Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İstanbula bizans diyen ,Anadolu kardeşliği tripleri atan Eskişehirlilerin gerçek yüzünü tüm Türkiye gördü

Yorum

• O değil de,

Maç bittikten sonra neden sevindiniz.Şampiyon mu oldunuz?

Eskişehirspor taraftarına olan sempatimi artık yitirdim.Bizim bizden başka dostumuz olmadığını da anlamış oldum.Bunu ayrıntılarıyla bu akşam bana anlatan Eskişehirspor taraftarına teşekkür ediyorum.

Ha unutmadan,

BİZE HER YER TRABZONNNN!

Yorum

• Şampiyonluk Yolunda Yürekten Başarılar ! Çok Adammışsınız.Maç Sonu Sevincinizden Belli.
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Eskişehirspor'lu herhangi bir insanın bu forumda yazmasını istemiyorum artık.Forum yönetiminden rica ediyorum.

Yorum

• beraberlik değil ama o tezahurat beni derinden yaraladı...buı utanç Eskişehir camiasına yeter...

Yorum

• bana bundan sonra hiç bir trabzonsporlu kardeş kulup kardeş taraftar eskişehir demesin... nedeni puan almaya çalışmaları değil... neden mi..

- trabzonun ....... dönsün şaşkına. (neymiş dostmuş o taraftarlar)
              - maçın bitiş düdüğüyle kozca sttata oleyyy sesleri. ulan 1 puan neyinize yarıyodu neye sevindiniz..
              - maç içinde ... trabzon olamazsın şampiyon. bizansı yapın şampiyon yalamalar sizi..
              - kendi adamları yerde yatıyo atak yaparlar dışarı atmazlar. aynı durumda biz devam ederiz yuhhhlar küfürler koro halinde...
              - en sorgulanmaı gereken ise febe maçında sadece kızlarınız mı gelmişti maça biz hiç bir şey duyamamıştık..

tarftar açısından olaya bakıyorum.ve bu söylediklerimin hiç biri münferit değildi.genelinde bunları gördük. o takım taraftarı hiç kimseyi istemiyorum burada kimsede dostluk naraları da atmasın...
              üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• Eskişehirliler yavaş yavaş yol alın bu forumdan...! Özel marş bile hazırlamışsınız yazıklar olsun...İstanbul yalakaları sizi...!
                '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Bülent Uygun: Tencere

Eskisehir Taraftari : Kapak
                  Trabzonspor
                  FC Barcelona MSV Duisburg
                  Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• ".... Trabzon, olamazsın şampiyon" diyen Es Es taraftarı gözümde sıfırdır artık.

Yorum

• eskişehir taraftarı = bizans yalaması ... sözde anti bizansçılar
                      RİZE HER YER TRABZON

53-61

Yorum

• Kapansin Bence Böyle baslikne gerek varki dostlukmus gösterdiniz bize kim kime dostmus
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Bize sürekli 96 hatırlatılır ya hani...Eğer biz bu sene şampiyonluğu kaybedersek -ki hala şampiyonluğa sonuna kadar inanıyorum- seneye hiç moral bozmadan devam ederiz.Ama Eskişehir ikinci Vanspor olur.Bizim ahımızı alan aheste aheste bedelini ödüyor,ödeyecektir.En yakın dostum tarafından bıçaklanmış gibi hissediyorum kendimi.Yazık bana bu kadar saf olduğum için.
                          Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Alptekin Akyazı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bundan sonra bu forumda eses sempatizanı,eses taraftarı,eses savunucusu görmek istemiyorum.
                            Maçın bitiş düdüğüne bu kadar sevinen hiçbir taraftar topluluğuna daha rastlamadım.Maç boyunca edline küfürler çabası.

Hepsi allahından bulsun rezillik diz boyu.Yok dostmuşuz,yok mazimiz iyiymiş geçin bunları efendim geçin.

Maçımız esnasından tahkimden açıklama azizin cezası 21 güne indirildi.Neden?
                            Çünkü son maç şampiyonluk maçları olabilir orda olsun.
                            Maçımız daha oynanmadan aziz nerdeydi başbakanın yanında,alex ve aykut ne demişti hissediyoruz puan kaybedecekler.
                            Teknik analizini siz yapın bunların.

Şöyle de bir paradigma var.Sahada ve tribünde özveri gösteren bordo-mavililer bu işin burada bitmeyeceğini bilmeliler.
                            Ben inanıyorum.Bu maçla sadece şansımız azaldı.
                            %61 7 Gelecek...

Benim içinde eskisehir diye bisey kalmamıstır.
                            Şampiyonluk yolunda bize çelme taktıklarından dolayı değil bu sakın kimse yanlışanlamasın!
                            adam gibi oynasınlar başımızın üstüne..
                            ama adice fenere yatıp bize geldiğinde tribünü dahil coşup berabere biten bir maç sonunda deliler gibi sevinen kişiler asla Anadolu demesin!
                            Anadolu herkese karşı aynı mücadeleyi göstermektir.

ve asıl önemli olanı ise şu benim için!
                            hadi futbolcu gelip geçici ne bok yediği belli değil...
                            peki ya size ne demeli eskişehirsporluyum diyenler??
                            fenerbahçe maçında neredeydiniz kuzum ??
                            beraberliğe bukadar sevinmenizin sebebi nedir acaba?
                            herkes safını belli etti.

aklımın ucuna dahi getirmeyeceğim eskişehirspor bile istanbulun taşeronuymuş meğer...

yazıklar olsun demekten başka bişe gelmiyor elden... BUGÜNLÜK..
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bizden aldiklari 1 puanami daha cok sevindiniz, yada fenerin sizden aldigi 3 puanami
                              Trabzonspor
                              FC Barcelona MSV Duisburg
                              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Hadi Bülent'i biliyoruz. Neler yaptıkları ortada. Peki ya o taraftara ne demeli. Tek kelimeyle yazık. Ayrıca Sezer efendinin FB maçındaki haliyle bu maçtaki oyununu delikanlı gibi ekranlarda sorgulayacak bir yorumcu var mı onuda merak ediyorum...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X