Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'un elinden kaçırdığı en iyi forvet.....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Tam 1 ----> Golcü.
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kendine yazık eden futbolcular listemde ilk üçe girer. Zirvede Brezilyalı Adriano. Peşinde bu deli oğlan. Adam olsa iyi paralara itelerdik.
        Kendi adıma ise bence 1-Jaja, 2-Teo

Teo yine doğru dürüst bir ligde Jaja'ya göre, Jaja şimdide Çin'e gitti.

Bu arada Teo ise tam bir golcü ötesi yok.

Yorum

• Dün nefret ettim resmen kendisinden. 3 topu direkten döndü 2.5 üst oynadık. Kaleciyi geçti boş kaleye atamadı. Çileden çıkardı beni

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Sporting Lizbon'da...

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• trabzona alısamadıgını bahane edıp kacıp gıden eskı oyuncumuzun arkasından aglamakda nedir ??? komplıke butun karıyerını hesaplasan cardozonun sadece sol ayakla attıgı kadar gol atamamıs aklı dengesını dengısızlıkle acıklayabılen bır oyuncu ??? oldu bıttı gıttı yolu acık olsun
              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Bizden gittikten sonra Teofilo :

Cruz Azul : 2012-2013 yılında Meksika MX Kupası.....

River Plate : 2013-2014 Arjantin Premier lig şampiyonluğu

2014 : Copa Sudmaericana kupası

2015 : Güney Amerika süper kupası.....

2014-2015 yılları arasında Kolombiya milli takımının değişmez ismi oldu 19 maç oynadı 7 gol attı....

Bu yıl Spoting Lizbon'a transfer oldu....

Sözleşme fesih bedeli tam 40 milyon euro.....

Ve onu Umut Bulut'u takımda tutabilmek için oynatmayıp hayata küstüren büyük futbol dehası Şenol GÜNEŞ......

Bir kere daha saygıyla yadediyorum kendisini.....
                En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 24.07.2015, 08:53.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bizden gittikten sonra Teofilo :

Cruz Azul : 2012-2013 yılında Meksika MX Kupası.....

River Plate : 2013-2014 Arjantin Premier lig şampiyonluğu

2014 : Copa Sudmaericana kupası

2015 : Güney Amerika süper kupası.....

2014-2015 yılları arasında Kolombiya milli takımının değişmez ismi oldu 19 maç oynadı 7 gol attı....

Bu yıl Spoting Lizbon'a transfer oldu....

Sözleşme fesih bedeli tam 40 milyon euro.....

Ve onu Umut Bulut'u takımda tutabilmek için oynatmayıp hayata küstüren büyük futbol dehası Şenol GÜNEŞ......

Bir kere daha saygıyla yadediyorum kendisini.....
                  Abi ikinci sezonunda banko 11'de oynarken gitti bu adam.

Bunu nasıl Umut Bulut'a bağladın gerçekten anlayamıyorum, Beşiktaş maçının son dakikasında saçma sapan kırmızı kartı da Umut yüzünden mi gördü.

Geldiği ilk sezonunda oynayamamasının tek nedeni uyum sorunuydu, ki golleri sıralarken durduk yere nasıl kaçıp gittiğini çok iyi biliyoruz.

Bu adamın bizden gitmesinin nedeni futbol falan değildi, belli ki Trabzon'a alışamadı.

Gittiği sene 2 Avrupa Ligi ve 5 Lig maçının tamamında 90 dakika, bir lig maçında 79 dakika, bir süper kupa maçında da 89 dakika sahada kaldı ve toplam 8 gol attı.
                  En son Murat' tarafından düzenlendi; 24.07.2015, 09:13.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi ikinci sezonunda banko 11'de oynarken gitti bu adam.

Bunu nasıl Umut Bulut'a bağladın gerçekten anlayamıyorum, Beşiktaş maçının son dakikasında saçma sapan kırmızı kartı da Umut yüzünden mi gördü.

Geldiği ilk sezonunda oynayamamasının tek nedeni uyum sorunuydu, ki golleri sıralarken durduk yere nasıl kaçıp gittiğini çok iyi biliyoruz.

Bu adamın bizden gitmesinin nedeni futbol falan değildi, belli ki Trabzon'a alışamadı.
                    Çok iyi hatırlıyorum....

Şenol Güneş tarafından aleni olarak oynatılmadı ve küstürüldü.....

Kastılı olarak yedek bırakıldı dalga geçer gibi son 3-4 dakika sonradan oyuna sokuldu....

Nasıl oyuncu olduğunu 3-0 lık Bursa maçında anladı bazıları ama adam çoktan gitmeye karar vermişti bile.....

Nasıl futbolcu olduğunu gösterdi ve gitti.....

iyide yaptı bana göre....

