Boksörümüz Selçuk futbolcularımıza kötü örnek olmuş anlaşılan Şenol hocam gereğini yapar ve boks ile futbolun ayrı branşlar olduğunu arkadaşımıza anlatır. Not: Bu teo için ilk eleştrimdir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali
Daraltma
X
-
Önce tokatladı xD
Toroman ne oluyor şokundayken guardını almıştı teo çaktı solu xD NAKAVT =))
Maça gelirsek, Burak 'ın ıska geçtiği Colman'ın kenardan verdiği topta pozisyonu müthiş hazırladı Colmana attığı pas ile.
Keza maçın son anlarında Colman'ın kaçırdığı golde Topu içeri keserek yine 2 ye 0 hatta 3 e 0 olan bir pozisyon hazırladı.
Kaçırdığı ilk pozsiyonda çalım düşündü önceden bırakabilirdi.
Kafa vuruşu ise yerden seken top, hafif ıslak zeminde hız kazandı ve çok yükseldi. Koşarak gelen bir oyuncunun tam oturtması zordu o topu.
Ben başarılı buldum.Çift sarıdan umarım 1 maç yer. Ama bu federasyon 2 maç verir rahat ! ! !Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Maç içinde çok net hatırlıyorum, Bir faul, selçuk kullandı rakibe çarptı ve hakem erken kullanmasaydın der gibi devam ettirdi.İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleikinci kart'a birsey demiyorum,Toraman provake etmis olabilir.
fakat ilk sari kart rezalet, ayip ya!!!
vereceksin 50 bin $ ceza, akli basina gelsin!!!
.
Sanırım Ernst di o kullandı erken bizimkiler ayak koydu. Hakem durdurdu yerinden bahanesi ile topu tekrar Bjk ye verdi. Selçuk'un bir fırlaması var havaya aynısı oldu lan bize der gibi ! Kuddusi bozuntusu aval aval bakındı ancak.
Teo ya verilen ilk sarı kartı anlamadım ben. Zaten dil konusunda büyük ihtimal problem var aralarında.Hakem'in son kartı çıkartıktan sonra oyun dışına sanki "get out" yani defol dedi gibi gördüm. Sahadan ne kadar görülürse.Teo hakem geri git dedi de gitmedi diye mi sarı gördü.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Teo ya kızmıyorum yaptığı hareketten dolay tabiki yapmaması lazımdı ama hakemin rezil performansıyla kıyıma uğrayan futbolcularımızn bir reaksiyonu olarak ortaya çıktı eline sağlık diyorum.
Hareketin cezası kırmızı olmalıydı bence ilk önce tokat var kesinlikle kırmızı ardından yumruk oda kırmızı yı hakediyor eğer federasyon görüntülerden yola çıkarsa en az 2 maç ceza verebilir ama kuddusinin rezil yönetimini gözönüne alarak bundan vazgeçmelidir..
birde maçın son dksinde çıkan olaylarda futbolcularımıza sitem edicem orda hepsi teo yu linç girişiminde bulundular halbuki orda bizim futbolcularımızında rakip futbolcuları sert şekilde itip hırpalaması gerekiyordu butarz olaylarda centilmenliği kenarar bırakıp kart görmeyecek şekilde rakibe sert hareketler yapmalılar orası Trabzon
Yorum
-
ibrahim toraman da benim gibi tatar Türklerindendir. tatar'lar böyle üçkağıtçılık yapmazlar. kendisini kınıyorum. resmen artistlik yaptı. teo'nun kroşesi belki yadırganacak bir hareket ama maç boyunca teo'yu adeta dövdüler. bence haklı bir refleks gösterdi. ama attığı yumruk toramanın hiç bir yerine değmedi bile. toraman "belki dizilerde bana da bir rol çıkar" diye resmen artistlik yapıyor.
Yorum
-
Yumruk olayına kadar sevmediğim bir topçuydu.. Bundan sonra has adamımdır. Beşiktaşlı topçuların çoğu haketmişti bu yumruğu bu kadar çirkef artis olmıyacaksın trabzonda... ey gidi tolunay...şehrimiz erkek şehri. aşık eder herkesi..
Üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi..
Yorum
-
bence ibrahim toramanı ayrı tut... bu ligin en pislik futbolcusudur kendisi..İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleibrahim toraman da benim gibi tatar Türklerindendir. tatar'lar böyle üçkağıtçılık yapmazlar. kendisini kınıyorum. resmen artistlik yaptı. teo'nun kroşesi belki yadırganacak bir hareket ama maç boyunca teo'yu adeta dövdüler. bence haklı bir refleks gösterdi. ama attığı yumruk toramanın hiç bir yerine değmedi bile. toraman "belki dizilerde bana da bir rol çıkar" diye resmen artistlik yapıyor.
Yorum
-
federasyonu bilmem de klüp içerisinde bir ceza verilmemeli bence.
klüpte oyuncuyu karşılarına alırlar, konuşurlar, hatasını anlatırlar, uyarırlar o ayrı.
ama bunlar yapılırken kendi oyuncumuzu küstürmeyelim.teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır
Yorum
-
mac içersinde toraman mutlaka adilik yapmıştır.. teofilo son dk kontrolü kaybetti ne yapsın..
1 maç ceza iyi olur.. 2 maç olmaz sanırım..
yumruk beğendim , selçuk aydından ders alması lazım gerçi 2. yarı istanbulda rövanş için.. vurdun mu düşüreceksin..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Başka bir oyuncuya böyle yumruk felan atma,ayıp.

Yorum