takıma 5 maç alır.

bu arada 3 futbolcuyla sözleşme feshedilmiş

gerekli bilgiyi es esli arkadaşlardan bekliyorum
              şimdi iyi mi oldu kötü mü oldu.bu adamların takıma etkisi neydi...
              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• es es dusme gerilimi yasayan bir camia olmaktan kurtulmali ve buyuk dusunmeli artik. bursa dan potansiyel olarak eksigi olmadigi gibi fazlasi var bana gore. yani bursa bile hedef yukseltmis iken es es sadece carki dondurmeye calismamali. kitlelesmis bir kulup hedefler belirlemeli ve bunun icin saglam adimlar atmali,. bir jenerasyon yakalamak uzereyken ve ufak tefek rutuslar ile en kotu ihtimal uefa kupasina katilma hedefi onlerinde dururken sivrilen oyunculari satip basarili olmayi bankadaki mevduata tercih ederler ise basariye susamis olan camiasina karsi samimiyet testinde sinifta kalir bence . basarilar es es.

Yorum

• Güzel temenni ve yorumlarınız için teşekkürler...Takımdan giden oyuncular bütün taraftarlar tarıfından takımdan gönderilmesi gerektiği düşünülen oyunculardır...Ligin 2.yarısından gerçekten çok ümitliyiz..İnşallah yukarıları epey zorlayacağımızı düşünüyoruz...Sezon başındaki gibi kötü başlamazsak -ki hiç sanmıyorum sonunu getiririz..Başkan'ın son açıklamalarına göre Sezer'i kesinlikle satmayacağız lakin bizim başkan biraz tüccar zihniyetinde olduğu için de tedirginliğimiz tam olarak gitmiş değil..Sezer tam kendini bulmaya başlamıştı aklını bulandırdılar..Sezon sonunda elimizde tutmanın tek yolu var oda UEFA'ya gidebilmek..Çok zor ama imkansız değil..Ligin 2.yarısında ayrıca Alper'i iyi izleyin derim ben...

Bugün Schalke ile 1-1 berabere kaldık..İzleyen arkadaşların yorumlarına göre takım gayet güzel oynamış..Volkan'ın golü on numara gol olmuş..Becerebildiysem maçtan bir kare

Yorum

• schalke 04 ile eskişehirspor'un antalya'da yaptığı hazırlık maçından önce seremonide raul ile tokalaşan batuhan daha sonrasında şortuna elini sildi.

http://4.bp.blogspot.com/_B0iXUs8Kt3Q/T ... 077320.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_B0iXUs8Kt3Q/T ... 078000.jpg

Yorum

• Bu adamdaki kameralara oynama merakı ne zaman bitecek merak ediyorum..

Onca yetenek bula bula bunu bulmuş..

Eskişehirspor iyi hazırlanıyor 2. yarıya.. Hedef sanırım Avrupa Kupaları olacak İnşallah hedeflerine ulaşırlar..

Yorum

• Batuhan'da ki olgunluk benim ilk okula giden yigende ki gibi...

Allah yardim etsin.
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Gençlerle başladık... Konya, cincon ve bOrsa ile sürecek... İkinci yarı ESeceğiz...
                          Bu arada kaybettiğiniz 2 puan için üzüldüm, keşke 5'lik yapsaydınız. Şampiyonluk yolunda başarılar.

Yorum

• İlk olarak ES ES Baba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gençlerle başladık... Konya, cincon ve bOrsa ile sürecek... İkinci yarı ESeceğiz...
                            Bu arada kaybettiğiniz 2 puan için üzüldüm, keşke 5'lik yapsaydınız. Şampiyonluk yolunda başarılar.
                            Abi takım isimlerini doğru yazsak daha güzel olmaz mı? Sevmiyorsan bile takım isimlerini bu şekilde yazmak bize yakışmaz.

İddia ediyorum ikinci yarının en çok puan toplayacak takımları arasında ilk 3'te oluruz.

Yorum

• başarılar eses...

Yorum

• Taraftar haritasını çıkarmışlar... Koca Türkiye'de iki kent kendi ARMAsını kovalıyormuş... Biri biz diğeri siz... Kim ne dersen desin, yaşasın şehrine ihanet etmeyenler...
                                Değerli gönüldaşım, renkdaşım ve tabii ki gardaşım(Bonora) bizim forumda ne diyorsam burada da aynısını diyorum bu takımları yâd etme konusunda. Hatta bizim forumda daha sağlam şeyler de diyorum. Sağlıcakla sevgiler kardeşim...
                                Yaslantepe'de 1700 kişi olacağız onlara evlerinde, yeneceğiz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X