Umut Bulutta 30 yaşında ama 3 milyon euro verseler gs bugün hemen sayar.....

Bu forumdada umutla Teoyu karşılaştıranlar vardı....Umarım gerçeği bir nebze olsun görmüşerdir de atı alan üsküdarı değil lisbonuda geçti...

Yorum

Çok iyi hatırlıyorum....

Kastılı olarak yedek bırakıldı dalga geçer gibi son 3-4 dakika sonradan oyuna sokuldu....

Nasıl oyuncu olduğunu 3-0 lık Bursa maçında anladı bazıları ama adam çoktan gitmeye karar vermişti bile.....

Bu forumdada umutla Teoyu karşılaştıranlar vardı....Umarım gerçeği bir nebze olsun görmüşerdir de atı alan üsküdarı değil lisbonuda geçti...

Katılmıyorum abi, devre arasında geldi bu adam, kesinlikle uyum sorunu vardı, çok iyi hatırlıyorum.

Aklı başında hiç kimse aşağıdaki performansla kaçarak gitmez.

Gittiği sene 2 Avrupa Ligi ve 5 Lig maçının tamamında 90 dakika, bir lig maçında 79 dakika, bir süper kupa maçında da 89 dakika sahada kaldı ve toplam 8 gol attı.

Yorum

Çok iyi hatırlıyorum....

abi yine yanlissin
                        liverpool macinin yarisinda burak ve selcuklan yumruklasdilar
                        yönetim ikisinide cezalandiracagini söyledi ve teoyu sakinlestirdi
                        ama sonra takimin gidisini etkilememek icin ufak para cezasinlan olay gecistirilmeye calisildi

teoda salterler atti, sizi bütün dünyaya rezil edecem diyip kacdi
                        havaalaninda 2 gün ucaklara binmedi, sabahladi
                        menajeri futbol hayatini sonlandirmak üzeri oldugunu ona anlatinca eylemine son verip ülkesine gitti

jimnastikin artik ismini bilen anmak istemedigim tdsi bu transfer döneminde istedigi tek forvetti teo
                        fikret ormana yalvardi onun icin
                        inanmiyorsan tvitterdan turgay demire sor
                        teo ben bidaha türkiyede oynamam dediginden bu is olmadi
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Camur at izi kalsin ...
                          9 # Osvaldo'

Yorum

• Geldiği ve gittiği Süreci yakından takip eden birisi olarak iddia etmiyorum kesinlikle biliyorumki Teoyu o hale getiren Şenol Güneştir....

Umut Bulut Teofilonun gittiği sezon 33 maçın 33 ünde oynamıştır.... çoğu zaman kötü oynamıştır buna rağmen ısrarla oynatılmıştır

Oysa Teofilo ilk yarıda sadece 6 maçta oynatılmış ve kasıtlı olarak yedek bırakılmıştır.....

İşte bende Teonn yerinde olsaydım Umut Bulutu bile sahada görüp kendimi göremeseydim bende sinirlenirdim ve de gitmek isterdim......

İşte adama hapçı dediniz otcu dediniz. buna 40 milyon euro ediyor.....

Şimdi bakıp dururuz arkasından.....

Yorum

• Teo neden gitti bilemem.

Ancak yedek bırakıldığı için gitmediği kesin. Şehri terk ettikten sonra adamı kadroya nasıl alacaksın.

Süper kupa ve iki Liverpol maçında da 90 dakika sahada kaldı.

Güncel performans bilgileri Teófilo Gutiérrez (Junior FC) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar
                              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

Geldiği ve gittiği Süreci yakından takip eden birisi olarak iddia etmiyorum kesinlikle biliyorumki Teoyu o hale getiren Şenol Güneştir....

Umut Bulut Teofilonun gittiği sezon 33 maçın 33 ünde oynamıştır.... çoğu zaman kötü oynamıştır buna rağmen ısrarla oynatılmıştır

Oysa Teofilo ilk yarıda sadece 6 maçta oynatılmış ve kasıtlı olarak yedek bırakılmıştır.....

İşte bende Teonn yerinde olsaydım Umut Bulutu bile sahada görüp kendimi göremeseydim bende sinirlenirdim ve de gitmek isterdim......

İşte adama hapçı dediniz otcu dediniz. buna 40 milyon euro ediyor.....

Şimdi bakıp dururuz arkasından.....
                                Abi Teofilo devre arasında geldi, uyum sağlayamadı ve sezonun ikinci yarısında şans bulamadı. Bir sonraki sezon ise oynadığı dokuz maçın tamamında ilk 11'de başladı ve sadece ikisinde oyundan çıktı. Sen hangi 33 maçtan bahsediyorsun ben anlayamadım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim